.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    bai hoi
    Guest

Ена цигара

Искам да попитам, при вас често ли се случва от ена цигара да ви се завие свят, щото при мен доста често а като гледам връсниците си как пафкат направо ме е срам.

love_sdv^
    Guest
    нормално си е, няма страшно
    просто организмът ти не е свикнал... аз първия път като пуших, изпуших две цигари на гладно... все едно бях изпила два литра текила...

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Леле ма ти да не пушиш заради хората около тебе!?
    Тстстс! Пък и срам го било!

По темата: Принципно това се получава от пренасищане на белия дроб с въглероден диоксид.
    С други думи когато си дърпаш бързо и по много ти се завива свят..
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами и аз пуша само по купони и като съм нервна , т.е. не съм от много знаещите , но според мен си зависи и от това какви цигари си пушил , колко често си изложен на цигарен дим и не на последно място от самия ти организъм . Примерно вчера ги докарах 12 цигари за макс час и половина .. и наистина ми стана малко кофти , но преди това не съм имала проблеми .

П.П. Няма от какво да те е срам + тва е тъпо да пушиш , щото приятелите ти пушат .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Споко на мен пък ми се разхлабват краката
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv^
    просто организмът ти не е свикнал... аз първия път като пуших, изпуших две цигари на гладно... все едно бях изпила два литра текила...
    Не пуша за пръв път и там е работата че повече от цигара не мога да изпуша, а не ги пуша и бързо.

На мен почти никога не ми се е случвало, но като се замисля сигурно е нормално.
    Ако си бил много притеснен, докато си пушил, или си бил във много задимено/задушно помещение е напълно нормално.

Случва се.Най-вече при смяна на цигарите.Ако си пушил по-слаби цигари, а после си ги сменил с по-силни е нормално да ти се завърти главата.Или пък сутрин ако не си хапнал и изпушиш една цигара на гладно пак се случва.
    Every second chance, begins with a first step...!!

Фен
    Град
    Майна town
    ako ne pushish redovno kvo po normalno ima ottva da ti se zavarti glavata..

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Супер фен Аватара на _donna_
    по темата:откога се пише ЕНА цигара?! ..
    моля те,нека си го написал така,за да се правиш на гъзар.
    не би могъл да си толкова неграмотен,нали?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Луко
    Случва се.Най-вече при смяна на цигарите.Ако си пушил по-слаби цигари, а после си ги сменил с по-силни е нормално да ти се завърти главата.Или пък сутрин ако не си хапнал и изпушиш една цигара на гладно пак се случва.
    Ъхахахах ахххаха на гладно се завъртала главата... на коя страна ако мога да попитам???? Който пуши нередовно.. демек не е свикнал... демек не му се оддава да пуши.. демек няма нужда да пуши.. демек е за предпочитане да ги спре.. демек не знае що му се завърта главата... демек хал хабер си няма понятие от цигарите.. за кво ги почва?!?! Аман от тея вредни цигари.. то мани, че то да бяха само те вредни.. ами то и въздуха, който дишаме е вреден..

Az do dva - tri meseca bqh taka.Stava kato pu6i6 mn. silni cigari , ili kato izpu6i6 mnogo edna sled druga.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv^
    Не пуша за пръв път и там е работата че повече от цигара не мога да изпуша, а не ги пуша и бързо.
    Ми тогава не пуши повече от цигара на ден!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Ако са силни цигарите и скоро не съм пушила- да случвало ми се е
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Mi pri men ne se e poluchavalo taka.No to tova si zavisi ot organizma.Qvno ne si sviknal s cigareniq dim vse oshte i se poluchava taka ..
    Обичам те <3 !!!

еми когато започнах да пуша от всяка първа цигара за деня ми се завърташе главата ама сега не е така
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ako ot dosta vreme ne si pu6ila moje da ti se zaviq svqt ot 1 cigara....
    A na men mi se slu4va ot 1 cigara da mi stane lo6o kogato ili byrzam mnogo ili ne sam qla...Ne znam,no go imam za ne6to normalno

Мега фен
    Град
    София
    Такам първо ще кажа едно: не се срамувай ,че не пушиш или пък че не ти понася..!Напротив -трябва да се гордееш!!!!
    По темата:
    Може би не си свикнал да пушиш ...ако скоро си пропушил е нормално..ако е така те съветвам да караш по-спокойно!Не се прави на ``гаэарче`` ти стане лошо и да си направиш беля...!
    Другата въэможна пречена е да си дърпаш по много ,ако е така -намали темпото
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    OUT OF SPACE
    MI TO ZAVISI K'VO IMA V CIGARATA AKO SE SE6TA6 ZA K'VO TI GOVORQ?..........6TOTO AKO Q SVIVAM AZ I OT 1 DR1PKA MOJE DA TI SE ZAVIE SVQT............

Ми ако пушиш от скоро е нормално.Не си свикнала просто.В началото, когато пропуших е имало случаи, в които ми се завиваше свят от супер леки цигари...
    И ако пушиш заради приятелите си е супер тъпо!Кво ги гледаш тях, гледай себе си.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Ми ако пушиш от скоро е нормално.Не си свикнала просто.В началото, когато пропуших е имало случаи, в които ми се завиваше свят от супер леки цигари...
    И ако пушиш заради приятелите си е супер тъпо!Кво ги гледаш тях, гледай себе си.
    Несъм мнохо съгласен щото понякога се получава и когато си изморен или пушиш тежки цигари.. няма особено значение от колко време пушиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си