- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tupichko...ama vij :)
Imam mnou glupav problem,no vse pak iskam da go spodelia.Neiskam da se oplakvam,ne sam prejivqla niakva ujasna liubovna drama(i slava Bogu),prosto mi e pritesneno zashtoto mnou momcheta mi kazat.che me haresvat i t.n samoche i se vijdam s mnogo samuchustvie i gi e strah da se probvat i az ot tova neshto nai si patia mai.Naistina izglejdam taka,no tova e samo za horata koito ne me poznavat.Mnogo moi priateli i priatelki sa mi kazvali,che kato sa me vidqli za parvi pat sa si popislili,che sam strashno naduta i gledam horata ot visoko,a kato se opoznaem kazvat,che sam suvsem razlichna.No az neiskam da izglejdam taka a nz kvo da napraq po vupros...kak da se promenia
Ami ako ne si naduta prosto se razkrii pred horata ,budi po razgovorliva ne gi gledai nadmenno , usmihvai im se , budi lubezna !!!
Ами, промяната не става толкова бързо, но се опитай да не изглеждаш толкова надута.
еми спри да ги гледаш от високобъди по общителна...дръж се с непознати така както се държиш и със приятелите си...докажи че не си такава каквато изглеждаш
Много мразя надути моми!
Свали си малко самочувствиет( съвсем малко)слез при нас хората.
И стани по общителна!
Light The Universe
Промени си погледа...Заговаряй хората по - често, недей да се мръщиш постоянно.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми това,което можеш да направиш е да бъдеш малко по-общителна,естествено не да се заговаряш със най-големите олигофрени,ноо се опитай да водиш естествени разговори иии такам. :P Трябва малко време,но ако имаш желание ще го постигнеш![]()
f@nt@zi@
Ох, и на мен са ми го казвали.. била съм надута... аз им казвам, че тва че нямаме общи теми на разговор и си мълча и скромнича (не нарочно разбира се ) не означава непременно, че съм надута.. просто няма какво да кажа!
Да имаш самочувствие е добре, но не трябва да се прекалява защото виждаш какво става.. Недей да " ф1рчиш " толкова на високо..Да, то неможе от ведн1ж да се промениш, но се пак опитай да не излеждаш като преф1рцунена кукла с1с самочувствие от земята до луната..![]()
Ne se promenqi,ti si si takava i takava trqbva da si ostane6 i da se haresva6!Koito ne te haresva da si e*e maikata!
и за мен така мислят някои хора ама щом момчетата ги е страх начи верно си надута така че слез на земята "mnou momcheta mi kazat.che me haresvat " само от тея думи на човек му става ясно че ти наистина прекаляваш с самочуствието![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Moqt savet e da bade6 po-rpivetliva s horata okolo teb-dori s tezi,koito ne poznava6.Naprimer v u4ili6te-usmihvai se pove4e kogato okolo teb minavat nepoznati u4enici,govori milo i t.n.
Междодругото и на мен често са ми казвали или намеквали,че съм надута и някфи такива...обаче самата истина е,че аз съм адски срамежлива и от една страна искам да изглеждам със по-високо самочувствие,за да не ми личи,ама иначе съм си весела и забавна
![]()
![]()
Ти обаче най-добре знаеш каква искаш да бъдеш.И помни: "Човек е това на което се прави,за това внимавай на какво се правиш!"
![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
ami imen me smqtat za takava no dokato 4ovek ne te opoznai ne moje da kaje kva si 6o si ... prostu istinata e 4e ako ti samata ne se haresva6 trebva da se popravi6 zatui 4e deistvai... no ima i vuzmojnost prostu horata da ti zavijdat koqto hi4 ne e malka no se pak ti si znai6 po dobre ot meni ...![]()
Ами това се случва на почти всеки...просто хората си вадят погрешно мнение,ако не са те опоэнали! Но все пак това до някаква степен найстина е проблем...!Мога да те посъветвам да се усмихваш повече и да си по-приветлива![]()
Късмет![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Da i az po edno vreme imah sa6tiq problem,mnogo hora me misliha za super naduta i to pove4eto mom4eta,no neznam za6to,tai kato az ne sam se darjala taka,no posle kogato me opoznaqt i razbirat 4e vsa6tnost sam si savsem normalna,taka 4e spoko,tova se slu4va pri mnogo hora,ne samo pri teb,edinstvenoto koeto e,draj se estestveno,pak koi kakvo misli za teb,da ne ti puka![]()
Не знам, ма пак ще го кажа - за пореден път съм съгласен. С една добавка. Ако мислиш, че като се правиш на ГОЛЯМА работа,че ще имаш големи дивиденти, ще се возиш в BMW, AUDI или Мерцедес ... стъпи си на краката и си промени държанието. ИНаче рискуваш да станеш някоя от многото кукли на конци.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
виж не е нужно да се променя6,просто допусни ги до себе си и им покажи 4е не си надувката за която вси4ки те мислят,е така и на мен ми казжат 4е съм била надута пфахах и го казват то4но 6тото не ме познават така 4е споко приятелите ти те познават и знаят 4е не си надувка а те са мн по важни от колкото некфи дет не те познават