ООО да аз я знам....ЗНАМ Я!Един ден преживях такова нещо...Хммм който се вози в грацкия транспорт знае какво е....а който се вози в 102...още повече знае какво е...един път след даскало се качвам и сядам почти най отзад и с още 2 приятелки и докъто отивам да сядам нали гледам как всички са си нещо запушили носовете или направили някви мега недоволните фейсове,сядаме там и такава смпрад...а чудното беше че до нас нямаше никакви клошари....и само си седя и много гадно смарди и тогава за 1-ви път в живота мими стана толкова лошо от някаква смрад...Поглеждам настари към едната ми приятелка и гледам как тя плаче...очите и сълзят страшно много от миризмата,накрая се обръщам към 3-тото момиче което беше с мен и тя вече повръщаше.Хората започнаха да повръщат в рейса.Много тежко беше.Токава целия рейс започнахме да обсъждаме от ккво е това.Как може да има такова нещо?!?!?!?!и повечето хора предположиха че това е миризмата на стари лайна(че някои клошар се е изкрал преди 1-2 месеци на земята в ресиа и нее изчистено)...