.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: momi4eta kajete mi

momi4enceto__
    Guest

momi4eta kajete mi

zna4i na 16 sam,imam cikal ot 6 godini i sega mi doide na 28 dni s pms i bolki i parvite dva dni mi te4e normalno 4erveno samo 4e dnes tretiq den namalq mnogo izvednaj po princip namalqva no ne 4ak tolkova a sega te4e vse edno 4e mi e 4etvarti-peti den.slu4valo li vi se e tova i ot kakvo moje da e:vreme nervi i t.n.??? kajete si mnenieto

Голям фен
    според мен си е напълно нормално и няма за какво да се тревожиш Пък и на мен ми се е случвало - не е чак толкова фатално...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Не се притеснявай,нормално си е
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мен лично започна да ме боли коремчето,когато започнах да водя полов живот.Ти скъпа се развиваш явно доста бързичко, след като ти е дошло на 10 години и не смятам, че има за какво да се притесняваш.Но все пак ако искаш за свое успокоение отиди на гинеколог
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

normalno e no vse pak ne e lo6o edin profilakti4en preglet

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си