Интересна тема браво на човека който я пуснал!

Другото ... някой писа, че хората вече взеха да ходят по партита и да се друсат ... ДА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА ....
просто поколението ни е такова сорта ни е такъв .... ходил съм на партита друсал съм, но един ден ... се замислих ... защо ходя на парти зада друсам ... немога ли без това ... неходя ли на парти зада видя любимия си дижей зад пулта как взривява публиката и немога ли да пробвам без наркотици, а само на биричка и енергийни напитки ....
Да ест боляха ме краката едвам се държах да танцувам, но ми беше мега яко .... (това беше последното парти) в смисъл такъв минах етап в който ми беше мега скучно без наркотици .... без нещо да ме разпусне и да имам така наречената "енергия" но така и така ... пробвах 2-3 пъти реших на едно страхотно парти да се пробвам пак .... защото очаквах музиката да е перфектна (Simon & Shaker) ест това се получи зарадвах се ... и вече съм реших (2-3 бири + 3-4 води + 2-3 шарка и съм горе) просто няма смисъл.... а тревата няма смисъл да я обсъждаме за мен това неможе да се нарече наркотик .... даже се чудя защо е забранена ... непознавам хора пристрастени към трева ... имало е моменти в който съм пушил всеки ден без спра ... но и това отмина вече и трева непуша ...
Абе просто съм перфектен бе :П недрусам, пия(по поводи) и недрусам ...
Която иска да ме зима