.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

Помощ до петък!!!!

Здравейте аз съм на 19 години от Варна и искам да ви кажа че никога не сам предполагал че някога ще ми се наложи да пиша в подобна тема за Любов.Но попаднах в доста сложно положение.Значи преди ден тоест в събота на курс по математика в ИУ Варна се запознах с момичето което седеше до мен, която е голяма симпатяга и вчера и днеска ходихме на кафе в почивкаата между курса за по 2 часа някаде. Разбираме се перфектно смеем се всичко изглежда прекрасно Обаче тя си има гадже и то някаде от 2 години .Освен това не съм съвсем сигурен дали не ме възприема като някой познат който просто да запълне времето между курса въпреки че флиртувам с нея(по принцип бих бил доста по директен но в случая наистина ми харесва много само факта че днес цял следобяд си мисля за нея и за следващият курс когато ще се видим пак).Тук някой писимист а можеби и реалист би казал че нямам голям шанс но факта че винаги има какво да си кажем смеем се някакси ме обнадеждава.Та искам да ви попитам за някой съвет и то ако може по експедитивен понеже курса свършва в петък и може никога повече да не я видя.

ми вземи й телефон4ето...кажи й 4е отвреме на време ще и телефонираш да ходите по едно кафе оба4е внимавай да не разрушиш връзката с приятеля й все пак са заедно 2г...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ми вземи й телефон4ето...кажи й 4е отвреме на време ще и телефонираш да ходите по едно кафе оба4е внимавай да не разрушиш връзката с приятеля й все пак са заедно 2г...
    Както никога сме на едно мнение

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Това са шибани 2 години ..
    по-добре не си причинявай излишни мъки ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

xmmm emi vzima6 i gsm-a kani6 q na kafe sled kursovete... i tka

Guest
    e ot kade znaete moje priqtelq i da i e pisnal ve4e .
    napravo i kaji kakvoto trqbva puk kakvoto 6te da stava,pone da probva6 de nqma kakvo da gubi6

Аз бях в доста подобна ситуация. Направих вси4ко което бе666е по силите ми, но не се полу4и. Смятам, 4е не трябва да се занимава666. Ако тя проявява интерес, сама 666те те потърси...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

mi davai kaji i 4e q haresva6 i t. n. mrazq teq tupi put**vci kadeto si mul4ut i ne smeqt da kajat ni6to!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тя има сериозен приятел.
    Не си прави илюзии, че нещо ще се получи.
    Най-много да станете познати за по кафе ..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Интересни мнения
    За тези които смятат че каузата е загубена ще кажа че ще опитам пак каквото излезе, днеска смятам да я поканя на кафе билиард след курса и ще видим какво ще стане.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Интересни мнения
    За тези които смятат че каузата е загубена ще кажа че ще опитам пак каквото излезе, днеска смятам да я поканя на кафе билиард след курса и ще видим какво ще стане.
    Мисля, че взимаш правилното решение. Винаги съм била на мнение, че независимо от обстоятелствата, си струва да опиташ.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Да, струва си да опиташ, но според мен, т.е. за мен, тя просто те възприема като приятел, с който се разтоварва след зубренето...Не знам какво ще излезе, не знаем всички тука в тоя фору, но каквото и да става давай смело.

ами..поискай и gsm номер, скъпе, е-маил ..някак да поддържате връзка...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Да, струва си да опиташ, но според мен, т.е. за мен, тя просто те възприема като приятел, с който се разтоварва след зубренето...Не знам какво ще излезе, не знаем всички тука в тоя фору, но каквото и да става давай смело.

Нужно ли е да казвам че сме на едно мнение не пак а отново...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Интересни мнения
    Да кажеш кво е станало, заради каузата !

gPa3HuTeJl, кефиш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Това са шибани 2 години ..
    по-добре не си причинявай излишни мъки ..
    =D>
    приятел... забрави я...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си