.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен
    Град
    в страната на любовта

програма плссс ?

значи изтеглих си ProShow Producer ,защото нямам windows movie maker (което е много странно,но НАИСТРИНА ГО НЯМАМ) ,за да си првя клипчета..обаче накрая ми ги записва във формат,който никой друг не може да отвори... като го записвам от раширенията няма избор за формат-само такъв какъвто го сейфа програмата,а така тва клипче никой не може да го отвори като го пратя....
    кажете ми кака да го направя във формат за клипче (например 3gp) ??

И още едно въпросче-като го запивам клипчето на почти средата излиза голяма жълта лента,че е е направено с ProShow Producer ,от която не се вижда полповината клипче...как да я махна??

мерси

Re: програма плссс ?

Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    значи изтеглих си ProShow Producer ,защото нямам windows movie maker (което е много странно,но НАИСТРИНА ГО НЯМАМ) ,за да си првя клипчета..обаче накрая ми ги записва във формат,който никой друг не може да отвори... като го записвам от раширенията няма избор за формат-само такъв какъвто го сейфа програмата,а така тва клипче никой не може да го отвори като го пратя....

И още едно въпросче-като го запивам клипчето на почти средата излиза голяма жълта лента,че е е направено с ProShow Producer ,от която не се вижда полповината клипче...как да я махна??

мерси

Ммммммм а какъф е формата в който то сейфва програмата, да си намериш някъф 3gp to нешто си convertor ?
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Forslor
    Guest
    Преди да кажеш отново ,че нямаш Movie Maker натисни START после RUN напиши MOVIEMK и дай ОК .
    Ето в тази тема е разискван този "проблем".

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=87026

За конвертиране в/от .3gp. Xilisoft 3GP Video Converter

А относно жълтата лента , трябва да регистрираш програмата за да се махне .

Re: програма плссс ?

Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f

мерси
    най-вероятно го save във формата който чете само тази програма , потърси в менюто "export" и оттам си избираш формат

Вие или сте много прости или не знаете какво е google
    А тая лента ти излиза защото трябва да вложиш пари във това и ли да сложош пираДскЪ клуч

Guest
    Наистина кажете как да се маха тая жълта лента и аз незнам.

жълтата лента

от къде да взема пирадски ключ?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: жълтата лента

Цитирай Първоначално написано от dimm4ito
    от къде да взема пирадски ключ?
    От чичо ни
    google
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си