.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: линк?

programs
    Guest

линк?

моля ви дайте ми линк за сваляне на някоя хубава програма за правене на клипчета...може и за windows movie maker ,защото както някои ту и аз ГО НЯМАМ-НЕ МИ казвайте да го търя еди си къде...няма го!!!!

благодарен ще съм ви ако ми дадете линк за download на някоя хубава програма за правене на клипчета,защото ми трябва спешно...
    мерси много

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Имам само Movie Maker - други програми аз лично не знам, защото никога не са ми трябвали
    Виж дали ще успееш да я свалиш програмата от хостинга, в който съм я качила, ако не успееш кажи и ще я кача в друг хостинг. )
    click на линка, после на "Download File" и после на надписа "Right Click and select 'Save Target As' to save" кликваш с десен бутон и Save As..

programs
    Guest
    мерси много...
    свалям от хостинга ти с flashget ...
    ако имаш skype кажи го дА те намеря за някой и друг въпрос ...относно програмата....че ще ми трябва малко помощ

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ми имам скаип, ама едва ли ще мога да ти помогна с програмата, преди време работихме з малко с нея в даскало, обаче не помня нищо и няма д съм ти особено в полза.. ама ако искаш все пак..
    insomnia*lady

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от programs
    мерси много...
    ако имаш skype кажи го дА те намеря за някой и друг въпрос ...относно програмата....че ще ми трябва малко помощ
    http://www.virtualive.info/index.php?code=tutorialsmvmk

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от programs
    мерси много...
    http://www.virtualive.info/index.php?code=tutorialsmvmk
    Веднага да се изфука.
    А ти веднага да се издадеш,че си прост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си