- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- EmO PiC
^^ eee ne taka kum 4uvstvitelnite horaaa![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
да бе ше земат се изпосамоубият ся...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Няма дума за женско имо и мъжко имо...защо ли.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ааааа това е обществена тайна, вечният въпрос, на който всички ще търсим отговор до края на дните си![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Грешиш - отговорът е ясен.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз на емотата им викам и 'да ти еба майката' което пак е практически невъзможно.това ще стане,колкото и ги обичам![]()
Пък ти си уникално тъпаПървоначално написано от Polikarpa
Ограничаваш се в някви норми и граници лепваш си етикет и се мислиш за велика
![]()
Стадо стадо![]()
Света троица: Първи член
Да ама тя само налага ква голяма пънкарка е ама ми изглежда продажна скинарска курва всъщностПървоначално написано от exploitedteen
. Много ми е интересно като се прави на велика кво ще стане когато някой нацист и размаже по тоя начин физиономията в бордюра
. Щото тука поне не подбират мъжко женско
![]()
старото ми акаунтчеПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ае хора вярно ли е че повечето емота са гейове и лизбиики и там кат им стане нещо гадно и си режат вените и имали някви мноо гадни правила щото аз така съм чувала....![]()
Първоначално написано от AvRiL_lAvIgNe`
И да и не.
Да, защото повечето имота в днешно време са шибани позьори и са каквито ги описа.
Не, защото истинските имота не са такива.
хъхъ..
те само са лигави и реват(за "истинските" става дума
)
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всеки човек си решава дали ше е имо пънкар металист ....и така на татака всеки човек си има характер и си решава как ше се облича за кфо ше реве за кфо ше се реже и така на татака...няма фалшиви оригинали и .....такива няма ....всеки си избира и става това което си е избрал...мразе ли ги има почти всеки 2 е имо...аре моля ви се..!![]()
I choose to be sXe Mosh Warrior![]()
![]()
Случайно поападнах на тази тема...Аз съм емо и не съм нито лезбийка нито гей..вие нещо не сте наясно с нас..тфа че някои мислат емо-то за мода и за един тъп бритон много грешат!
Не разбирам какво толкова ги мразите..и аз не обичам чалгата и не мога да я понасям ама не съм тръгнала да изтребвам чалгарите ..
вие сте решили да сте лигави, а аз съм решил да ви мразя![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
А ти какъв си ?Първоначално написано от _SL_
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
кретенПървоначално написано от Lady Death
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Просветли ни де, никой до тук не ни каза как точно грешим, обоснови сеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Това донякъде е комплимент... ти сам си го правиш.Първоначално написано от _SL_
Съвсем друго те питах.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
песента хич не се връзва...
Батенце
в ритъм клатя се
батенце
аххах
ХАХАХАЕАЕХАХ
WOOP WOOOOOOOOOOP
мале като чета мненията, гледам ,че половината хора от тоя форум не знаят кво е същност емо и само плуят тея хора ,като ги сравняват с чалгари,нападат ги без основателна причина и т.н.всеки човек има право да бъде такъф къфто иска, няма да се съобразява с другите и ако е открил същността си ,в случая се чувства като емо,никой няма право да нарушава собственото му пространство.само емотата си знаят кво им е ,няма нужда от излишни коментари като не ги разбирате...може да са емо ,защото са по-емоционални и се чувсват чужди на тоя свят,може да са преживяли нещо гадно ,което не могат да превъзмогнат и така изразяват същността си, тази маска под налудничавия и интересен вид е начин да се защитят от неволите в живота така да се изразя...просто свят ,в който да избягаш от реалността, опиянен от меланхолията
![]()
С тая "маска" може да отнесат някое дърво щото хич не се нравят.Не са преживели нищо просто са смахнати.Аз поне познавам няколко и се правят на много готини с гнездата по главите си.НИЩО ЙМ няма физически и психически.Емотата са като хаусърите ,а пък те са чалгари ,които си изправят и боядисват косите.Не ,че ме интересува кой на какво иска да прилича.Като някой ми прави лошо впечатление(не на външен вид,а като нрав) не общувам с него!Първоначално написано от crazykitty