- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo mi e gadno! ;(
ta zna4i s moq priqtel bqhme 5 meseca.I si4ko si vurve6e idealno.No v poslednata sedmica toi mi pokaza sqka6 4e ne mu puka za men, 4e mu e bezrazli4no, 4e mu e se edno dali sum s nego ili ne.Prosto nz kvo se skusa v nego.I az re6ih da pogovorq s nego ve4erta za6toto tova mu durjanie mnogo me be6e naranilo.Predi tova imahme malko drugi problemi i az go bqh pomolila da spre da me prenebregva ili pone da se opita da bude po mil da pokazva 4e me obi4a(za6toto az znam 4e e taka).Toi obe6ta da se postarae, no sega kato govorihme i dvamata bqhme v ujasno sustoqnie za6toto toi prosto preceni 4e ako prekratim vruzkata ni 6te bude po dobre.Az ne iskah i sega ne iskam.Znam 4e i dvamata sme prolqli mnogo sulzi edin za drug.Znam 4e mnogo se obi4ame.No ne moga da razbera za6to kogato se opitah da opravq ne6tata toi kaza 4e 6te si pomisli?Nima za 1 den 4uvstvata mu kum men sa se promenili?Molq vi kajete mi kakvo da pravq naistina mnogo go obi4am!
Blagodarq predvaritelno!
явно момчето се е притеснило или се е оплашило от нещо...а ти не можеш да си сигурно че тои все още те обича и някакви такива...никой не може да ти помогне просто говори с него и си направете една равносметка за тези 5 месеца и сами преценете дали има смисъл да продължите и да заздравите връзката ви или да я прекратите...успех
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Аз мисля че просто не те е обичал, какво тв1рдиш ти..
А и по-безразличието му к1м теб с1дя че просто или друго или просто малката искрица любов която е имала в него е загаснала..![]()
При мен е точно обратното.От месец ходя с едно момче.Преди да тръгнем аз знаех че имам много силни чувства към него и когато връзката ни започна бях много щастлива.Наскоро осъзнах,че ще бъде по-добре двамата да се разделим.Просто чувствата ми вече ги няма-все едно са се изпарили...Наистина ще бъде по-добре вие да поговорите и сами да намерите решение(зашото аз още не знам как да постъпя...)Пожелавам ти успех и дано съм ти помогнала поне малко да разбереш защо така се получава мвжду вас...
![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
Ех.. Д*ба тази любов ... и мене ме съсипва подобен случай... с мойта приятелка... последния 1 месец само се измъчваме двамата... и двамата неискаме да се разделим... но вече си се дразним страшно много а и аз усещам ... че въпреки че твърди тя не ме обича по същия начин... ако въобще ме обича вече : ((( и най гадното е че и аз не я чувствам по същия начин но всичко ок... само дето... когато я няма ме боли много ми липсва... и нон стоп се сещам за прекрасните моменти а и по лошото е че обвъзването стана доста силно защото живяхме заедно доста дълго време.. ии в момента не е истина как се чувствам направо... толквоа съм депресиран че дори за самоубийство немога да си мисля ... всми струва ми се дори това безмислено... всичко е безмислено .... деба защо трябва........................... ДА СТАВА ТАКА ЗАШО
mai si prekaleno sigurna 4e te obi4a a? ami ako ne e taka i samo se zablujdava6
Нещо ме съмнява тоя твоя приятел. Първо твърди, че ще се постарае да показва какво чувства, пък после иска да се разделите. Не е ли странно. Може би си е харесал някоя друга или се е уплашил от сериозността на връзката ви (не е изключено) и за тва да бяга така. Опитай се да го убедиш, че тва което прави не е правилно.
Oll milata....i az bqh taka.Za 5 meseca ni be6e uj dobre,no v poslednite dni predi da se razdelim be6e studen...Opitah se da si go varna,kato mu kazah 4e iskam da pogovorim,otgovori 4e "ima dertove" i dr pat 6te govorim...Sled tova i s dr go vidqh...Abe lo6i spomeni,koito na teb ne ti gi pojelavam.Ve4e se savzeh,no ne zabravih!V tvoq slu4ai-malko se samnqvam da izpitva ne6to kam teb.Zabravigo taka 6te si po-dobre,a s te4enie na vremeto 6te sre6ne6 po-podhodq6t ot "sega6niq".
