.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Няма проблем, просто ме е яд, че хора, които не разбират се правят, че разбират
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Re: Какви глупости сте чували?

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Интересно ми е да чуя мнението ви за наркотиците, тревата, алкохола, цигарите... Какви ли не глупости чета в този форум - някакви мнения от сорта, че от тревата се умира
    Споделете някои глупости, които сте чували от някой или сте чели някъде, ще бъде забавно... ДА СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО!

Чувала съм всепризнатата особено сред глупавичките тийнове, глупост, че тревата не е вредна!

Guest
    Глупавичките тийнове...уау.
    Съжалявам, че всички под 20г. не са ти на нивото, лельо.

Град
    На седмото небе...
    Знам, че тревата е вредна. Само едно нещо ме дразни жестоко - защо по дяволите всички си мислят, че разбират от всичко и дори без да са се информирали говорят неща, които са абсурдни? Тази тема за мен отдавна загуби смисъла си, но все пак мисля, че дори да не употребяват наркотици - тийнейджърите трябва да са наясно с опасностите, които те крият. Това е от мен.

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Глупавичките тийнове...уау.
    Съжалявам, че всички под 20г. не са ти на нивото, лельо.
    Не всички Само фъстъци като теб

все пак мисля, че дори да не употребяват наркотици - тийнейджърите трябва да са наясно с опасностите, които те крият. Това е от мен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от enclave
    Трите най-големи глупости които съм чувал в реалния живот (и то ги чувам доста често), форума и нета като цяло не ги броя, щото вече се отчаех от това какви глупаци има и какви тъпотии се пишат, та какво чувам редовно:

1. Към джойнт се пристрастяваш, има и абстененция
    2. Пафкаш ли трева, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще продрусаш и по-тежки неща.
    3. Слушаш ли електронна музика (по-точно някъв вид техно или транс) => СИ НАРКОМАН !

В последно време поради явното увеличаване на паляците, които прослушаха хаус вече той не се брои в това число... тоест който слуша хаус може и да не е наркоман. Но недай си боже да слушаш psychedelic или hardtechno то задължително си друсалка, няма начин !

.... да се смея ли, да рева ли... е*али мааму....
    а да това е от мойта тема май за техното и хауса че ако слушаш значи си чалгар или нещо такова беше чакай че съм позабраил дееба
    та начи най голямата глупост е"да пак си се надрусал.ти си се пристрастил като лайно"

Град
    На седмото небе...
    Чувала съм също така, че бивш наркоман няма - е, има доста примери, че има. Не знам какво всички са си втълпили, че всички умират. Може да са малко тея хора, но ги има.

Кликни тук

Чувала съм също така, че бивш наркоман няма - е, има доста примери, че има. Не знам какво всички са си втълпили, че всички умират. Може да са малко тея хора, но ги има.

Подкрепям
    Който е употребявал, но спрял със сигурност познава и други такива!
    Останалите просто си говорят и си пускат теории

Град
    На седмото небе...
    Аз не съм почвала, за да спирам, но е вярно, че съм опитвала някои неща. Но имам познати, макар да са много малко, които са чисти от доста време. Просто има много глупави разсъждения от страна на по-младите /не че аз не съм/ и пак се повтарям, това ме вбесява. надявам се след няколко години да осъзнаят някои неща.

Кликни тук

Guest
    Интересна тема браво на човека който я пуснал!

Другото ... някой писа, че хората вече взеха да ходят по партита и да се друсат ... ДА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА ....
    просто поколението ни е такова сорта ни е такъв .... ходил съм на партита друсал съм, но един ден ... се замислих ... защо ходя на парти зада друсам ... немога ли без това ... неходя ли на парти зада видя любимия си дижей зад пулта как взривява публиката и немога ли да пробвам без наркотици, а само на биричка и енергийни напитки ....
    Да ест боляха ме краката едвам се държах да танцувам, но ми беше мега яко .... (това беше последното парти) в смисъл такъв минах етап в който ми беше мега скучно без наркотици .... без нещо да ме разпусне и да имам така наречената "енергия" но така и така ... пробвах 2-3 пъти реших на едно страхотно парти да се пробвам пак .... защото очаквах музиката да е перфектна (Simon & Shaker) ест това се получи зарадвах се ... и вече съм реших (2-3 бири + 3-4 води + 2-3 шарка и съм горе) просто няма смисъл.... а тревата няма смисъл да я обсъждаме за мен това неможе да се нарече наркотик .... даже се чудя защо е забранена ... непознавам хора пристрастени към трева ... имало е моменти в който съм пушил всеки ден без спра ... но и това отмина вече и трева непуша ...
    Абе просто съм перфектен бе :П недрусам, пия(по поводи) и недрусам ...
    Която иска да ме зима
    И при мен се получи нещо подобно. Всъщност почнах да друсам преди да почна да ходя по партита, но както и да е. Обикновено си патках по партита, но в крайна сметка реших да пробвам без и видях че ми е също толкова яко. Само като чуя музиката и си изригвам, в крайна сметка обаче не съм спрял, от време на време си друсам, всеки знае, че има партита, които просто те задължават, който е ходил на Марио Раниери или на Випер ХХЛ знае за кво говоря \/ . Смях ми е като гледам някви фешън газарчета дет са друсат щот е модерно и най важното ходят по партита шот е модерно и изобщо не моат да изригнат като хората. Ето това е най-смешното, 14 15 годишни хлапета издрусали вече, а още по-смешното е тези които се правят на надрусани, щото го мислят за голяма газария. Истината е че по-късно хората изобщо не гледат с добри очи на това. В 12 клас като бях повечето зимаха по партита, а почти сички пушехме масури. Сега съм първи курс и много малко има такива.

