.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: molqvi pomognete

pritesnena
    Guest

molqvi pomognete

zdraveite na vsi4ki,nadqvam se da mi pomognete,na vas raz4itam,ta zna4i problema mi e sledniqt:dneska pravih seks s priqtelqtmi (ne go bqhme pravili ot 4 meseca daje i pove4e,)sled kato svur6ihme s akta sramnite mi ustni bqha stanali adski golemi i me bole6e super mnogo,dori edvam sqdah na stolnemoga da se uriniram,za6toto me boli mnogo i mi e mnogo za4erveno.molqvi pomoglete 6te 4akam

momi4enceto__
    Guest

ne znam no mislq 4e...

moje bi ne si bila dostata4no vlajna i si se protrila i na men mi se e slu4valo.sloji nqkolko bu4ici led v edno plik4e uvii gi v karpa i podraj okolo polovin 4as na sramnite ustni da spadne otoka...dano sam ti pomognala
    ako pak si sigurna 4e si bila dostata4no vlajna i ne si polzvala prezervativ moje da e nqkakva infekciq,no ako ste polzvali predpazni sredstva zna4i prosto si se protrila uspeh i ne se 6a6kai tolkova

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: molqvi pomognete

Цитирай Първоначално написано от pritesnena
    zdraveite na vsi4ki,nadqvam se da mi pomognete,na vas raz4itam,ta zna4i problema mi e sledniqt:dneska pravih seks s priqtelqtmi (ne go bqhme pravili ot 4 meseca daje i pove4e,)sled kato svur6ihme s akta sramnite mi ustni bqha stanali adski golemi i me bole6e super mnogo,dori edvam sqdah na stolnemoga da se uriniram,za6toto me boli mnogo i mi e mnogo za4erveno.molqvi pomoglete 6te 4akam
    ВЪЗРАСТ?

това е много интересен казус. рядко обаче може да се покаже на студентите "на живо".

-какви предпазни средства сте ползвали?

-каква интимна козметика сте ползвали - вие и момчето непосредствено преди акта?

описаното състояние най-често се появява при локална алергична реакция на нещо. това нещо може да е лубриканта на марка кондом, или латекса на самия кондом, или каквото и да е от безбройните боклуци именувани "интимна козметика".
    споделете с партньора си и разпитайте дали той е имал необичакни усещания и каква козметика е ползвал.
    ще се радвам ако споделите до какъв извод сте стигнали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си