- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA SEXA
Hora...imam edno v1pros4e...kolkoto i da e glypavo...ako ne mi e idvalo nikoga moga li da pravq sex ?![]()
Na kolko godini si?
na 5 off ...na 14 godini s1m :}
Abe ne e hubu spored mene da praish sex na taq vazrtast..ama pone posle nqma da se chudish da ne bi da si bremenna! I shto tolko barzash da praish sex ne moga da razbera? Mnogo gotova li se chuvstvash?
Да, можеш да правиш секс,без да ти е дошло. После няма да има излишни притеснения дали си бременна или други подобни.Но както каза Смехуранче, не е доста подходящо за възрастта ти. :P
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
Ами, ти практически можеш, но явно организма ти не е дорасъл, за да прави секс.На колко си?
на 14 години и се чувстваш готова така ли....странна работа....за къде си се разбързала имаш цял живот да правиш секс.....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
И на 10 да си пак можеш, стига да искаш... въпросът е, че щом не ти е дошло още, значи организмът ти не е готов и изобщо не е препоръчително![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
То принципно винаги можеш да правиш секс. Само, че трябва да се замислиш, че щом не ти е дошло, значи тялото ти още не е напълно готово. Моят съвет е да не го правиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сексът няма да ти избяга.Запитай се защо аджаба не ти е дошло.Организмът не ти е достатъчно развит.
аз ли се побърках или всяка 2 тема е "на 14 съм да правя ли секс?"
ох..ми ти как мислиш...1 на 14 дали не си малко малка за секс>? ина4е за тва ако никога не ти е идвало мисля 4е не е проблем
Темата е ебавка![]()
Първоначално написано от CMexyPaH4e
=D> Podkrepam!nqma za kade da barza6 ...
Скъпа,можеш да правиш,когато си поискаш,където си поискаш и с когото си поискаш секс.Светът това не го е забранил!Но все пак всичко си има граници!Имайки предвид факта,че си на 14 години и все още нямаш менструален цикъл,което на мен ми се вижда странно,имайки предвид,че хич не си малка,означава,че ти физически не си готова за тази стъпка.Това не е от голямо значение,но трябва да взимаш предвид този фактор!
[quote="lo_flo"]Скъпа,можеш да правиш,когато си поискаш,където си поискаш и с когото си поискаш секс.Светът това не го е забранил!Но все пак всичко си има граници!Имайки предвид факта,че си на 14 години и все още нямаш менструален цикъл,което на мен ми се вижда странно,имайки предвид,че хич не си малка,означава,че ти физически не си готова за тази стъпка.Това не е от голямо значение,но трябва да взимаш предвид този фактор![/quot
podkrepqm s dve race i dva kraka mnenieto \/
samo ne sam saglasna,che ne e normalno da nqma oshte cikal,vseki e razlichen,na mene mi doide na 11,a na nai-dobrata mi priqtelka na 16
Теми аз не казвам,че не е нормално, а е странно,защото поколенията сред нас се развиват много бързоИ на мен ми дойде на 11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз викам да правиме коалиция
![]()
![]()
![]()
Децата нямат спирачки.
Иначе,просто една вмътка - колкото и бързо да се развиват поколенията,акълът явно не е конкуренция на физическото съзряване.
Не ми е много сложен намека. ; )
П.П.:А,що не пробваш и един анален,а?
every time that I look in the mirror
all these lines on my face getting clearer
the past is gone
it went by like dusk to dawn
isn't that the way
everybody's got their dues in life to pay