Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Здравей.Аз съм 8ми клас и преди повече от месец ми се наложи да си сменя училището.За моя голяма радост всички ме приеха много добре и момчетата и момичетата.Аз лично открих сред новите ми съученици доста свестни хора най-вече общувайки по скайпа.Разбрах интересите им проблемите им опознах до голяма степен тяхната личност и характер.Според мен щи си помогнеш много ако се опиташ да поговориш с момичетата най-вече за това което на тях им е интересно.Така те ще видят в теб 1 симпатично и широкоскроено момиче.Човек на когото могат да се доверят.Опитай се да бъдеш максимално искрена с тях да се държиш скромно без постоянно да се само изтъкваш.Понякога демонстрирай и по-голямо самочувствие когато има защо.Останалите ще те харесват ако си точно момиче с мнение по различни теми.Айде сигурна съм че ти ще усетиш нещата.Просто показвай малко повече интерес към околните и съм сигурна че скоро ще се сприятелиш с момичета от класа.Успех мацка.
Мерси много за съвета.Само дето те се интересуват от супер-тъпи теми и направо ще умра от скука с тях.Или пък говорят за хор аи филми,които смао те си знаят.Честно казано,изобщо не са ми интересни,но не е редно да нямам приятели от клас и като се замисля аз наистина не полагам особени усилия да ги спечеля...уф защо още 3 години с тях!!!!!!