- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли хороскопи? Това е хороскоп по ЕГН :)
Ако обичате хороскопи ТОЗИ е мн добър.. свалете си го.. там трябва да напишете ЕГН-то си и ви излиза вс - на колко години сте, в кой ден от седмицата сте родени, на колко ДНИ сте.. дали сте мъж или жена.. ахах, тва преполагам вс го знаеми всякакви др неща.. любовен, сексуален живот, брак, всичко
Дано ви хареса![]()
izliza nqkvo drugo ne6tooooooo![]()
Като натиснеш на линка ти се отваря една страница, там натискаш на "Download File", отваря се друга страница и на нея долу има надпис "Right Click and select 'Save Target As' to save" , натискаш б/у него с десен бутон и даваш "Save As.."
и на менПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ve4e i namen ne mi otwarq nikva
Сериозно??? Ще пробвам да кача файла в друг хостинг
МхмммПървоначално написано от ~|SwEeT_MiStaKe|~
![]()
Я пробвайте от тук:
http://www.uploading.com/files/NAH8S...o_EGN.rar.html
Долу вдясно има един код, който трябва да въведете, за да започне свалянето, после натискате на "Click Here to Download"
Pls кажете дали от този линк може да се свали файлаПървоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
Аз от първия линк го свалих![]()
Aaa, ok
Надявам се, че поне един от 2та линка ви работи, сладурковци![]()
всеки ден си чета хороскопа от 3-4 сайта, ама навсякъде е различно... и нз на кой да вярвам..на едното пише едно на другото друго...
чета да видя дали ще познаят някой път ама...измислици явно...
И аз така.Първоначално написано от teenage_drama_queen
Тъкмо преди да влеза в темата и аз тва си помислих. Е, нищо, ся като се сфали ще видим.Първоначално написано от King of Kings
Da, imenno Z-infro e![]()
az puk ne vqrvam v takiva neshta.. pulni gluposti sae shte si drupna tva det kaza ama... nali
![]()
![]()
![]()
![]()
[B]a[N]D[i]T[k]a:
вярно е, ама поне ти казва истината за зодията, на колко дни си, дали си мъж/жена.. (макар че тва е яснУ) и някви др малки нещица хаха
тва е мн старо аз го знам о6те пт преди 2 години![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Свалих си го и ми хареса, макар че не дава никаква по-различна информация от тази в обичайните хороскопи - обединява няколко вида в един и това е![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
чесно казано не е лошо, но всъщност тва за пола и годините не е инфо по звездите, а от регистрираните хора по акт за раждане...другото е мн старо и общо взето не вярвам много, пък и много имена в именника ги няма като например мойто и на брат ми...все пак е интересно като четиво, но лично аз съм скептично настроена. пък и кво ме интересува ква съм била в предишния си живот...![]()
I vse pak e hubavo :P~
YoUuu SaY i`M bItCh....lIkE iT`s bAD tHiNG ! :P~ [{}]
Ot mnogo vreme go imam tva![]()