.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на I_ve7o
    opredeleno e po dobre bez kosmi .. ;]

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Честно казано ги предпочитам просто подкъсени с машинка примерно...Като са обръснати ми е по-гадно...Като са много също...Така че средно положение...Наистина е индивидуално...Най-добрата ми приятелка супер много се поддържа , а казва че се възбужда повече , когато приятеля й няма косми...Може би зависи и от самите косми...Не знам....С две думи няма голямо значение

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Град
    Sofiq
    Emi mnogo po priqtno e,ako e bez,no ne vsi4ki mom4eta se saobrazqvat s tova !!

За мене ли4но няма никакво зна4ение,както си казвам аз -от косми никой не е умрял,ама и аз съм съгласна с това 4е е по-добре да не са като гора,но ина4е като цяло не ми пре4ат въобще.

Цитирай Първоначално написано от temito
    aaa parvo da kaja ,che mislq che higienata i kosmite nqmat nishto obshto

a inache po temata-predpochitam partniora mi da se obezkosmqva samo po intimnite mesta,inache ne se kefq na maje s obeskosmeni race i kraka

i az sam na sa6toto mnenie no dori i s kosmi da e nqma da mi pre4i osobeno stiga da ne sa kato nqkva gora ....

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    БЕЗ

Град
    varna
    ne ste li zabelqzali 4e kogato nqmate kosmi 4uvstvitelnostta vi dolu se uveli4ava i sexa stava o6te po-hubav? tova e mnenieto mi, taka 4e..... NE NA KOSMITE!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си