.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Радоил
    Guest

Майка ми откачи като разра че съм си обръснал пениса

Хора! Майка ми полудя направо и вдигна невероятен скандал след признанието ми че съм си обръснал пениса по желание на новата ми приятелка.
    То не бяха обиди, то не бяха закани
    Било педераcко
    Тя била пропаднало момиче как можела да ме кара да върша това
    Какъв мъж съм бил че да си махам космите и т.н.

Кво да ви разправям. Просто искам съвет как да вразумя тая жена че живеем 21 век и махането на космите при мъжете е същото и като при жените. Тя все пак е старичка на 38 години е и не ги разбира нещата, а иначе със сестра ми ходят заедно на козметик. Но за мъж било педерaстия. Не знам вече баси идиотщината стана

Guest
    stara na 38??? ti normalen li si? i vse pak maika ti e dosta zadrustena shtom smqta taka
    kaji i da probva da lapne nqkoq kosmata pishka i da i se zabodat baq kosmi po zubite

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ауу имах един познат на който майка му не му даваше да си махне космите между краката...незнам, той май така и не я убеди? Ама не мога да разбера майките ви проверяват ли ви как разбират? ОМГ

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Ама не мога да разбера майките ви проверяват ли ви как разбират? ОМГ
    Сигорно ги проверяват

smqtai.. da we kak si i kazal...a ina4e nqma 6ans da q ubedi6 osven da q nakara6 da pita i drugi mom4eta(tvoi priqteli ili nz) i te da i kajat 4e e normalno

maliii dobre 4e nqma mtezi problemi
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Guest
    за съжаление когато майките ни са били тинейджърки мъжете са си ходили космати и се е приемало за нормално, а пък сега е смешно но различните поколения са така

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ааа,ти си се похвалил.. тука ти е грешката,момче
    следващия път нищо няма да и казваш и ще си завържеш гащите
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Съживете се бе майките ви ли ще ви контролират цял живот???Моята дума не може да ми каже за това...било педерастия а ти на колко си?Само не ми казваи че си на 18/19 щот щи са смея

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    майка ти е доста старомодничка но има и нещо друго кфа ти беше на теб работата да и признаваш какво праиш заради приятелката ти.... сякаш щи свали гащите да провери дали се бръснеш или не.....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    У дома пред компютъра
    Пенисът си е твой, ще правиш с него каквото си искаш.Освен ако не си на 10. Макар, че не вярвам.

Радоил
    Guest
    На 18 съм и споделям доста неща с майка ми давала ми е съвети винаги просто този път ми стана кофти че не ме разбира за такова нещо и отказва да го приеме. Бил съм се изнежил и съм ставал женчо и защо съм взимал пример от педали с дълги коси и обеци дето пълнят чалга клиповете.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    майка ти е доста старомодничка но има и нещо друго кфа ти беше на теб работата да и признаваш какво праиш заради приятелката ти.... сякаш щи свали гащите да провери дали се бръснеш или не.....

Стига бе хора,защо нападате момчето така Хубаво прави,че споделя с майка си Защо не, няма лошо в това. А ти вземи й обясни,че това е хубаво за хигиената,което си е точно така
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Стига бе хора,защо нападате момчето така Хубаво прави,че споделя с майка си Защо не, няма лошо в това. А ти вземи й обясни,че това е хубаво за хигиената,което си е точно така

da,ili moje da i kajesh,che si saglasen s neq i poveche nqma da go pravish,taka shte q zaradvash...nqma da si q izlagal,prosto shte i spestish nqkoi po-lichni neshta za teb
    konsensusa e mnogo hubavo neshto da znesh

Да става и така, но все пак да се опита да убеди майка си,защото си е в пълното право

Да става и така, но все пак да се опита да убеди майка си,защото си е в пълното право
    Няма смисъл да убеждава никой Живота си е негов и той си отговаря за него,особено ако е на 18 или повече

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    много трудно можеш да убедиш майка си в нещо за което тя е твудно против! се едно да я питаш дали може да спиш с 25 годишен и тя да ти каже "да мамо спи си само използвайте предпазни средства" ще ме пръснете от смях

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Guest
    ами то има майки и майки все пак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами то има майки и майки все пак

хахаха много се смея във тоя форум , а бе ти нормален ли си????? на 18 и споделяш с майка си , че си си обръснал хуя ОМГ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дано темата да е майтап, че иначе си за смях, ако даваш отчет на майка ти кога какво бръснеш!

Стига бе хора!Недейте така!Нека споделя момчето,какво толкова лошо!Защо го считате,като все едно дава отчет??

кажи на майка си да се застреля ами пи4 евала ти 4е праиш кеф на приятелката ти! \/ ми много ясно 4е ще си махаш няма да ходиш неква горила,не е приятно...не слушай майка си...живота си е твой и ти си решаваш кво да праиш

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Радоил
    На 18 съм и споделям доста неща с майка ми давала ми е съвети винаги просто този път ми стана кофти че не ме разбира за такова нещо и отказва да го приеме. Бил съм се изнежил и съм ставал женчо и защо съм взимал пример от педали с дълги коси и обеци дето пълнят чалга клиповете.
    Абе то хубаво, че споделяш, ама недей чак толкова много!
    Кажи й, че ти е по-комфортно като си обезкосмен или нещо такова. А и е добре за личната хигиена.

Hubavo e 4e spodelq6 s maika si no meje6 da i spestqva6 nqkoi podrobnosti!I vse pak na 18 si moje6 da pravi6 kakvoto si poiska6 s onaq si rabota...
    A za obejdavaneto kaji i 4e e po-higieni4no, kakto kazaha po gore i 4e na teb taka ti e po-konfortno...Uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си