Защо си толкова сигурна, че те обича? Доказал ли ти е по някакъв начин?? А и ако е така защо ще се държи така?? СПоред мен просто си му омръзнала и се чуди как да прекрати връзката ви, може и да греша, но все пак така мисля![]()
Според мен най-добре е да поговориш с него и той да ти каже дали те обича или не...
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
pove4e ot ubedema sum 4e me obi4a ne e din put mi go e pokazval ili kazval.Znam 4e mu lispvam.Toi e nai otkrovenniq 4ovek na sveta zatova ako ima6e ne6to koeto go protesnqva 6te6e da mi kaje o6te otna4aloto.S negonikoga ne sme imali taini.Prosto toi mnogo ohladnq![]()
Да не би да има някакви лични проблеми, че да не му е до теб сега?Да не би да се карате прекалено много, че му е умряло желанието да сте заедно?
Каквото и да правите, не прибързвайте да късате, може да не се чуете и виждате ден - два, но недейте да късате, изкачайте да се изяснят нещата между вас, мислете трезво.[/i]
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Може би сега е момента да поговориш с него.Разбери го, тогава му е било зле, не е бил в състояние да говори наистина истината и да ти каже какво чувства.Поговорете спокойно и може би ще стане ясно какво чувства към теб.
poznato......Samo deto mesecite bqha 3....Vsi4ko si be6e super , no v edim moment osyznah 4e toi ne si pokazva dostatu4no 4uvstvata (togava se zablujdavah 4e ima takiva)
ne6to me spira6e da si pikzvam moite, za6toto podsyznatelno use6tah 4e toi nqma da mi otvurne.....I stava6e vse po - ujasno.
I nakraq zapo4naha razgovorite I taka toi s prosti dumi mi kaza "az ne izpitvam kum teb toa , koeto izpitvah predi"
A az osyznah 4e sum se privurzla ve4e tvurde silno
I naistina se opitai da pogledne6 realno na ne6tata i da razbere6 dali naistina te obi4a. ima6 nqkolko varianta...1. da razpali6 4uvstvata mu (strassta) 2. da razbere6 dali povedenieto mu ne se dulji na drugi faktori 3. da tursi6 nqkoi , koito 6te otvurne na 4uvstvata ti, i da se primiri6 No ne se zahva6tai tvurde silno za no 1
![]()
ми чесно да ти кажа това момче не те е обичало..или доста преди това е умряла лубовта...!!!аз така мисля..неможе..просот така..да му истнат чуствата към теб...или си се издунила мн яко...или доста преди това..сичко си е утишло....или от негова страна го е нямало(немога да кажа като не ви познавам)!!!Първоначално написано от 4ervenu6ka
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ем напълно съм съглсна.......Първоначално написано от Bacard1
![]()
Е почвам да се дразня. Почваме всички да си гадаеме и да си пишем наизуст, като назубрено стихотворение. Ма оправдавам ви. Авторите на теми като ги пускат, пишат 2 реда, или 200, в които редове се казват хиляди други неща, но не и тва, което би подсказало, какво да ви посъветваме, за да се нагласят нещата. Ма така или иначе, вие си знаете (за авторите)
Няма смис1л да им се нервиш.. са аз и ти може да си пишем че сме с1гласни един за друг то тва е ясну.. на едно мнение сме при почти всички теми,но са те прекаляват.. всяко второ мнение им е " с1гласен/на с1м.."
Т'ва са хора с детски ак1л.. нямат какво да кажат, нямат мнение, четата другите мнения и си вадат свое... т1п0о0о..![]()
Може да си прав, може и да нямат мнение, но ако имат свое, то много бързо го променят спрямо другите... тва е лошото.разочароващо.