Аз съм момиче на 15 години от Бургас. От няколко месеца, обаче, ми надува главата с приказки от сорта на Колко хубаво тяло имал Гошо. Какъв стегнат гъз имал Борко и такиа извратени работи! Преди 3 дена бяхме с приятеля ми на среднощна бар-дискотека. И там имаше един сервитьор който сервираше напитките на нашата маса. Нямаше вид на гей. Обаче постоянно си хвърляха някакви погледи с приятеля ми!! Често идваше и сядаше на масата до гаджето ми без причина и си лафеха! Проблема дойде после, когато приятеля ми отиде до тоалетните. Аз се разтревожих за него шот беше пийнал доста и отидох с него и нали го чакам пред вратата съм се облегнала. Обаче глеам бармана влиза в тоалетните и влиза във вратата дет е приятеля ми!! Аз се изненадах много, но си помислих, че зад вратата има множко кабинки. И първо излиза приятеля ми, но аз не отидах с него вътре, ами изчаках бармана. След малко излиза и той, и кат ме подмина ми се узмихна супер подло и мазно! Нямаше никой наоколо и влезнах във вратичката и ко да вида-супер тясно, едва се побират 2ма души!! Оттогава избягвам гаджето си, гадно ми е, но искам помощ и тогава ще вида какво да правя! Вие какво мислите?