- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Eksfoliant
Za kakvo se polzva eksfolianta za tqlo? Zamestva trivka i guba ili???
Izpozlvate li?ako da-kakuv?
Здравей.Има два вида ексфолиант-за тяло и за лице.Използва се за премахване на мъртвите клетки ок кожата-почистващо средство е.Нанася се веднъж или два пъти седмично.Ако решиш да си купуваш на ЕЙВЪН до колкото съм запозната са добри.Ако не си привърженик на каталожната козметика отскочи до близката пърфюмерия или козметичен магазин и си избери според вида на кожата си.Айде късмет.![]()
За мен утайката от кафе си ми остава любима \/
ем и аз използвам един на Ейвън... много готино мирише... с ванилия![]()
Life sux but just keep smiling
Напълно съгласна съм с горното мнение.Правете разлика между душ гел(сапун) и ексфолиант.Ексфолианта се използва от 2 до 3 пъти седмично с цел премахване на мъртвите клетки от кожата.Иначе за ежедневна употребе използвайте душ гелове или сапуно с богати на витемини и оввлажняващи съставки.![]()
Я обяснете тва с утайката от кафе.Как я ползвате точно иии нали тя уж е за целулит?!
2 т. от правилника. Бан на профил
Еми просто сутринта кът си шиеш кафето или някой у вас, запазваш утайката му и кът влезеш се къпеш се търкаш с нея, е ся не да се протриеш де ...точно кът ексфолиант се ползваПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Kolko minuti se durji na liceto tozi eksfoliant predi da go izplakna s voda?
ДА!!!ОТГОВАРЯЙТЕ!!!Първоначално написано от Enjoy__
а и колко гори доли струва?
![]()
kolko min se durji an liceto??? Eksfolianta za lice na AVON nikdue ne eposo4eno vreme.
и аз имам същия страхотен еПървоначално написано от dinosaur
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ексфолиантите не се държат на лицето като маските за лице, просто масажираш минута-две и после изплакваш. Надявам се да съм помогнала :P
emi i az polzvam edin na avon,oba4e imam nqkolko vuprosa.sled upotreba trqbva li da se izmiq sus sapun za6toto imam 4uvstvoto 4e ne se otmiva dobre i kato si dopra krakata gi 4uvstvam mazniiii vie kolko gd habite za 1 upotreba,za6toto imam 4uvstvoto 4e prekalqvam...