.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Учуден
    Guest

Жена ми отказа секс !

Купонче, пиене ала-бала водя аз една в спалнята и нали събличаме се и тая като видя че се обезкосмявам каза "НЕ ! Зак'во се обезкосмяваш ?". Облече се и си тръгна. Та да питам жените случайно да имат нещо против обезкосмяването, защото лично аз съм останал с впечатлението, че е хубаво да потдържаш лична хигиена !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Обезкосмяването и личната хигиена нямат нищо общо.
    Набийте си го в главите.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    ae pich kude se obeskosmqvash po tochno na patkata ili krakata?

Град
    София
    principno az predpochitam maja mi da si obezkosmqva genetaliite,no ne haresvam maje s obezkosmeni kraka ili race....nz mai povecheto momicheta ppredpochitat majete im navsqkade da sa gladki ama az si mislq,che e prekaleno

Цитирай Първоначално написано от temito
    principno az predpochitam maja mi da si obezkosmqva genetaliite,no ne haresvam maje s obezkosmeni kraka ili race....nz mai povecheto momicheta ppredpochitat majete im navsqkade da sa gladki ama az si mislq,che e prekaleno
    Няма какво повече да се добави
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Tо тогава няма да е мъж а щте е пе*ераст навсякъде да е обезкосмен
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Обезкосмяването и личната хигиена нямат нищо общо.
    Набийте си го в главите.
    Добре казано.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Tо тогава няма да е мъж а щте е пе*ераст навсякъде да е обезкосмен

bifshoto mi gadje beshe futbolist i navsqkade se obezkosmqvashe....ta sluchvalo se e primerno moite kraka da bockat ,a negovite da sa idealno gladki,v takiva momenti nqma da ti kazvam kolko gadno mi e stavalo

Така и не разбрах кво си си обезкосмил

Супер фен
    Град
    Мбабане
    обезкосмил си е мозъка

mi az li4no predpo4itam da si e obezkosmen... pone na nqkoi mesta...
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    хаха таз тряя да е била много лека че да ти откаже за такова нещо! и аз съм на мнение че мъжа трябва да е обезкосмен само на нямои места иначе ше си е точно жена :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Фен
    Град
    v ku6ti
    Az li4no sam "Za" obezkosmqvaneto,ina4e e "malko" kofti
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Re: Жена ми отказа секс !

Цитирай Първоначално написано от Учуден
    Купонче, пиене ала-бала водя аз една в спалнята и нали събличаме се и тая като видя че се обезкосмявам каза "НЕ ! Зак'во се обезкосмяваш ?". Облече се и си тръгна. Та да питам жените случайно да имат нещо против обезкосмяването, защото лично аз съм останал с впечатлението, че е хубаво да потдържаш лична хигиена !
    А ве пич зако не бии един юмрук на тъз коза?? да и покажеш че като си обезкосмен пак си мъж.. трябвало един бой да и теглиш
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Не по е хубаво да си с гора )) абе хора харесфа ли ви да се завивате с космите на гаджето си ХаХа Нз пич ама тая дето ти е отказала я напикай ))

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Явно е въпрос на предпочитание при жените. Аз лично съм на мнение, че колкото по-малко косми има, толкова по-добра, не че ако има косми ще ми пречат де..

Хахах тцтц т'фа обезкосмяването си е супер яко уе.. Аз мисля да стана метросексуален ( навсякъде да се обезкосмявам за тези които нз ) ии засега си махам само космите по краката и наа.. там сетихте се и си оформям веждите.. Т'фа според момичетата педалско ли е ?! Чакам отговоро плз !
    There aren't beSt friendS.. !

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)

Re: Жена ми отказа секс !

Цитирай Първоначално написано от Учуден
    МИ ПРЕДИ ТОВА КАК СТЕ ПРОЦЕДИРА ЛИ С КОСМИ ИЛИ БЕЗ КОСМИ

Ariena
    Guest
    Щом искаш да се обезкосмявай давай смело. Тъй както жените имаме свои предпочитания, така и вие мъжете. Предпочитам да прокарам пръсти по нежна и гладка кожа. Не знам колко от дамите ще се съгласят, но аз лично предпочитам да целувам кожата, а не космите по тялото. И още повече, че имам навика да използвам и езика си, а когато има косми не е същото. Един мъж да се обезкосмява е същото както и една жена. А когато го правят и двамата, и когато спазват добра лична хигиена нещата са по-приятно отколкото някои може да си представят. Така, че мъже дерзайте. А към автора: Жената не е била с всичкия си разум. Не се сърди на девойчето, то не е виновно, че не може да оцени какво й се предлага.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе
    podkrepqm te \/
    no pod mi6nicite i okolo nqkoi dr raboti zadaljitelno trqbva da se mahat, no ne moje da se hodi runtav

Див Селянин С Праа Лопата
    Guest
    Това лято на мода ще е да си истински мачо - остра миризма на пот, тялото космясало така че аок те видят на улицата ще звънят в зоопарка да питат има ли избягала маймуна.

Guest
    мн е яко мом4ето да е обескосмено!има два вариянта-тая е била неква сдукана и тъпа или просто да се и търсела при4ина

Гениталиите е желателно да са обезкосмени, подмищниците също, ама някъде другаде става тъпо. Па и всеки с вкуса си...
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

MISHKI
    Guest

WIE PREDSTAWQTE LI SI

МЪЖ с Обескосмени Патка и ТАШАЦИ и Обрасли крака и корем ...

МНО СТЕ ЗЛЕ .. Или ще е навсякъде или никъде ...

то там ще си седи като ДУПКА така ли ???

Тука моа се побъркам с вас ... Целунали се по един път и всичко ЗНАЯТ

Мухахахахахахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си