.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

problem s epilatora

awe hora mn boli s toz epilator ama pyk e mn efikasen i kosmite uredqvat lek protiv bolkata ?s vremmeto kojata svikva li?

Guest
    Da razbira se 4e svikva.Az li4no pravq taka -kato go dopra do kojata kolkoto i da boli prodaljavam i po tozi na4in mn po-lesno svikvams bolkata po-natatak.Malko mazohisti4no,no ot opit glava ne boli.

ЦвЕтИт0
    Guest
    Пий 1 водка на екс и ще забравиш и болка и всичко.Шегувам се разбира се.Ако болката е твърде непоносима можеш преди това да си охладиш мястото което си решила да епилираш с лед или студена водо.Така че да поистръпне малко и ще бъде по-добре.Но се избърши добре да няма влага да не те шибне тока.После се намажи с някакво кремче подхранващо-Здраве или нещо такова.Айде стискай зъбки и както е казал народа-ТРАЙ БАБО ЗА ХУБОСТ-КЪСМЕТ МАЦКА.

..,

Nai-dobre se epilirai sled banq-togava kosmite sa po-meki i e po-bezbolezneno.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Да, с времето се свиква.Начи аз епилатора го имам от отдавна обаче чак преди около месец се престраших да го ползвам(преди това позлвах самобръсначка,но ми писна).И сега за втори път ползвах епилатора и вече болката не е същата.
    P.S:Това с леда се прави след епилирането според мен.

ЦвЕтИТ0
    Guest
    Ммм може и да си права не споря.Ако реши момичето може да го ползва и преди и след самата епилация и сама да си прецени как е по-добре за нея.А сега като се замиля се сещтам че преди време по телевизията рекламираха точно такъв епилатор с лед ама не се сещтам коя марка беше.Както и да е .Принципно с епилатор си е супер с всеки път болката намалява а и косъмчетата растат по.-бавно по на-рядко и по-тънички.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    И аз ползвам епилатор откакто го имам.. от рождения ми ден.. демек от около месец и половина.. преди това си махах космите със самобръсначка, след това ходих на кола маска на триъгълника, а сега като имам епилатор не ходя н кола вече, в смисъл супер рядко ходя.. т.е. ще ходя ама ти препоръчвам ако до сега си се бръснала, отиди поне веднъй на кола маска преди да се епилираш, просто за да ти махнат косъмчетата с дебелите корени от бръсненето и после д не те боли толкова като се епилираш

ami az go imam ot nqkolko meseca i bolkata naistina ne e kato za 1vi pyt no q ima i to mn moje bi kojata mi e takava problemna 6toto na dr hora klojata svikva byrzo

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Oooo, споко и мен си ме боли.. то не е само до свикване.. то и моята кожа е така.. вс път си ме боли и докато почна д търпя болката вече съм си махнала половината триъгълник.. и пак има болка..

Guest
    trqbva da se epilira6 sled banq za6toto porite se otpu6vat ot toploto i kosmite izlizat po lesno a ot studenoto porite se svivat

Болка ще чувстваш само в началото.С течение на времето кожата свиква и няма да усещаш нищо - поне така е при мен, а епилатор имам от 3 години - оттогава го и ползвам.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си