.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

въпрос към момичетата

Ооооо ужас!Много съм притеснена!Незнам дали мястото на темата е тук,но моля ви се помогнете ми!Значи на 14 години съм и лятото ми дойде цикъла!Както заете в началото може да се пропусне няколко месеца ии така!Първят ден като ми идваше беше кафяво а после си се оправяше!Така по 8 дни ми караше цикъла!Когато тряаше да ми дойде декември не ми дойде и чак сега ми дойде!И ТВА МЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ 11-ТИ ДЕН В ЦИКЪЛ И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МИ ТЕЧЕ КАФЯВО,А НЕ ЧЕРЕНО И НЕ НАМАЛЯВА ТОЕСТ ИЗГЛЕЖДА ЧЕ СКОРО НЯМА ДА СВЪРШИ!Много съм притеснена!!ама много!Това нормално ли е?Кажете какво да направя!!!МОЛЯ ВИ!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилика!

Град
    на границата между доброто и злото
    Иди на лекар. Със сигурност ще ти помогне повече от всеки друг в този сайт. :)

Повече от фен
    Мисля, че имаше някакви инжекции, които спираха цикъла, когато тече повече от 15 дена.Не съм запозната.

Повече от фен
    spored men tova ne e mnogo normalno .. 11 dena.. mislq che max bqha 10,no ne sam mn sigurna po-dobre otidi na lekar,zashtoto moje da ima nqkakvi problemi .. pyk i shtom nqma da spre skoro.. ili izchakai da spre ili otivai kolkoto moje po-skoro .. moje da e neshto seriozno .. sashto kaji na maika si tq trqbva da e po dobre zapoznata s tezi neshta aide i kasmet dano se opravish [-o<

Even heaven is hell without you

Фен
    Град
    България
    Най-добре се консълтираи с лекар.Той определено ,ще те посъветъа и ще ти помогне на 100%!

Повече от фен
    govori s maika si za tova i otidi na lekar !ne otlagai !

Град
    Тъбиленд
    имам една фр на която 1 път не и е дошло 3 месеца и после 15 дена и текло и нищо - нямала проблеми но нз по добре е да се посъветваш с някой по компетентен

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Spoko, mila, ne se pritesnqvai tolko, pyrvite 2-4 godini vsi4ko e normalno! E, ima si granici, no ti si mn dale4 ot tqh! Za da si po-spokoina otidi na ginekolog, nai-veroqtno 6te ti izpi6e Vitamin A - Nqma stra6no - Noja e dyrven
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    лекар!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

споко не се притеснявай,на една моя приятелка не и идваше 2 месеца след това и те4е цял месец не е опасно споко...11дена и още 11 да минат това ще е защото просто си нямала дълго време не се притеснявай!

Град
    4etvartiq prasten na Upiter...mn e got tyk
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    споко не се притеснявай,на една моя приятелка не и идваше 2 месеца след това и те4е цял месец не е опасно споко...11дена и още 11 да минат това ще е защото просто си нямала дълго време не се притеснявай!
    mda i pri men be6e taka ne se pritesnqvai na men maximyma mi be6e 19 dena
    Ima dva tipa xora:
    1.Tezi koito me xaresvat
    2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...

ako ne az - Koi...?
    ako ne taka - Kak...?
    ako ne sega - Koga....?

Споко мила!Няма за какво да се притесняваш!През първите две години от цикъла на жената ще има много такива аномалии!Все пак отиди на лекар и се консултирай или говори с майка си или и двете!Със сигурност ще ти кажат още много неща, които ще са ти от полза Горе главата
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен Аватара на sasha_90
    майка ти знае ли?ако не и кажи и отиди на лекар,на мен не ми се е случвало такова нещо

Guest
    spokoino nqma ni6to stra6no na men kogato mi doide za parvi patr mi be6e 28 dni!!! Normalno e da ima takiva anomalii prosto o6te ne se e ureguliral, 4uvala sam 4e e taka do parviq seksualen kontakt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си