- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам големи топки и това се оказа проблем...
Значи...
Към момента не съм си давал сметка, но онзи ден отидох да си закупя Ливайс 501, моделът е с копчета. Страшно ми убива и се отказах. Продавачката се засмя и ми се подигра с репликата "Такива джинси с копчета не са за мъже с големи топки". Беше много усмихната, но адски ми стана неприятно от тези подигравки. Излязох и си купих нормални джинси Риплей с цип и не ми обиват.
Темата не е за джинсите, а за топките по-точно имали ли са други момчета подобен проблем и как отвръщате на такива подигравки от страна на жените?
a shto ne i kaza che s takiva topki mojesh da q okupesh cqlata?
Първоначално написано от Анонимко
hihihihi,prav/a e \/
a i ne obrashtai tolkova vnimanie,horata sa jestoki,kogato vidqt,che te naranqvat po nqkav nachin shte prodalljat da se podigravat.....golemi/malki topki,golemi/malki cici,dupeta,pishki i t.n-vseki chovek e razlichen,kolkoto po-skoro go razberesh,tolkova shte ti stane po-lesen jivota![]()
Ами момиче съм,т.е. мога да ударя друга жена.Първоначално написано от Ташунко
![]()
Ако някоя селтачка в магазин ми каже нещо за гърдите(малки,големи,увисн ли,стегнати,притиснати и т.н.)директно бих и зашила един.В крайна сметка не е там за да си дава компетентното мнение относно физиката ми,а да ме обслужи.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хей, сладур,защо им се връзваш на некви прости селтачкиИзобщо да не ти пука
Нали знаеш, тези,които обиждат най-много, имат и най-много комплекси.Отде да знаеш,тази госпожица може да не се мие
Горе главата
Е ако каже че имаш големи гърди не се ли счита за комплимент?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Абе пич, топките са много важен атрибут на мъжа. Това не е обида, просто овцата е попадала на ебачи с лешничета, които не могат да свършат никаква работа. Не им се връзвай. Радвай се на атрибутуте си!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
не и плащат,за да ми възхвалява циците.Първоначално написано от Schnitzer
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
може пък да та сваля, кфо ся и продавачките са хоръПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
трябваше да й кажеш "големи ама докато те шибам ще те докарам едновременно до клиторален и вагинален оргазъм"-ако разбра какво се опитах да ти кажа
![]()
![]()
![]()
Ти много разбираш от секс.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
аами то толкова такива теми из4етох тука 4е разбрах пове4ето неща!!! :P за което се радвам....по добре от по малка да си знам вси4ко защото като стана на 14,15 което е след 1,2 г ще по4на да се питам "на 14 съм да правя ли секс" няма да съм толковва тъпа...и ще съм навътрес материала
![]()
Спокойно, тя големината на топките ти е правопропорционална на самочувствието![]()
може да има6 заушка..