- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: На 12 съм, а майка ми още иска да спи с мен...
Ами значи аз съм на 12 и майка ми още иска да спи с мен(смисъл да спим в едно легло от малка ме е свикнала да спя с нея а аз преди 2 дни като и казах че не искам вече това-ей така вече съм голяма за да спя с майка си.....и тя взе че почна да реве и да се къса защо не съм искала да ся с нея....и сега постоянно иска да е на компа и аз като и кажа че не може се сърди а и все иска да играе игри на копма и все да и тегля......все се сърди нещо
Ще ми дадете ли някакъв съвет?
Мерси много
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ММММММ наистина странна работа.Аз скоро навършвам 15 тодини и от 7 годишна си спя сама-от както братчето ми се роди.Майка ми никога не ме принуждавала да спим двете на 1 легло.Може би сега започваш да изпитваш потребност до бъдеш по-самостоятелна и по-независима от своята майка.Тя от своя страна трябва да те разбере и да не ти се сърди.Напротив трябва да се радва че дъщеря и пораства че се опитва да въведе промени в начина си на живот.За вбъдеше ти предстоят много нововъведения.Ако още от сега имаш контрол над нещата и владеш положението за напред ще ти бъде много по-лесно.Ако има и други неща които искаш да промениш действай ама не всичко наведнъж.Малко самостоятелност няма да ти навреди.Успех мила.![]()
еми аз съм на 16 и спя в една стая с майка ми и тва ми тежи пък ти и в едно легло ... ужасама тя майка ти на колко е , че виси пред компа и иска да и теглиш игри да играе?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Тя си мисли, че още си нейното бебе, за да спи с теб.Кажи й да не се сърди, че ти си вече достатъчно голяма, за да спиш сама.
Първоначално написано от Sweety_Betty
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Аз имам отделно легло,но когато баща ми е наработа вечер иска да спинкаме двете.....Първоначално написано от 182+44_4adel
Тя е на 36Първоначално написано от tequila
this is freaky![]()
mi kaji i 4e i kompa i legloto sa si tvoi!!!!!!!!!!!!!!!!!
UJAS DORI NE MOOOOOO DA SI PREDSTAVQ MAIKA MI V MOQTA STAQ TA KAMU LI V LEGLOTO MI ILI NA KOMPAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вие пък луди ли сте? Какво толкова? Нека си играе жената. И мойта мама си играйка. И вече съм на 19 и си спим в една стая, ама защото аз така искам. Не обичам да спя сама.
Иначе за проблема ти...незнам какво да ти кажа...ако толкова те притеснява, обясни и, че вече не си малка и искаш малко лично пространство.
Eдна приятелка я праснаха на 12..
Къпете ли се заедно?
PRAVA SI TE ZA T'VA SA NA OB6TO POLZVANEПървоначално написано от GLeZoRanA
Ми тя иска и вика-Мен не ме е срам от теб можем да се къпемПървоначално написано от evil
Ами и компа в петък седна в 8 и аз нали гледах ТВ в кухнята до 9 и отивам в стаята и тя там чете нещо в нета и я чакам да стане-тя са обърна и ме пита-какво чакаш ме да стана?и аз....нищо не казах и после я питах ако кажа да?И тя каза...аз няма да стана и стоя 3 часа....![]()
e az ponqkoga spq i s ba6ta mi kvo tolkova nali ne mi pre4i![]()
Отучи я![]()
pogovori s neq.obqsni i 4e ne si malkoto bebe ve4e.a moej da iska da spi s teb,kogato ba6at ti go nqma poneje e sviknala da spi do nqkogo.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Мойта пък спи при мен в стаята,понеже баща ми не живее с нас а тя не обичала да е сама,това ме дразни понеже минавам 14 и не мога да съм с нея нон-стоп.Ако и кажа нещо по тоя въпрос,почва да ми се сърди и т.н. Примирила съм се..предпочитам това отколкото да ме подминава вкъщо като пътен знак.Изчакай още някоя др година и говори с нея пак![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Това е въпроса?Как?Първоначално написано от мацка от класа
![]()
Еми кво ше каеш за следното: когато дойде време за лягане и тя легне при теб ти се примести в друга стая, ако ще даже и да няма легло ше спиш на фотьойла. Пък да се сърди колкот си искаПървоначално написано от Нели
!!!
Мен пък мама ме изгони като бях на 10 някъде, защото много съм я риталаИ оттогава спях при баба, там има 2 ъглови легла, обаче е в кухнята. После като си взехме компютър беше в на мама стаята. И се започна... 9-10ч. вечер "Айдее, махай се, искам да спя!" Махам се аз, отивам при баба дая глеедам ТВ и да спя, ама тя към 10 пуска дъскорезницата и тежко ми ако не съм заспала преди нея. Като успея някак си да заспя, сутрин мама става в 7 за работа и почва да хлопа... който спал-спал. И като вече не се издържаше, казах, че след като ми минат изпитите си оправям двете свободни стаи, които се ползват за килер. Така и стана, на другия ден след изпитите вече спях в самостоятелна стая. И сега кой е като мен, на 45 кв. м. сама се разполагам
Както и да е, май много се отплеснах, важни ми бяха първите думи от мнението, започни много да шаваш и да й пречиш и тя ще поиска да спиш отделно. Успех!
никога не съм спала в едно легло с майка ми освен коганто сме имали нещо гости и е нямяало място...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Aз от много малка спя сама, защото баща ми настояваше от малка да съм самостоятелна - със собствена стая, легло и т.н...щом не искаш да спите заедно, просто й го заяви в лицето, пък щом иска да се сърди...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.