- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- anketka
И аз такаПървоначално написано от Aleandra
Имам чувството, че цял живот съм имала менструация... А сега като се замисля, доста ясно си спомням обстоятелствата, при които ми дойде за първи тъп.
то е ясно, че е толкова, за какво въобще си направил тема.....ami az sam avtora na temata ..sq zabelqzvam 4 po4ti navsqkade razlikata e 3 -4 godini,no po kasno 6te iz4islqvam procenti
cikul na 13 seks na 15
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Абе пълни глупости са това. какво ще каже авторът по моя случай тогава? няма нищо общо. просто цикъла идва между 10-15, а средната възраст за започване на половия живот като гледам е 15-17!
ми, гледай сега...мисля, 4е няма никжа жръзка. на една приятелка и дойде на 9 години,сега е на 16 и още не го е правила!виж, ако изчисляваш проценти малко ще се стреснеш колко рано го правят някои...чесно казано то си въпрос на личен избор, но все пак...въпроса е да съзнаваш кво и с кого правиш...
та, ето и за мен:
цикъла ми дойде на 13 за пръв път
сега съм на 15 и 1/2 и смятам да го направя скоро!
п.с.->не смятам, че има някъкъв проблем, 4е не съм го правила. искам момента да е върховен и да съм напълно сигурна и съзнателна какво правя!![]()
Първоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
афтора е некъф манияк
![]()
![]()
![]()
и каква е връзката ако мога да питам????
аз сам на 13..дойде ми на 12...кога ще правя секс? ми когато ми е кеф..
Хахаххаха, проценти? Ти си луд. Нормално е дразликата да е 3-4 години - с менструацията започва пубертетът, а 3-4-5 години след това тялото на момичето става готово за сексуално преживяване.
11-cikal
13-seks