.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: imam problem!

neshtastnik[
    Guest

imam problem!

Molq vi da prochetete

znachi ne znam mnogo mi e tejko, prosto ne izdarjam. Poslednite dva pyti, kogato se opitah da pravq sex sys priqtelkata si, MI SPADA!

eto kakyv e problema. Pravili sme go nqkolko pyti, ne mnogo. Pyrvite nqkolko - perfektno. Sega obache predposledniqt i posledniq pyt shte ostavqt otpechatyk vyrhu men.

Celuvame se, pregryshtame se, natiskame se vyrhu legloto az sym nadyrven i gotov za sex. V mometa, b koito pochna da se razsablicham, sqkash se sramuvam ot sebe si ot golotata si i leko pochva da mi spada. Znachi az izglejdam dobre obshto vzeto, no symsramejliv. Kakto i da e, ne mislq che tova e problema, zashtoto veche sme go pravili

Znachi tq mi pravi chikiq pri koeto az se vyzbujdam na maX .. v momenta v koito sksysam opakovkata na prezervativa i si go sloja pochva mignoveno da mi spada za sekundi, bukvalno! Izhabihme 3 broiki, no tova e bez znachenie. Sloja li si go i mi omekva. Ne moga da i go vkaram. A dosega ne se e sluchvalo. ;( mnogo mi e tejko, zashtoto dnes 3 broiki, minaliq 2. Prosto neshto stava s men i ne znam kakvo e, a na mackata i e krivo, che edva li ne ne moga da se vyzbudq ot neq, koeto ne e vqrno.

MOLQ VI POMOGNETE, ako ne syvet, to pone mi obqsnete kakvo stava i dali nqkoi e imal takyv problem. Blagodarq za tova che prochetohte!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    нищо ново не споделяш.според мен проблемът ти е на психическа основа..и ти като всички мислиш на първо място как ще се представиш,дали няма да се изложиш и т.н.избий си тези мисли от главата..може пък да си стресиран нещо в даскало или унито...следващия път си отделете повече време,изучавайте телата си,няма нищо срамно в голотата..аз съм преброила бенките по тялото намоя приятел и разни такива лигавщини..не се притеснявам като ме види гола или обратното..ще го преодолееш,вярваме в теб
    а колкото за 'опропастените' капути - да не ти пука..и не мисли за тях следващия път..мисли си за момичето
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ми незнам пич какво да ти кажа...никога не съм имал такъв проблем...нямам си и на идея кфо може да е..ако бях на твое място нямаше да мисля за нищо просто щях да я ...... не мисли а действай и няма от какво да се срамуваш

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    София
    s men i moq pritel se e sluchvalo sashtoto,no beshe poneje toi beshe mnogo smachkan ot rabota i mnogo mu se speshe,a az mnogo go tormozeh,v takav moment ,kogato ti spadne neka tq pak da opita da go vdigne s race,s usta....povqrvai pomaga,a inache i az mislq,che problemat ti e psihicheski,zashto ne probvate na zagasena lampa,moje da ti izglejda smeshno,no i az v nachaloto mnogo se pritesnqvah,na zagasena lampa vsichko e razlichno

Ааааааа Теми ние с теб трябва да създадем коалиция \/ \/ \/ \/ Напълно съм съгласна с теб На мен също ми се е случвало такова нещо и сладур определено е на психическа основа.По-спокойно го карай Пробвай на тъмно или както ме бъзика моят приятел на компютърна светлина Горе главата!Всичко ще се оправи
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Ааааааа Теми ние с теб трябва да създадем коалиция \/ \/ \/ \/ Напълно съм съгласна с теб На мен също ми се е случвало такова нещо и сладур определено е на психическа основа.По-спокойно го карай Пробвай на тъмно или както ме бъзика моят приятел на компютърна светлина Горе главата!Всичко ще се оправи

hahaha,da eb vqrno-dneska vse sme na edno mnenie q dai da se zaqdem za neshto,hihihi sheguvam se

neshtastnik[
    Guest
    off dano ... mn e gadno da ne mislish za neshto obache kogato se e sluchilo. Kakto i da e, shte opitam .... dano stane, dano che poveche ne moga taka.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    нищо ново не споделяш.според мен проблемът ти е на психическа основа..и ти като всички мислиш на първо място как ще се представиш,дали няма да се изложиш и т.н.избий си тези мисли от главата..може пък да си стресиран нещо в даскало или унито...следващия път си отделете повече време,изучавайте телата си,няма нищо срамно в голотата..аз съм преброила бенките по тялото намоя приятел и разни такива лигавщини..не се притеснявам като ме види гола или обратното..ще го преодолееш,вярваме в теб
    а колкото за 'опропастените' капути - да не ти пука..и не мисли за тях следващия път..мисли си за момичето
    абсолютно съгласна съм с нея пи4...вси4ко е на психи4еска основа просто релаксирай...и не се притеснявай ми напротив като се събле4еш имай пове4е само4увствие и действай! ае късмет!

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

Az sa6to sam na tva mnenie,opitai se da se sasredoto4i6 varhu momi4eto i varhu tova koeto pravite i kolko vi e qko i t.n. ...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Normalno e da se pritesnqwash ot golotata,sled kato ne si swiknal s priqtelkata si,no kakto wijdash towa prechi,taka che ne mu misli tolkowa i se oswobodi psihicheski ot wsqkakwi stranichni neshta i togawa deistwai :P

Guest
    na mene taq prostotiq mi se slu4va na tumno primerno.. 6toto kato ne vijdam ni6to i ne se vuzbujdam

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момче, аз съм момиче, но някак си разбирам какво говориш. Трябва да се научиш да приемаш тялото си, да не те е срам от него, да му се радваш, да му се кефиш, докато правиш секс.
    Цял живот ще съм благодарна на момчето ми .. бахти .. той ме научи да си обичам голото си тяло, да не ме е срам, да се харесвам, докато правя секс.
    Следващия път я остави тя да те съблече.. да го прави бавно, задъхано, с желание..
    отпусни се, преодолей психическата бариера, това е най-важното.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

7 точка от правилника!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си