- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vupros kum momi4etata :)
Ta vuprosa e sledniqt kak haresvate pove4e mujkoto ni dostoinstvo s kosmi ili bez?Kak mislite momi4eta kak vi e po-priqtno?![]()
In dreams there are no rules...
Ми се ми е едноЗа мен няма значение
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ако е човека когото обичам,няма значение
I edin hipnotiziran mir tlaska6t q kum dulbokata bezdna s anathema po zla ot bledo sunuva6toto i videniq,uspq da zapazi astralnoto i tqlo jivo...
mi 4estno da ti kaja 6te mi e mn po-hubavo bez kosmi.predpolagam 4e i na teb ne ti e priqtno momi4eto da ima kosmi.
Нито без нито със![]()
e stia we .. to tva e vapros na li4na higiena ... lubovta nqma ni6to ob6to..
az li4no redovno si hodq na kozmetik .. taka se haresvam AZ ...
i az sym na tva mnenie.......Първоначално написано от A_Loving_Girl
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Важното е той да се чувства добре. На мен няма да ми направи чак толкова голямо впечатление.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Честно да ти кажа няма никакво значение, а и по самия пенис няма косми.
Всичко е до личен комфорт и личен изборТака че го прави както на теб ти е удобно !
Se pak na pove4eto koito otgovoriha 4e nqma zna4enie si mislq 4e vse pak ne e taka i ima no kakto i da e![]()
In dreams there are no rules...
Предпочитам без...но и да има няма да е от голямо значение![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
Питай боксерките си Хахаха мойте - Джеронимо(не че се фаля) предпочитат БЕЗ
![]()
![]()
Аз обичам със, но Гейбриел ги бръсне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Без косми е по-добре.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и се пак не разбрах кво е общото между хигиената и космитеПървоначално написано от Cocain
иначе аз лично предпочитаам да съм без косми
eeee za men e unikalno qko bez kosmi,az ve4e govorih s moq da si gi maha i toi e suglasen,makar 4e si gi maha principno ama kat mu porasnat malko pove4e ne o6te na 3 4 dena i ade pak,ta spored men opredeleno e po-dobre bez...
bez e po dobre po hubavo nqma da ti bocka
По принцип чак такова значение няма де, но аз лично предпочитам момчето да е без, макар че рядко се случва![]()
![]()
![]()
mi az predpochitam bezno ne mi prechi i sus ... taka che tvoi si izbor :P
Първоначално написано от christina_aguilera
e stia be! kak taka .. az ne mislq 4e ima o6te pi4ove koito nqmat tazi elementarna li4na higiena... pf.. 4ak gadno mi stava...
neznam az sudq po sebe si... redovna ama nai-redovno si hodq na kozmetik i sam mn ama mn dovolen nqkoi pat daje imam 4uvstvoto 4e se vmania4avam na tema obezkosmqvane...
mi prosto mrazq kosmite!!!!
![]()
![]()
6e me razcepite \
/ mi ne smqta6 li 4e vs 4ovek e razli4en i vs jena si ima razli4ni predpo4itaniq?
az li4no mi e se edno aam bez kosmi e po komfortno
![]()
=D> =D> =D> A dano ima poweche momcheta kato tebeПървоначално написано от Cocain
Po-dobre bez kosmi ... az se otwrashtawam ot kosmi.
Абсолютно без!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc