- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви глупости сте чували?
Няма проблем, просто ме е яд, че хора, които не разбират се правят, че разбират![]()
Глупавичките тийнове...уау.![]()
Съжалявам, че всички под 20г. не са ти на нивото, лельо.
Знам, че тревата е вредна. Само едно нещо ме дразни жестоко - защо по дяволите всички си мислят, че разбират от всичко и дори без да са се информирали говорят неща, които са абсурдни? Тази тема за мен отдавна загуби смисъла си, но все пак мисля, че дори да не употребяват наркотици - тийнейджърите трябва да са наясно с опасностите, които те крият. Това е от мен.
а да това е от мойта тема май за техното и хауса че ако слушаш значи си чалгар или нещо такова беше чакай че съм позабраил деебаПървоначално написано от enclave
та начи най голямата глупост е"да пак си се надрусал.ти си се пристрастил като лайно"![]()
Чувала съм също така, че бивш наркоман няма - е, има доста примери, че има. Не знам какво всички са си втълпили, че всички умират. Може да са малко тея хора, но ги има.
Аз не съм почвала, за да спирам, но е вярно, че съм опитвала някои неща. Но имам познати, макар да са много малко, които са чисти от доста време. Просто има много глупави разсъждения от страна на по-младите /не че аз не съм/ и пак се повтарям, това ме вбесява. надявам се след няколко години да осъзнаят някои неща.![]()
И при мен се получи нещо подобно. Всъщност почнах да друсам преди да почна да ходя по партита, но както и да е. Обикновено си патках по партита, но в крайна сметка реших да пробвам без и видях че ми е също толкова яко. Само като чуя музиката и си изригвам, в крайна сметка обаче не съм спрял, от време на време си друсам, всеки знае, че има партита, които просто те задължават, който е ходил на Марио Раниери или на Випер ХХЛ знае за кво говоря \Първоначално написано от Анонимко
/ . Смях ми е като гледам някви фешън газарчета дет са друсат щот е модерно и най важното ходят по партита шот е модерно и изобщо не моат да изригнат като хората. Ето това е най-смешното, 14 15 годишни хлапета издрусали вече, а още по-смешното е тези които се правят на надрусани, щото го мислят за голяма газария. Истината е че по-късно хората изобщо не гледат с добри очи на това. В 12 клас като бях повечето зимаха по партита, а почти сички пушехме масури. Сега съм първи курс и много малко има такива.
hxaxh az nai-golqmata glupost koqto bqh 4uvala e 4e kato pu6i6 cigari na4i si narkoman xqxqxqx![]()
![]()
...че ти какво друсаш?Първоначално написано от Verminaard
![]()
амеаможе и да е вярно-4ух 4е ако 6мърка6 само с лявата ноздра може да ослепее6,мн тъпо зву4и наистина...да се оправят леваците аз сам си с дясната![]()
аз откак се помня слу6ам хаус а друсам от 3-4 год.така 4е музиката не е никав критерии.от 1 год.прослу6ах drum'n'bass i kво зна4и ве4е сам хероинов така ли?
Разбирачи бол...че ако слушам опера какво ? - тамагочи ли тряя съм ?![]()
![]()
![]()
Кой те е излъгал,че дръм енд бейсърите друсат хероин?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Иначе bloodybaby наркоманите си признават,че друсат...Смис,тези на херца нз,но аз не познавам човек,когото друса и не си признава.Иначе ми стана забавно един коментар на една позната
"Леле сещаш ли се Биби?-Да.-Тя сега е станала наркоманка,пропадна,ходи в Червило и друса кокаин и от време на време марихуана,трябва да и се помогне какво ще правим?"
гледах като заклано пиле![]()
![]()
![]()
Тупай ти, ама ЮНАК като та набара и духаш кура.Първоначално написано от Verminaard
За етикета майка ти явно просто се притеснява за теб и пак за етикета я й дай някаква литература по въпроса да изясни малко нещатаПървоначално написано от Whisskas
vseki vid narkotik,bilo lek ili tejak si ima svoite opasnosti..a trevata vodi do 6izofreniq,ako mn q pu6i6,koito nevqrva..6te razbere a i dr sa si opasni..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Вземи прочети някоя книга по въпроса. Тревата не води до шизофрения, защото тази болест си е заложена в съзнанието още от раждането, много често е наследствена и се отключва при определени обстоятелства. Тоест ти си се раждаш шизофреник и може никога да не се проявят симптомите, никога да не получиш криза, може да я получиш на 5, 10, 20, 50 години няма значение. Това, което учените се оптиват да втълпят в обществото е, че тревата води до шизофрения, всъщност имат предвид, че тя може да бъде обстоятелство за поява на такава криза. Но това са глупости според мен, защото ти ако си болен все някога ще се прояви болестта от съвсем други обстоятелства, бол тревата виновнаПървоначално написано от VerryBerry
Леле, леле. Гони те шизофренията, а?Така е, като пушиш ... хахахахПървоначално написано от VerryBerry
![]()
А И другите били опасни? Мда, хероинът примерно си е нищо в сравнение с марихуаната, права си.![]()
Но нищо-поне пост-а ти е точно по темата.![]()
Ако под историята на канабиса имаш предвид Библията (история и отглеждане на канабиса), това изобщо не е наркоманска литература. Вътре пише всичко за растението, за какво се използва (не само запушене), история, как се отглежда. Имам я даже на компа в пдф форматПървоначално написано от Whisskas
И аз от наще съм чувал доста неща, но поне през всичките тея години успях да ги заблудя и ми имат доверие. Пък откакто живея сам вече изобщо са загубили следите по пътя на копринатаПървоначално написано от Whisskas
![]()