- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поредния въпрос
еми здравейте знам че ви е омразнало от таива въпроси но искам да попитам значи ситуацията е следната:
Правиме ние секс с моя приятел и не сме усетили кога се е скъсал презерватива но понеже той винаги като усети че ще свършва и си го вади и сваршва навън та така и разбрахме че е скъсан като го извади и тръгна да свършва презерватива почна да тече та въпросът ми е следния понеже някъде бях чела че дните преди да ти дойде е най опасно да се забременее а при нас тва се случи в понеделник а на мен вчера трябваше да ми дойде и при положение че не е сваршил в мен много ли е голяма вероятноста да съм бременназнам че ще кажете направи си тест и тва и ще направя ако не ми дойдо до 30 ден защото обикновено цикъла не ми е мн редовен но все пак да ви питам дали има някфа голяма вероятност да е станало нещо
![]()
![]()
Не скъпа,няма вероятност голяма,но все пак,ако искаш отиди в аптеката дай 10 лв и си вземи Постинор Дуо.Това за твое успокоение![]()
ЕПА МОЖЕ ДА Е СТАНАЛО-БЛИЗНАЦИПървоначално написано от Анонимко
![]()
Спокойно, едва ли е станало нещо. Не е вярно, че дните преди да ти дойде са най-опасни. Вероятността от забременяване се смята за най-голяма 14 дни след началото на цикъла ти, но все пак при всяка жена периода на овулация е различен, но горе-долу по това време.
Dnite, predi nastypvaneto na cikyl sa nai-bezopasnite za edna jena... taka 4e nadali e stanal nqkoi gaf. Ne se trevoji izlishno, shte si ti doide. Toi dori qvno ne e svyrshil v tebe! No ne se panikojosvai, zashtoto ot tova obiknoveno moje da ti zakysnee dosta... Jelaq ti kysmet i spokoino![]()
благодаря ви много ааааа аз значи нещо не съм разбрала аз мислех че дните прди да ти доиде а най опасно а то обратното мерси![]()
а да ви питам за да не пускам друга тема на колко години трябва да си за да почнеш да взимаш противозачатачни и аз като съм почти на 18 след няколко месеца ги правя понеже неискам да разкарвам майка ми срам ме е вапреки че тя е най-печената майка на свта и ми е казвала че като реша да го правя да ме заведе на генеколог за протижозачатъчни
та да ви питам с придружител ли става ли да отида и каква е горе долу цената на противозачатъчните
мерси още веднаж за всичко![]()
![]()
Не ти е нужен придружител, за да си купиш противозачатъчни- просто отиваш на гинеколог, той ти предписва най-доброто и ти отиваш в аптеката и си ги взимаш, това е всичко. А за цената- тя е различна, но горе-долу варира между 15-20лв.
Да тъка е :Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Шансът да си забременяла е много малък.
За противозачатъчните, не е необходимо родител да идва с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
да мерси наистина мнооооооооооого бяхте много тароеливи и усложливисамо о6те не6то 4е не ми е ясно сега нямам 18 мога ли да отида и трябжа ли ми напражления от личния лекар
Да, вземи си направление- ще дадеш само около 2лв, защото иначе без направление за прегледа ще ти вземат около 15лв.
ахаааааааа благодаря ти мнооого а значи тва че нямам 18 не е проблем
Да, не е проблем.
Ако си от София,можеш да отидеш в Асоциацията за семейно планиране,която я направиха нещо като частна клиника.От там ще ти поемат голяма част от разходите за противозачатъчните и всичко ще ти е малко по-евтино.Също така те са клиника и можеш да си правиш прегледи.Намира се на бул.Дондуков 60 на спирката на трамвая и автобус 78
lo_flo
kakvo vsa6tnost predstavlqva tazi klinika s napravlenie li se hodi kolko struva ako en pregleda i ob6te vzeto nqkakaf po podrobna informaciq![]()
![]()