.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Moderated: Дали това, че не съм правил секс се отразява на..

zdraveite , zna4i problema e slednia , mnoo se pritesniavam na daje suvsem obiknovenni mesta , ne stava vupros za barove i disko , prosto sam pritesnitelen, ta se 4udia dali tva e za6toto ne sam prail sex . / 6toto predpolagam bi me se ptrazilo po nekuv na4in na samo4uvstvieto ako ,........ niakoia nali ,. ia kajete ko da praaa . ae 10x

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Guest
    Аз съм по същият начин.Според мен това че не си правил все още секс няма голямо значение.Ама ти пък може би си мислиш че като направиш сефтето ще станеш по-отракан и отворен.Не знам какво точно да те посъветвам но според мен ако си в приятна за теб компания на подходящото място то ще си дойде от само себе си.Като видиш останалите как се забавляват ще ти се прииска и ти да се хотпуснеш
    Айзе ходи повече по дискотечки излизай по кафенца с момичета и си свиркай аре успех.

Повече от фен
    Какво общо има секса не мога да разбера????

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
    Какво общо има секса не мога да разбера????
    И аз така ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Пловдив
    въпрос на различни гледни точки може би
    ами май не си свикнал нито да се забавляваш нито да си показваш емоцията
    I edin hipnotiziran mir tlaska6t q kum dulbokata bezdna s anathema po zla ot bledo sunuva6toto i videniq,uspq da zapazi astralnoto i tqlo jivo...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сексът няма нищо общо с това, че неможеш да се отпуснеш. Просто излизай с хора, с които ти е приятно да общуваш, и не посещавайте разни псевдодискотеки(свърталищ на наркоманчета) и всичко ще се нареди

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Сексът няма нищо общо с това, че неможеш да се отпуснеш. Просто излизай с хора, с които ти е приятно да общуваш, и не посещавайте разни псевдодискотеки(свърталищ на наркоманчета) и всичко ще се нареди
    \/

Нещо не разбрах въпроса

и ти кво като излезеш на диско или на кафета с приятели стохш като дърво ли??хаха ужас)))) забавляваи се ве пич да не ти пука от никой..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си