- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moga li?
na 17 sym.vredno li e ako izpolzvam ot 6preiovete koito se prodavat v sex shop za zadyrjane na eqkulaciq...opasni i vredni li sa?problemyt mi e 4e svyr6vam tvyrde byrzo?!
пич не е хуу от 17 годишен да използваш такива раоти....бързо бързо голяма раота като натрупаш опит ще издържаш повече и така..или преди да прайш секс набий си една ...... и после тряя да издържиш повече :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
свършваш бързо,защото сигурно отскоро водиш полов живот.с времето и практиката нещата ще се нормализират и ще се научиш да се контролираш,как да забавяш(смяна на пози,най-добре да си отдолу ако свършваш много бързо,ше се спираш отвреме навреме,ама не много пъти,че не е приятно) и няма да имаш нужда от спреиове и глупости![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Mnogo tupa istoriq... mujete bez opit svur6vat burzo, jenite bez opit bavno, posle mujete s opit bavno, a jenite s opit burzo.. razminavane se polu4avaПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
И аз да се намеся![]()
![]()
Имам един приятел, който имаше подобен проблем.Свършваше прекалено бързо.Отиде на уролог и се оказа следното: Бактерия,която причинява преждевременно изпразване, в крайна сметка му предписаха некви неща, не помня кви, ще попитам и се оправи.Има изследване в странта, коеот показва, че много от българите страдат от това.
Възможно е! Има много причини, поради които да се появят подобни аномалии (това звучи малко странно,но не се сещам за друга дума в момента![]()
![]()
) Споко пич!