- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- маски за коса
Здравейте хейЗначи днеска си купих маска за коса Миосотис (май така беше) и сега косичката ми е мееекичка
Та да ви питам вие ако ползвате маска за коса каква е? И ако някой ползва като моята моля да ми каже по колко пъти на седмица трябва да се прави...аз мисля ,че 1 е достатъчен ама да питам се пак
![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ползвам маска на Гарниер зааа изтощена коса![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
втриваш ли я в коренитеПървоначално написано от sun13
![]()
еми аааз си сложих на цялата коса и си масажирах главата и тъй![]()
аа туй бях аз![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ами то така се прави.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
е значи съм в правия път![]()
Оо да тея на миозотис маските са мн хубави \/ И правят косата изключително мекичка и пухкавичка
Аз съм мн доволна!Ами използвах я като се къпя
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз използвам няк'ва...ЪъЪ...Май беше "Генера" , общо взето съм доволна![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Zna4i nqkolko syveta ot men- kupenite maski za kosa, kakvato e Miosotis, ne se vtriva v korenite, a samo po dyljinata na kosata. Za vtrivane v korenite e nai-podhodqshta domashno prigotvena maska. Spored men nai-uda4no e na vs kypane da prisystva i maskata za kosa. Za tazi na Miosotis sym 4uvala mn dobri otzivi![]()
Аз използвам маска на Малиция и съм доволна.. Косичката ми е мекичка и мн мн хубава)) А освен това кристали за коса. Предпоръчвам ви който няма да си купи.. няма да съжалявате
![]()
Аз използвам на Глис К*р и мн хубаво прави косата, също така мирише мн готино![]()
Най-доволна съм от 2 маски - едната е за боядисана коса на Gliss Kur,а другата на Genera с кокосово олио.![]()
защо да не се втрива в корените?нали и те трябва да се подхранят..Първоначално написано от Анонимко
а колко време се седи с нея?преди или след измиване на косата се слага и след това само с вода или с шампоан се отмива?Първоначално написано от sun13
Ne se vtriva v korenite,zashtoto sedi mazna kosata posle.Po princip kato polzvash kupenite maski, kosata ne se mie sled tqh sys shampoan, dokato sled domashno prigotvenite-da.Zatova ti kazvam, za korenite- domahsni maski,koito est moje da nanesehs po cqlata dyljina, a po kosata(bez korenite)- Miosotis.
Аз седях около 4-5 минути и после я отмих,естествено преди това се бях измила със шамоана ми :Pа колко време се седи с нея?преди или след измиване на косата се слага и след това само с вода или с шампоан се отмива?
a kolko struvat tezi na miosotis na malizia i na gliss k*r ?![]()
моята беше 8.20![]()