- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един ЛИС по литература ми трябва..
Ако някой има и може да напише тук.. трябва ми ЛИС по тази тема "С какви средства са изразени любовта и раздялата в Тавански Спомени" .. търсих в GOOGLE обаче.. няма
А в мозъчето си потърси ли?![]()
Кфо ли питам сигурно и там ништо не си намерил/а.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
ami 4esno kazano ne si spomnqm tova proizvedenie.tva s koeto moga da ti pomogna ero4eti si teksta i pomisli malko,edinstveno samo ti moje6 da si pomogne6!
ku4k@ v karu4k@ там.. нз ти ник-а ми нямам търсачка в мозъка.. аз тука питам за помощ вие тука ще ми се правите на остроумни.. или помагаш или не кво ще ми отговаряте с такива въпроси аре чао.. ако можете да помогнете , помогнете аре чао НИЩО ЛИЧНО !
Търсачка не, но се пак некфи знание би тряало.. и ний тъй ти помагаме, да не ти закърнее мозъчето, ти кфа полза имаш се някой друг да ти върши работата, нищо личноПървоначално написано от Анонимко
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
аа.. не се тревожи няма да ми закърнее , защото си имам и други работи за които тряа мисля.. пък в таа отбласт ( литературата ) въобще не ми се мисли.. камоли да седна да чета т'ва произведение и да си правя сам.. предпочитам ако го имате.. да ми го дадете тук и т'ва е..![]()
аре бе к'во се лигавите.. сложете го тук трябва ми !