- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- полов живот
Здравейте ! От 7-8 месеца водя полов живов но така и не съм свършвала. Не знам защо не знам какъв е проблеманемога да свърша вагинално, свършвам само клиторно и то ако приятеля ми ме пипа. А така ми се иска да си свърша вагинално без стимулиране на клитора. Някой може ли да ми обесни защо така се получава ? Благодаря предварително. Ако е важно да знаете на 18 съм.
явно трябва по дълго да го правите или не си достатъчно възбудена има мн причини поради който може да си така.....а възрастта според мен няма значение
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Може да е на психична основаОтпускай се повечко и не му мисли.Гледай да се насладиш на моментите
![]()
отпускам се , наслаждавам се но пак не се получава
Има жени които за съжаление никога през живота си не изпитват вагинален оргазъм. това не означава, че ти си от тях, Продължавай да изучаваш тялото и гениталите си докато постигнеш нуйното съвършенство. Безспорна би била и заслугата на приятеля ти!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Хммммм.... Странно.Може да си нимфоманка!Не се обиждай,не знам дали знаеш точното значение на тази дума
znaesh li az vodq polov jivot veche 5 godini,imala sam dosta partniori i s mnogo malko ot tqh sam svarshvala vaginalno,mnogo zavisi ot tvoite predpochitaniq i ot partniora ti,tuka nqkade bqh chela ,che povecheto jeni svarshvat "klitorno"spoko az sashto malko se bqh depresirala v nachaloto,sled malko poveche opit shte svarshvash kakto si poiskash![]()
edno malko savetche ot men,az lichno nai-lesno svarshvam na zadna prashka-taka pronikvaneto e nai-dalboko,racete na priqtelqt ti mogat da sa navsqkade....a sashto ako i ti si otgore shte kontrolirash dvijeniqta i dalbochinata na pronikvane....![]()
aide i uspeh
Миличка, не се тревожи толкова. Просто отскоро водиш полов живот, а и може би още не сте се напаснали с партньра ти и затова не можеш да свършиш. (Бях чела една статия, не знам дали е мит или не, че трябва да минат година-две от момента, в който си започнала да водиш полов живот, и тогава ще можеш да свършваш.)
Е това са пълни глупости според мен!
ами янво ти е по яко клиторално,а за вагинално съгласна съм със gamercheto_...явно трябва по дълго,обясни проблема на приятеля си и той да даде вси4ко от себе си!![]()
оргазмът е един и същ независимо дали е резултат от стимулиране на клитора или не...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако мацката се кефи на секса,има ли значение къв е оргазмът????
Брееей...Първоначално написано от lo_flo
![]()
По-удачният въпрос в случая е дали ТИ знаеш точното значение на тази дума...
ama ne govori suglasna li si, a kaji ima li razlika v use6taniqta i kakva? 6toto be6e kazala 4e si izpitvala i dvata vida...Първоначално написано от temito
че и аз свършвам вагинално доста рядко. Споко-не си дефектна!
Не мога да се сдържаПървоначално написано от Barbie
![]()
![]()
![]()
Не, не, не, не, не......
Бясната тийнейджърка се изказа неподготвена май![]()
а аз какво казах? че можеш да достигнеш оргазъм и по 2та начина...само, че САМИЯТ ОРГАЗЪМ като чувство е едно е и също... к'Първоначално написано от temito
во значение има как те стимулират след като и ти свършваш? важното е, че изобщо свършваш...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
edna priqtelka nikoga ne e svarshvala nito vaginalno nito klitorno a vodeshe polov jivot ot godini i probvala s relefni prezervativi i se poluchilo...za pozi naa zadna kakto pisheshe gore i ti da si otgore ama ne navedena kam momcheto ami izpravena za po golqmo pronikvane:P
Inache ne se priteasnqvai shtoto vaginalno samo 1 pat sam svarshvala
xaxaxa godini sam pisala...stava vapros za 1 godina izvinqvam se