- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ена цигара
Искам да попитам, при вас често ли се случва от ена цигара да ви се завие свят, щото при мен доста често а като гледам връсниците си как пафкат направо ме е срам.
нормално си е, няма страшно
просто организмът ти не е свикнал... аз първия път като пуших, изпуших две цигари на гладно... все едно бях изпила два литра текила...
Леле ма ти да не пушиш заради хората около тебе!?![]()
Тстстс! Пък и срам го било!
По темата: Принципно това се получава от пренасищане на белия дроб с въглероден диоксид.
С други думи когато си дърпаш бързо и по много ти се завива свят..
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Ами и аз пуша само по купони и като съм нервна , т.е. не съм от много знаещите , но според мен си зависи и от това какви цигари си пушил , колко често си изложен на цигарен дим и не на последно място от самия ти организъм . Примерно вчера ги докарах 12 цигари за макс час и половина .. и наистина ми стана малко кофти , но преди това не съм имала проблеми .
П.П. Няма от какво да те е срам + тва е тъпо да пушиш , щото приятелите ти пушат .
Не пуша за пръв път и там е работата че повече от цигара не мога да изпуша, а не ги пуша и бързо.Първоначално написано от love_sdv^
![]()
На мен почти никога не ми се е случвало, но като се замисля сигурно е нормално.
Ако си бил много притеснен, докато си пушил, или си бил във много задимено/задушно помещение е напълно нормално.
Случва се.Най-вече при смяна на цигарите.Ако си пушил по-слаби цигари, а после си ги сменил с по-силни е нормално да ти се завърти главата.Или пък сутрин ако не си хапнал и изпушиш една цигара на гладно пак се случва.
Every second chance, begins with a first step...!!
ako ne pushish redovno kvo po normalno ima ottva da ti se zavarti glavata..
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
по темата:откога се пише ЕНА цигара?! ..
моля те,нека си го написал така,за да се правиш на гъзар.
не би могъл да си толкова неграмотен,нали?![]()
Ъхахахах ахххаха на гладно се завъртала главата... на коя страна ако мога да попитам???? Който пуши нередовно.. демек не е свикнал... демек не му се оддава да пуши.. демек няма нужда да пуши.. демек е за предпочитане да ги спре.. демек не знае що му се завърта главата... демек хал хабер си няма понятие от цигарите.. за кво ги почва?!?! Аман от тея вредни цигари.. то мани, че то да бяха само те вредни.. ами то и въздуха, който дишаме е вреден..Първоначално написано от Луко
Az do dva - tri meseca bqh taka.Stava kato pu6i6 mn. silni cigari , ili kato izpu6i6 mnogo edna sled druga.
Ми тогава не пуши повече от цигара на ден!Първоначално написано от Анонимко
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Ако са силни цигарите и скоро не съм пушила- да случвало ми се е![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
еми когато започнах да пуша от всяка първа цигара за деня ми се завърташе главата ама сега не е така![]()
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
Ako ot dosta vreme ne si pu6ila moje da ti se zaviq svqt ot 1 cigara....
A na men mi se slu4va ot 1 cigara da mi stane lo6o kogato ili byrzam mnogo ili ne sam qla...Ne znam,no go imam za ne6to normalno![]()
Такам първо ще кажа едно: не се срамувай ,че не пушиш или пък че не ти понася..!Напротив -трябва да се гордееш!!!!
По темата:
Може би не си свикнал да пушиш ...ако скоро си пропушил е нормално..ако е така те съветвам да караш по-спокойно!Не се прави на ``гаэарче`` ти стане лошо и да си направиш беля...!
Другата въэможна пречена е да си дърпаш по много ,ако е така -намали темпото![]()
[size=7][b][u]fosse cos
MI TO ZAVISI K'VO IMA V CIGARATA AKO SE SE6TA6 ZA K'VO TI GOVORQ?..........6TOTO AKO Q SVIVAM AZ I OT 1 DR1PKA MOJE DA TI SE ZAVIE SVQT............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми ако пушиш от скоро е нормално.Не си свикнала просто.В началото, когато пропуших е имало случаи, в които ми се завиваше свят от супер леки цигари...
И ако пушиш заради приятелите си е супер тъпо!Кво ги гледаш тях, гледай себе си.
Несъм мнохо съгласен щото понякога се получава и когато си изморен или пушиш тежки цигари.. няма особено значение от колко време пушишПървоначално написано от *Thug_AngeL*
![]()