.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: moga li?

Georgi^^^^
    Guest

moga li?

na 17 sym.vredno li e ako izpolzvam ot 6preiovete koito se prodavat v sex shop za zadyrjane na eqkulaciq...opasni i vredni li sa?problemyt mi e 4e svyr6vam tvyrde byrzo?!

Много ясно че можеш бе адаш :P Не мисля че са вредни

Град
    София
    miii mislq,che ne e mnogo redno na 17 da izpolzvash takiva neshta....poprincip moje da svarshvash barzo ot prevazbuda primerno,ako imash i po-malak staj moje i ot tova da e i s vremeto shte se nauchish da izdarjash poveche

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    пич не е хуу от 17 годишен да използваш такива раоти....бързо бързо голяма раота като натрупаш опит ще издържаш повече и така..или преди да прайш секс набий си една ...... и после тряя да издържиш повече :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    свършваш бързо,защото сигурно отскоро водиш полов живот.с времето и практиката нещата ще се нормализират и ще се научиш да се контролираш,как да забавяш(смяна на пози,най-добре да си отдолу ако свършваш много бързо,ше се спираш отвреме навреме,ама не много пъти,че не е приятно) и няма да имаш нужда от спреиове и глупости
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    свършваш бързо,защото сигурно отскоро водиш полов живот.с времето и практиката нещата ще се нормализират и ще се научиш да се контролираш,как да забавяш(смяна на пози,най-добре да си отдолу ако свършваш много бързо,ше се спираш отвреме навреме,ама не много пъти,че не е приятно) и няма да имаш нужда от спреиове и глупости
    Mnogo tupa istoriq... mujete bez opit svur6vat burzo, jenite bez opit bavno, posle mujete s opit bavno, a jenite s opit burzo.. razminavane se polu4ava

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Mnogo tupa istoriq... mujete bez opit svur6vat burzo, jenite bez opit bavno, posle mujete s opit bavno, a jenite s opit burzo.. razminavane se polu4ava

razminavane se poluchava,ama ne vinagi....zavisi ,kolko ste opitni i dvamata

И аз да се намеся Имам един приятел, който имаше подобен проблем.Свършваше прекалено бързо.Отиде на уролог и се оказа следното: Бактерия,която причинява преждевременно изпразване, в крайна сметка му предписаха некви неща, не помня кви, ще попитам и се оправи.Има изследване в странта, коеот показва, че много от българите страдат от това.
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    И аз да се намеся Имам един приятел, който имаше подобен проблем.Свършваше прекалено бързо.Отиде на уролог и се оказа следното: Бактерия,която причинява преждевременно изпразване, в крайна сметка му предписаха некви неща, не помня кви, ще попитам и се оправи.Има изследване в странта, коеот показва, че много от българите страдат от това.

tva e vqrno,
    ama mislq che negoviq problem e poveche psihicheski

Възможно е! Има много причини, поради които да се появят подобни аномалии (това звучи малко странно,но не се сещам за друга дума в момента ) Споко пич!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си