- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момичетата
Здравейте аз съм на 17 момче до сега не съм имал гадже.Проблема е че имам малко говорни дефекти и съм срамежлив иначе не съм грозен напротив момичета ми викат че съм бил пич,но не притеснявам да говора заради говорните дефекти![]()
абе пич няма от какво да се притесняваш..всички сме хора и всички имаме своите дефекти..това че имаш такъф проблем не означава че си боклук или не си пълноценен човек...бъди себе си и не се притеснявай кой какво ще говори зад гърба ти..важното е като се обърнеш да спрът да говорят.....Ако някое момиче те харесва не я отблъсквай...просто се наслаждавай на живота и това което той ти предлага :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Аз също мисля като gamercheto_.Никой не е перфектен все пак всеки има своите недостатъци,така че не се притеснявай![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
Мерси,но все пак другия проблем е че съм срамежлив а и не съм много мускулест а момичета си падат по мускулести мъжеПървоначално написано от gamercheto_
![]()
Познавам едно момиче с говорни дефекти!
Много е готина но това адски и пречи и се панира жестоко!
Превъзмогни страха всеки със своите дефекти няма идеални!![]()
Light The Universe
всичко е в твои ръце![]()
каквото и да ти кажа, ти ако си повтаряш "нищо няма да стане".... ами нищо няма да стане![]()
така че - стегни се и действай
имам един колега, който заеква, но с приятелката му чукнаха 4 години![]()
Vaobshte da ne se pritesnqvash ot tova!!! Ne trqbva da te e sram ot tova 4oveshko e + tova ti kazvat 4e si pi4ne se pritesnqvai !!!
Да така е, но я се огледай по улицата кви грозници си имат приятелки и колко са мършави ? Е, не че приятелките им не са боклуци, но все пак.Първоначално написано от Анонимко
1. Няма перфектни хора. Момичетата, с които евентуално ще имаш вземане-даване го знаят, защото и те не са перфектни.
2. Не всички момичета харесват мускулести мъже. Някои даже си падат по мършавите. Зависи.
спри да мислиш за този дефект...да не ти пука...се едно не съществува...а относно това че си срамежлив...трудна ралта....просто си казвай "мечка страх,,мен не ме е страх" и праиш тфа което си си наумил![]()
Мерси за съветите![]()
Само ми дайте съвет като харесъм някое непознато момиче как да го заговора?![]()
:P еее пи4 не се притеснявай...аз пък толкова си падам по такива!!! мале много са сладки...като говори и ми идва като зацепи на некоя думи4ка...да гоцелуна страстноне се притеснявай...просто няма от какво!
:П айде пи4 стягай се и нападай мацките
![]()
казваш й "много си красива и секси" и онази ще изпадне в екстаз...ще си помисли 4е е толкова красивва и секси наистина 4е 4ак заекваш като говоришПървоначално написано от Анонимко
"...
Та...повечето момчета в тийнейджърска възраст (включително и аз) не са имали гаджета и във форума съм виждал безброй такива теми.Защо ли?Ами например защото повечето момичетата си падат по батковци (най-често от типа 20 годишен...)
или по разни отворковци, които после им разбиват сърцата (момичета не се обиждайте, защото си е така).
Моят съвет е да не се отчайваш - и нашето време ще дойде.
Пък и вече си на 17-батко си, скоро ще завалят момичета покрай теб
А за говорните дефекти-спокойно.Не трябва да се спираш да говориш заради тях.Просто бъди себе си и момичетата ще те харесат, независимо от говорните дефекти.
П.П.Трябва да има и песен 'It's Raining Women"![]()
хъхъ..
ей...ама много си ме кефите всичкитета по темата:няма от какво да се притесняваш,всички си имаме дефекти-да не ти пука.Успех \
/
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Мерси за съвети,само дайте още съвети как да заговарям момичета![]()
хващаш я за задника и й казваш "мале толкоз си яка 4е 4ак заеквам като те гледам" \
/ и всекви такива...а и говори пове4е за да може да се оправиш по бързо...и баща ми е заеквал
оба4е мацките пак са му валяли
Секи си има дефекти. Точно по тоя дефект ще разбереш, коя мацка ще те харесва не за това как говориш, а за това, какъв човек си всъщност. Късмет ти пожелавам .![]()
ela pri men i 6te te nakaram da govori6 bez da se pritesnqva6 \Първоначално написано от Анонимко
/
6egata nastrana!Za6to se pritesnqva6 tolkoz,koito trqbva 6te te oceni.V moq klas ima 1-no mom4e koeto sa6to e kato teb i e krasiv,no tva ne zna4i 4e kato ima "problem" s govoreneto e otblaskva6t.Naprotiv ne trqbva da se pritesnqva6 za tva 4e nqkoi ne ti haresva tui ili onui.