.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ZA SEXA

opaaaa
    Guest

ZA SEXA

Hora...imam edno v1pros4e...kolkoto i da e glypavo...ako ne mi e idvalo nikoga moga li da pravq sex ?

Na kolko godini si?

opaaaa
    Guest
    na 5 off ...na 14 godini s1m :}

Abe ne e hubu spored mene da praish sex na taq vazrtast..ama pone posle nqma da se chudish da ne bi da si bremenna! I shto tolko barzash da praish sex ne moga da razbera? Mnogo gotova li se chuvstvash?

Град
    в сърцето му ... :)
    Да, можеш да правиш секс,без да ти е дошло. После няма да има излишни притеснения дали си бременна или други подобни.Но както каза Смехуранче, не е доста подходящо за възрастта ти. :P
    How can you break my fucking heart & tell me
    you still love me ?!?!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, ти практически можеш, но явно организма ти не е дорасъл, за да прави секс.На колко си?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    на 14 години и се чувстваш готова така ли.... странна работа....за къде си се разбързала имаш цял живот да правиш секс.....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    И на 10 да си пак можеш, стига да искаш... въпросът е, че щом не ти е дошло още, значи организмът ти не е готов и изобщо не е препоръчително
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

То принципно винаги можеш да правиш секс. Само, че трябва да се замислиш, че щом не ти е дошло, значи тялото ти още не е напълно готово. Моят съвет е да не го правиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    У дома пред компютъра
    Сексът няма да ти избяга.Запитай се защо аджаба не ти е дошло.Организмът не ти е достатъчно развит.

аз ли се побърках или всяка 2 тема е "на 14 съм да правя ли секс?" ох..ми ти как мислиш...1 на 14 дали не си малко малка за секс>? ина4е за тва ако никога не ти е идвало мисля 4е не е проблем

Голям фен
    Град
    София
    Темата е ебавка

Цитирай Първоначално написано от CMexyPaH4e
    Abe ne e hubu spored mene da praish sex na taq vazrtast..ama pone posle nqma da se chudish da ne bi da si bremenna! I shto tolko barzash da praish sex ne moga da razbera? Mnogo gotova li se chuvstvash?

=D> Podkrepam! nqma za kade da barza6 ...

Скъпа,можеш да правиш,когато си поискаш,където си поискаш и с когото си поискаш секс.Светът това не го е забранил!Но все пак всичко си има граници!Имайки предвид факта,че си на 14 години и все още нямаш менструален цикъл,което на мен ми се вижда странно,имайки предвид,че хич не си малка,означава,че ти физически не си готова за тази стъпка.Това не е от голямо значение,но трябва да взимаш предвид този фактор!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    София
    [quote="lo_flo"]Скъпа,можеш да правиш,когато си поискаш,където си поискаш и с когото си поискаш секс.Светът това не го е забранил!Но все пак всичко си има граници!Имайки предвид факта,че си на 14 години и все още нямаш менструален цикъл,което на мен ми се вижда странно,имайки предвид,че хич не си малка,означава,че ти физически не си готова за тази стъпка.Това не е от голямо значение,но трябва да взимаш предвид този фактор![/quot

podkrepqm s dve race i dva kraka mnenieto \/
    samo ne sam saglasna,che ne e normalno da nqma oshte cikal,vseki e razlichen,na mene mi doide na 11,a na nai-dobrata mi priqtelka na 16

Теми аз не казвам,че не е нормално, а е странно,защото поколенията сред нас се развиват много бързо И на мен ми дойде на 11

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Теми аз не казвам,че не е нормално, а е странно,защото поколенията сред нас се развиват много бързо И на мен ми дойде на 11
    hihihi neska s tebe sme na edna valna-seks na 14,doshlo ni e na 11,nqkvi ednakvi mneniq,poluchih razdvoenie na lichnostta

Аз викам да правиме коалиция

Град
    София
    stava \/

Град
    Hyacinth House
    Децата нямат спирачки .

Иначе,просто една вмътка - колкото и бързо да се развиват поколенията,акълът явно не е конкуренция на физическото съзряване.
    Не ми е много сложен намека. ; )

П.П.:А,що не пробваш и един анален,а?
    every time that I look in the mirror
    all these lines on my face getting clearer
    the past is gone
    it went by like dusk to dawn
    isn't that the way
    everybody's got their dues in life to pay

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Можеш да.. но не мисля, че тялото ти е готово за секс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си