.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Eksfoliant

Guest

Eksfoliant

Za kakvo se polzva eksfolianta za tqlo? Zamestva trivka i guba ili???

Izpozlvate li?ako da-kakuv?

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Има два вида ексфолиант-за тяло и за лице.Използва се за премахване на мъртвите клетки ок кожата-почистващо средство е.Нанася се веднъж или два пъти седмично.Ако решиш да си купуваш на ЕЙВЪН до колкото съм запозната са добри.Ако не си привърженик на каталожната козметика отскочи до близката пърфюмерия или козметичен магазин и си избери според вида на кожата си.Айде късмет.

Град
    Пловдив
    За мен утайката от кафе си ми остава любима \/

Az go polzvam dokato sum v banqta ne 1-2 pati sedmi4no mi kolkoto pati se kapq tolkova ... No vse pak ako barzam ponqkoga moje i da propusna :P
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

ем и аз използвам един на Ейвън... много готино мирише... с ванилия
    Life sux but just keep smiling

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArTito`
    Az go polzvam dokato sum v banqta ne 1-2 pati sedmi4no mi kolkoto pati se kapq tolkova ... No vse pak ako barzam ponqkoga moje i da propusna :P
    Миличка не го използвай толкова често, защото така си сваляш не смао мъртвите клетки, а и живите.А това не е полезно за кожата

ЦвЕтИт0
    Guest
    Напълно съгласна съм с горното мнение.Правете разлика между душ гел(сапун) и ексфолиант.Ексфолианта се използва от 2 до 3 пъти седмично с цел премахване на мъртвите клетки от кожата.Иначе за ежедневна употребе използвайте душ гелове или сапуно с богати на витемини и оввлажняващи съставки.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Я обяснете тва с утайката от кафе.Как я ползвате точно иии нали тя уж е за целулит?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Я обяснете тва с утайката от кафе.Как я ползвате точно иии нали тя уж е за целулит?!
    Еми просто сутринта кът си шиеш кафето или някой у вас, запазваш утайката му и кът влезеш се къпеш се търкаш с нея, е ся не да се протриеш де ...точно кът ексфолиант се ползва

Enjoy__
    Guest
    Kolko minuti se durji na liceto tozi eksfoliant predi da go izplakna s voda?

Цитирай Първоначално написано от Enjoy__
    Kolko minuti se durji na liceto tozi eksfoliant predi da go izplakna s voda?
    ДА!!!ОТГОВАРЯЙТЕ!!! а и колко гори доли струва?

ENJOY__
    Guest
    kolko min se durji an liceto??? Eksfolianta za lice na AVON nikdue ne eposo4eno vreme.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    ем и аз използвам един на Ейвън... много готино мирише... с ванилия
    и аз имам същия страхотен е
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Guest
    Ексфолиантите не се държат на лицето като маските за лице, просто масажираш минута-две и после изплакваш. Надявам се да съм помогнала :P

emi i az polzvam edin na avon,oba4e imam nqkolko vuprosa.sled upotreba trqbva li da se izmiq sus sapun za6toto imam 4uvstvoto 4e ne se otmiva dobre i kato si dopra krakata gi 4uvstvam mazni iii vie kolko gd habite za 1 upotreba,za6toto imam 4uvstvoto 4e prekalqvam...

Фен
    Град
    botevgrad
    И аз ползвам утайка от кафе и съм много доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си