.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

полов живот

Здравейте ! От 7-8 месеца водя полов живов но така и не съм свършвала. Не знам защо не знам какъв е проблема немога да свърша вагинално, свършвам само клиторно и то ако приятеля ми ме пипа. А така ми се иска да си свърша вагинално без стимулиране на клитора. Някой може ли да ми обесни защо така се получава ? Благодаря предварително. Ако е важно да знаете на 18 съм.

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    явно трябва по дълго да го правите или не си достатъчно възбудена има мн причини поради който може да си така.....а възрастта според мен няма значение

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Може да е на психична основа Отпускай се повечко и не му мисли.Гледай да се насладиш на моментите
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    отпускам се , наслаждавам се но пак не се получава

Супер фен
    Град
    Sofia
    Има жени които за съжаление никога през живота си не изпитват вагинален оргазъм. това не означава, че ти си от тях, Продължавай да изучаваш тялото и гениталите си докато постигнеш нуйното съвършенство. Безспорна би била и заслугата на приятеля ти!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Хммммм.... Странно.Може да си нимфоманка!Не се обиждай,не знам дали знаеш точното значение на тази дума

Град
    София
    znaesh li az vodq polov jivot veche 5 godini,imala sam dosta partniori i s mnogo malko ot tqh sam svarshvala vaginalno,mnogo zavisi ot tvoite predpochitaniq i ot partniora ti,tuka nqkade bqh chela ,che povecheto jeni svarshvat "klitorno"spoko az sashto malko se bqh depresirala v nachaloto,sled malko poveche opit shte svarshvash kakto si poiskash
    edno malko savetche ot men,az lichno nai-lesno svarshvam na zadna prashka-taka pronikvaneto e nai-dalboko,racete na priqtelqt ti mogat da sa navsqkade....a sashto ako i ti si otgore shte kontrolirash dvijeniqta i dalbochinata na pronikvane....
    aide i uspeh

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Миличка, не се тревожи толкова. Просто отскоро водиш полов живот, а и може би още не сте се напаснали с партньра ти и затова не можеш да свършиш. (Бях чела една статия, не знам дали е мит или не, че трябва да минат година-две от момента, в който си започнала да водиш полов живот, и тогава ще можеш да свършваш.)

Е това са пълни глупости според мен!

ами янво ти е по яко клиторално,а за вагинално съгласна съм със gamercheto_...явно трябва по дълго,обясни проблема на приятеля си и той да даде вси4ко от себе си!

оргазмът е един и същ независимо дали е резултат от стимулиране на клитора или не...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ако мацката се кефи на секса,има ли значение къв е оргазмът????

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    оргазмът е един и същ независимо дали е резултат от стимулиране на клитора или не...

ne sam saglasna,dokazano e ,che jenata moje da svarshi po dva nachina-vaginalno ili chrez stimulaciq na klitora

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Хммммм.... Странно.Може да си нимфоманка!Не се обиждай,не знам дали знаеш точното значение на тази дума
    Брееей...

По-удачният въпрос в случая е дали ТИ знаеш точното значение на тази дума...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Позите миличка.. позите ..
    И аз не можех, ама позите правят чудеса.
    Сподели какво сте пробвали ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от temito

ne sam saglasna,dokazano e ,che jenata moje da svarshi po dva nachina-vaginalno ili chrez stimulaciq na klitora
    ama ne govori suglasna li si, a kaji ima li razlika v use6taniqta i kakva? 6toto be6e kazala 4e si izpitvala i dvata vida...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    че и аз свършвам вагинално доста рядко. Споко-не си дефектна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Брееей...

По-удачният въпрос в случая е дали ТИ знаеш точното значение на тази дума...
    Не мога да се сдържа
    Не, не, не, не, не......
    Бясната тийнейджърка се изказа неподготвена май

Цитирай Първоначално написано от temito

а аз какво казах? че можеш да достигнеш оргазъм и по 2та начина...само, че САМИЯТ ОРГАЗЪМ като чувство е едно е и също... к'
    во значение има как те стимулират след като и ти свършваш? важното е, че изобщо свършваш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

edna priqtelka nikoga ne e svarshvala nito vaginalno nito klitorno a vodeshe polov jivot ot godini i probvala s relefni prezervativi i se poluchilo...za pozi naa zadna kakto pisheshe gore i ti da si otgore ama ne navedena kam momcheto ami izpravena za po golqmo pronikvane:P
    Inache ne se priteasnqvai shtoto vaginalno samo 1 pat sam svarshvala

xaxaxa godini sam pisala...stava vapros za 1 godina izvinqvam se

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си