.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен

маски за коса

Здравейте хей Значи днеска си купих маска за коса Миосотис (май така беше) и сега косичката ми е мееекичка Та да ви питам вие ако ползвате маска за коса каква е? И ако някой ползва като моята моля да ми каже по колко пъти на седмица трябва да се прави...аз мисля ,че 1 е достатъчен ама да питам се пак
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Ползвам маска на Гарниер зааа изтощена коса
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest

Re: маски за коса

Цитирай Първоначално написано от sun13
    Здравейте хей Значи днеска си купих маска за коса Миосотис (май така беше) и сега косичката ми е мееекичка Та да ви питам вие ако ползвате маска за коса каква е? И ако някой ползва като моята моля да ми каже по колко пъти на седмица трябва да се прави...аз мисля ,че 1 е достатъчен ама да питам се пак
    втриваш ли я в корените

Guest
    еми аааз си сложих на цялата коса и си масажирах главата и тъй

Голям фен
    аа туй бях аз
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми аааз си сложих на цялата коса и си масажирах главата и тъй
    Ами то така се прави.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    е значи съм в правия път

Супер фен Аватара на pinki
    Оо да тея на миозотис маските са мн хубави \/ И правят косата изключително мекичка и пухкавичка Аз съм мн доволна!Ами използвах я като се къпя
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Аз използвам няк'ва...ЪъЪ...Май беше "Генера" , общо взето съм доволна
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    Zna4i nqkolko syveta ot men- kupenite maski za kosa, kakvato e Miosotis, ne se vtriva v korenite, a samo po dyljinata na kosata. Za vtrivane v korenite e nai-podhodqshta domashno prigotvena maska. Spored men nai-uda4no e na vs kypane da prisystva i maskata za kosa. Za tazi na Miosotis sym 4uvala mn dobri otzivi

Guest
    Аз използвам маска на Малиция и съм доволна.. Косичката ми е мекичка и мн мн хубава )) А освен това кристали за коса. Предпоръчвам ви който няма да си купи.. няма да съжалявате

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Аз използвам на Глис К*р и мн хубаво прави косата, също така мирише мн готино

Най-доволна съм от 2 маски - едната е за боядисана коса на Gliss Kur,а другата на Genera с кокосово олио.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i nqkolko syveta ot men- kupenite maski za kosa, kakvato e Miosotis, ne se vtriva v korenite, a samo po dyljinata na kosata. Za vtrivane v korenite e nai-podhodqshta domashno prigotvena maska. Spored men nai-uda4no e na vs kypane da prisystva i maskata za kosa. Za tazi na Miosotis sym 4uvala mn dobri otzivi
    защо да не се втрива в корените?нали и те трябва да се подхранят..

Guest

Re: маски за коса

Цитирай Първоначално написано от sun13
    а колко време се седи с нея?преди или след измиване на косата се слага и след това само с вода или с шампоан се отмива?

Guest
    Ne se vtriva v korenite,zashtoto sedi mazna kosata posle.Po princip kato polzvash kupenite maski, kosata ne se mie sled tqh sys shampoan, dokato sled domashno prigotvenite-da.Zatova ti kazvam, za korenite- domahsni maski,koito est moje da nanesehs po cqlata dyljina, a po kosata(bez korenite)- Miosotis.

Голям фен
    а колко време се седи с нея?преди или след измиване на косата се слага и след това само с вода или с шампоан се отмива?
    Аз седях около 4-5 минути и после я отмих,естествено преди това се бях измила със шамоана ми :P

a kolko struvat tezi na miosotis na malizia i na gliss k*r ?

Голям фен
    моята беше 8.20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си