.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Po kolko teka ...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach

Po kolko teka ...

Abe goworihme si nie snoshti s edna priqtelka,po kolko teka prawqt te s priqtelq i kolko nai mnogo sa prawili ... stana mi interesno tei kato sum chuwala ot moi poznati,che te obiknowenno prawqt po edin nai mnogo dwa ... a na men mai malko malko mi se wijdat :P Ta wash red e ... daite da naprawim edna sapostawka tuka

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Значи аз не съм от хората, които имат бурен сексуален живот. Само като имам възможността да се видя с момчето ..
    засега макс 3 тека.. но все си мисля, че можеше и повече, ако имаше време.
    Та само 3 .. но пак бяха достатъчно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами, да, ако си ги представяш по 5мин. малко ще ти се видят.
    Та аз с моя /без да уточнявам какво/ правим по един, който продължава 40-60мин. и ми е напълно достатъчно. Не че не се е случвало и по повече, но ... говоря попринцип.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    зависи колко време имаме :
    1. ако нямаме време или сме в нас-1път
    2. ако имаме време : по 2-3 пъти по принцип са ни заковани, но в редки слу4ай сме стигали ...мисля 4е максимумът е 6 ама то бе6е за цяла ве4ер и по4ти половн ден...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    зависи колко време имаме :
    1. ако нямаме време или сме в нас-1път
    2. ако имаме време : по 2-3 пъти по принцип са ни заковани, но в редки слу4ай сме стигали ...мисля 4е максимумът е 6 ама то бе6е за цяла ве4ер и по4ти половн ден...
    Haha stiskam ti rukata,ti si moqt idol ! Haha sheguwam se razbira se,ei takuw otg ochakwah da chuq,shtoto az kato i kazah na taq moq fr che s fr mi 2-3 teka ne ni murdat,a 4 sa bili nai mnogo i tq me izpogleda edno takowa,wse edno ne sum mn ot normalnite

Повече от фен
    Град
    ми тя пове4е ли о4аква?
    в смисал.. то според мен си зависи от времето.. всеки може много.. все пак за това сме създадени.. но времето в леглото ни ограни4ава както и задълженията...
    а и не е важно колко . а ка4ествено как са били.. на мен ли4но ми стигат 3 пъти и се 4увствам като нова
    1. път е да си на4ешиш крастата
    2. е по дълъг и по любовен
    3. за гъзария и защото ти се прави...както се казва в една песен:men are drugs..
    и накрая съм заредена с енегрия.. и след 20 мин еуфория след 3 тека и като ми спадне адреналина заспивам като пън ;(

Град
    Бургас естествено!
    Леле, сладурани Ако имате нужда от водопроводчик ме търсете на ЛС
    KORN FOREVER!

Е, ако само 1 тек е 1час... не мисля, че 2 тека ще ти се сторят малко, а може би си ненаситна

Еми най-много 3 тека, ама ще ва излъжа.. 2 или 3.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    ми ако ще е нормален секс за мен 40-60 мин 1 тек! ина4е бързия от 10-15 мин. (говорим без любовната игра)
    или греша?

Голям фен
    Най-често 1, но продължителен - с всичко си отиват към два часа, така че повече няма и кога. Иначе абсолтният ми рекорд е 11 пъти за 1 ден, но то си беше цял ден секс

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хаха.. нашите 3 тека бяха 6 часа с почивките де

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

4 за цяла вечер. Така и не успяхме да спим.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    5 за един ден.
    Искам да си подобрим рекорда.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Най-много три пъти.

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Най-често 1, но продължителен - с всичко си отиват към два часа, така че повече няма и кога. Иначе абсолтният ми рекорд е 11 пъти за 1 ден, но то си беше цял ден секс
    ето това е !!! аз съм издържала горе долу толков,ама със си4ките му работи....то при мен си бе6е 24 4аса плътно
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    София
    kakto kaza ThePainIsReaL,az sashto ne vodq koi znae kolko buren seksualen jivot,praime max po tri pati seks,ama tva ne se sluchva mnogo chesto inache po dva

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3 пъти, ама не искам вече толкова. След този маратон така ме боля половия орган, че не е истина. Просто моя си свършва доста бавно след първия път и следващите продължават доста. А по 1 време взема да ме боли, да се схващам или просто да не ми се прави. Аз съм за 2 пъти на вечер, ама да са като хората-тлел съпроводени с хубави оргазми и за двете страни. в крайна сметка важното е като се гушнем в края на вечерта да сме доволни и двамата!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    3 пъти, ама не искам вече толкова. След този маратон така ме боля половия орган, че не е истина. Просто моя си свършва доста бавно след първия път и следващите продължават доста. А по 1 време взема да ме боли, да се схващам или просто да не ми се прави. Аз съм за 2 пъти на вечер, ама да са като хората-тлел съпроводени с хубави оргазми и за двете страни. в крайна сметка важното е като се гушнем в края на вечерта да сме доволни и двамата!

kolko dobre go kaza \/
    podkrepqm s dve race i dva kraka

johny mnemonic
    Guest
    А това ли е най-важното???
    Дали зависи от това колко е добра жената,че да може да накара мъжа да свърши повече пъти,или зависи мъжа колко е потентен?Спорен въпрос
    Зависи и кой как го възприема,на мен например и един ми е достатъчен.Първо,защото редовно правя секс( незнам,може и в мен да е проблема,но при полоежение че правя секс по няколко пъти в седмицата не виждам смисъл да свършвам по 2-3-4 пети наведнъж.Другото нещо е,че не свършвам веднага когато ми дойде.Мога да задържа,мога да спра за мъничко,По интересно е да изчакаш,да стоиш на ръба както се казва.
    Пък за толкова време разбрах едно.Важното е да знаеш както да си го направиш хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си