.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    проблем
    Guest

Сериозен проблем

така вчера забелязах че на дупето по към ануса така да го кажа имам някакво образувание и като го пипнах то е кожа в която има нещо като топченце но не ме боли дал ие нещо сериозно или само ще си изчезне малко съм уплашен дали може да е рак

Супер фен
    Град
    Sofia
    na dupeto po-kum anusa moje da e i pupka .... ama kakto obiasniavash trudno e da predpoloji 4ovek. Taka ili inache veroiatno ne e neshto za koeto da se tormozish a oshte po-malko - rak!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    не е пъпка защото като го пипам е кожа под която има някаква топчица чувъл съм че някои хора получават кисти от много седене но аз неседя толкова мисля че е нещо лошо

Супер фен Аватара на pinki
    Ей не се шашкай чак пък толкова На една приятелка майка и имаше такова нещо около интимните части и се оказа ,че е мастно образование и се премахва с операциика за няма и 5 мин
    Така,че горе главата \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    може л ида са хемороиди

Ми лепни си задника на огледалото и виж какво е
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си