- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жена ми отказа секс !
Купонче, пиене ала-бала водя аз една в спалнята и нали събличаме се и тая като видя че се обезкосмявам каза "НЕ ! Зак'во се обезкосмяваш ?". Облече се и си тръгна. Та да питам жените случайно да имат нещо против обезкосмяването, защото лично аз съм останал с впечатлението, че е хубаво да потдържаш лична хигиена !![]()
Обезкосмяването и личната хигиена нямат нищо общо.
Набийте си го в главите.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ae pich kude se obeskosmqvash po tochno na patkata ili krakata?
Няма какво повече да се добавиПървоначално написано от temito
![]()
Tо тогава няма да е мъж а щте е пе*ераст навсякъде да е обезкосменПървоначално написано от temito
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Добре казано.Първоначално написано от bungle
обезкосмил си е мозъка![]()
mi az li4no predpo4itam da si e obezkosmen... pone na nqkoi mesta...
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
хаха таз тряя да е била много лека че да ти откаже за такова нещо! и аз съм на мнение че мъжа трябва да е обезкосмен само на нямои места иначе ше си е точно жена :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
А ве пич зако не бии един юмрук на тъз коза?? да и покажеш че като си обезкосмен пак си мъж.. трябвало един бой да и теглишПървоначално написано от Учуден
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не по е хубаво да си с гора)) абе хора харесфа ли ви да се завивате с космите на гаджето си ХаХа Нз пич ама тая дето ти е отказала я напикай
))
Явно е въпрос на предпочитание при жените. Аз лично съм на мнение, че колкото по-малко косми има, толкова по-добра, не че ако има косми ще ми пречат де..
Хахах тцтц т'фа обезкосмяването си е супер яко уе.. Аз мисля да стана метросексуален ( навсякъде да се обезкосмявам за тези които нз ) ии засега си махам само космите по краката и наа.. там сетихте се и си оформям веждите.. Т'фа според момичетата педалско ли е ?! Чакам отговоро плз !
There aren't beSt friendS.. !
Щом искаш да се обезкосмявай давай смело. Тъй както жените имаме свои предпочитания, така и вие мъжете. Предпочитам да прокарам пръсти по нежна и гладка кожа. Не знам колко от дамите ще се съгласят, но аз лично предпочитам да целувам кожата, а не космите по тялото. И още повече, че имам навика да използвам и езика си, а когато има косми не е същото. Един мъж да се обезкосмява е същото както и една жена. А когато го правят и двамата, и когато спазват добра лична хигиена нещата са по-приятно отколкото някои може да си представят. Така, че мъже дерзайте. А към автора: Жената не е била с всичкия си разум. Не се сърди на девойчето, то не е виновно, че не може да оцени какво й се предлага.
podkrepqm te \Първоначално написано от ABSOLUT`me
/
no pod mi6nicite i okolo nqkoi dr raboti zadaljitelno trqbva da se mahat, no ne moje da se hodi runtav![]()
Това лято на мода ще е да си истински мачо - остра миризма на пот, тялото космясало така че аок те видят на улицата ще звънят в зоопарка да питат има ли избягала маймуна.![]()
мн е яко мом4ето да е обескосмено!има два вариянта-тая е била неква сдукана и тъпа или просто да се и търсела при4ина
МЪЖ с Обескосмени Патка и ТАШАЦИ и Обрасли крака и корем ...
МНО СТЕ ЗЛЕ .. Или ще е навсякъде или никъде ...
то там ще си седи като ДУПКА така ли ???
Тука моа се побъркам с вас ... Целунали се по един път и всичко ЗНАЯТ
Мухахахахахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()