hxaxh az nai-golqmata glupost koqto bqh 4uvala e 4e kato pu6i6 cigari na4i si narkoman xqxqxqx

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    най-голямата глупост която съм чувал беше че НЕ съм наркоман
    Е щом открито го казваш това, значи наистина не си.Наркоманите не си признават...А тези, дето си признават, просто парадират с наркотиците, които употребяват...
    Поне аз мисля така, а и така съм чувала от доста хора...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...че ти какво друсаш?

Guest
    амеаможе и да е вярно-4ух 4е ако 6мърка6 само с лявата ноздра може да ослепее6,мн тъпо зву4и наистина...да се оправят леваците аз сам си с дясната

Guest
    аз откак се помня слу6ам хаус а друсам от 3-4 год.така 4е музиката не е никав критерии.от 1 год.прослу6ах drum'n'bass i kво зна4и ве4е сам хероинов така ли?

Град
    Plovdiv
    Разбирачи бол...че ако слушам опера какво ? - тамагочи ли тряя съм ?

Guest
    аз откак се помня слу6ам хаус а друсам от 3-4 год.така 4е музиката не е никав критерии.от 1 год.прослу6ах drum'n'bass i kво зна4и ве4е сам хероинов така ли?
    Кой те е излъгал,че дръм енд бейсърите друсат хероин?
    Иначе bloodybaby наркоманите си признават,че друсат...Смис,тези на херца нз,но аз не познавам човек,когото друса и не си признава.Иначе ми стана забавно един коментар на една позната
    "Леле сещаш ли се Биби?-Да.-Тя сега е станала наркоманка,пропадна,ходи в Червило и друса кокаин и от време на време марихуана,трябва да и се помогне какво ще правим?"
    гледах като заклано пиле

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...че ти какво друсаш?
    тупам амфетки(редовно),пуша си холандец(редовно),екстази (ама рядко >< )
    Тупай ти, ама ЮНАК като та набара и духаш кура.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Така, нова порция изказвания на мама.
    "И сега като те вкарат в затвора за притежание??!" (за етикета, каквито и да са властите,за едно слирче в затвор не вкарват 17 годишни)
    "Не миличка,успокой се,ела тук,седни,спокойно,в момента получаваш абстиненция,организма ти иска трева,успокой се,ще мине" (за етикета,просто се бяхме скарали и аз сууупер много й се развикай)
    За етикета майка ти явно просто се притеснява за теб и пак за етикета я й дай някаква литература по въпроса да изясни малко нещата

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vseki vid narkotik,bilo lek ili tejak si ima svoite opasnosti..a trevata vodi do 6izofreniq,ako mn q pu6i6,koito nevqrva..6te razbere a i dr sa si opasni..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    vseki vid narkotik,bilo lek ili tejak si ima svoite opasnosti..a trevata vodi do 6izofreniq,ako mn q pu6i6,koito nevqrva..6te razbere a i dr sa si opasni..
    Вземи прочети някоя книга по въпроса. Тревата не води до шизофрения, защото тази болест си е заложена в съзнанието още от раждането, много често е наследствена и се отключва при определени обстоятелства. Тоест ти си се раждаш шизофреник и може никога да не се проявят симптомите, никога да не получиш криза, може да я получиш на 5, 10, 20, 50 години няма значение. Това, което учените се оптиват да втълпят в обществото е, че тревата води до шизофрения, всъщност имат предвид, че тя може да бъде обстоятелство за поява на такава криза. Но това са глупости според мен, защото ти ако си болен все някога ще се прояви болестта от съвсем други обстоятелства, бол тревата виновна

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Леле, леле. Гони те шизофренията, а?Така е, като пушиш ... хахахах
    А И другите били опасни? Мда, хероинът примерно си е нищо в сравнение с марихуаната, права си.
    Но нищо-поне пост-а ти е точно по темата.

Предлагах й да чете История на Канабиса, ама тя категорично отказва да чете наркоманска литература
    Не ме нападайте сега,че съм наркоманка и не я обичам ...Напротив...Обичам си мама ...И мама ме обича ...
    Само че мама не разбира от наркотици, а много говори ...
    Ако под историята на канабиса имаш предвид Библията (история и отглеждане на канабиса), това изобщо не е наркоманска литература. Вътре пише всичко за растението, за какво се използва (не само запушене), история, как се отглежда. Имам я даже на компа в пдф формат

Братле,знам ...
    Затова и го пиша тук това.
    Неслучайно се казва "Какви глупости сте чували" ...
    На мен мама ми е основния източник ...
    И аз от наще съм чувал доста неща, но поне през всичките тея години успях да ги заблудя и ми имат доверие. Пък откакто живея сам вече изобщо са загубили следите по пътя на коприната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си