- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 'забавляват се' с бившето ми гадже
Аз съм на 16.С едно гадже ходехме година и нещо и скъсахме преди 3 месеца.Две мои приятелки(най-добрите уж) го познават и запонаха да излизат с него понякога,да си пишат в чата(всеки ден),даже у него са били('седели' на леглото).И после ми разказаха
Как ги черпел с картофки,как гушкал едната уж на шега и т.н.Казах им да не ми говорят за него и те продължиха тихичко да се хилят защото пениса му се бил надървил.Е кажете ми - това приятелки ли са???Аз започнах да ревнувам малко,но какво мога да направя?Pls някой да ми даде съвет!Определено в училище или по чата и той ще ми разкаже за това или те ще продължават да си се виждат и накрая ще тръгне с някоя!Писна ми!Моля ви дайте ми съвет какво да правя
![]()
А защо сте ск1сали, каква е била причината?
Недей да се затормозяваш с глупости, нали между вас вече няма нищо..давай напред..об1рни гр1б на тези неща, намери си приятел, забрави за този..
Кажи им там на онея " твоите приятелки " да си останат с него и с над1рвения му пенис.. така според мен ще ги накараш да мл1кнат..
a moje bi to4no obratnoto kato te draznqt te karat da se varni6 pri nego za6toto gi kefi kva dvoika ste ili ne6to takova i mislqt za tebe i sa ti istinski priqtelki
P.S. samo hipoteza..ne znam kva e situaciqta
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
..да...да...да... ще я карат да се вр1ща при него я онея флиорци ше ходат да се прегр1щат у да му гледат онаа работа над1рвена ли е или не е...Първоначално написано от shmatka_s_patka
Не се излагай.. гледай текс-а виж както пише..
KUUUUU4KI mrysni!!!!teq ne sa ti nikvi priqtelki spored men.naistina ne moga da si predstavq kakvo bi mogla da napravi6,bahti typata situaciq...zaebi kat priqtelki teq...
пф и тва са ти приятелки![]()
по-добре не им обръщай внимание...прави се че не ти пука...че ти е все едно какво правят и ще спрат...
a ti 6to si misli6 4e ne sa q izlagali s tazi cel i ni6to ne sa vidqli i n6 ne sa praili a? q msili malko be momko kat pi6e6 ne6toПървоначално написано от gPa3HuTeJl
6tom sam go napisal na4i imam ne6to vpredvid
gosta gore sym az...![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
az nako imah takiva "
Зае*и ги тея "приятелки" ... Пък и тоя , щом се занимава с тяХ по този начин... Сама си направи изводите дали си заслужава да се ядосваш...![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Мацка, имала си големи приятелки да ти кажа. Просто им кажи, 4е са големи дволи4ни4ки и т.н. и изоб666то не се занимавай(нито с тях, нито с него)
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Мацка тва не са ти никви приятелки! Аз ако имах такива приятелки, изобщо нямаше да ми трябват врагове честно казано..пффф изобщо не се занимавай с тях!![]()
Да ти имам приятелките....![]()
Ако бях на твое място, нямаше и дума да им обеля на тея две кофи. Все пак си ходила доста време с момчето, предполага се, че сте имали нещо силно заедно. И в такъв случай, те да ходят у тях, да му се натискат и после да ти разказват, е много нахално от тяхна страна! Хич не ги слушай, тея са зле...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
kaji samo ne ste li skasali predi celi 3 meseca??
a moje bi tvoite priqtelki sa go xaresvali i sa iz4akvali da skasata?
kakto kazax/popitax kakav e problmat kato ste skasali ili moje bi problema e 4e ne te vikat
re6enieto dori i da ne sa verni moite predpolojeniq e da gi pomoli6 da se razkarate 2-3 pati 4-mata
are peace
Прекрати всякакви отношения с тях, не говори с тях.Така може би ще престанат.
Господи, Боже! Опази ме от такива "приятелки/приятели" . Опатил съм и знам, че е супер гадно. Знам и предполагам как се чувстваш и ти. Отдръпни се от тях, няма смисъл да се занимаваш с такиа ... (с извинение) Пачи!
1vo Tva naistina ne emn priqtelsko 2ro- da ne ti puka! i 3to...moje toi da go prai ,za da te drazni, koeto pokazva 4e ne trqbva da se drazni6....moga da ti dam primer sus sebe si (samo deto priqtelkata mi naistina mi e priqtelka)....Staroto mi gadje q pregru6ta, tancuva kU4ESI s neq, durji se mili4ko i ala bala....ama na men mi stava zabavno, a ne gadno. Budi nad tezi ne6ta
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от MuJleH4eTo
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
emi tva za mene ne sa priqtelki,smisal ako sa mi istinski frs biha razbrali 4e nqma da mi e dobre nqkoq ot tqh da hoi s biv6eto mi gaje,makar dae biv6o,prosto tupo e nqkak si, izlizame primerno si4ki i toi gu6ka nqkoq moq priqtelka 6e mi stane mn kofti.Ot druga strana ne bi trqbvalo da ti puka i moje bi ako ne prestanat gi ostavi 6toto taka 6te prodaljat da te draznqt![]()
Mi kaji na tvoite priqtelki,4e ne ti e priqtno tova koeto pravqt i ako sa ti istinski priqtelki,6te te razberat i 6te sprat.Prosto trqbva da pogovori6 s tqh.
ами,нали сте скъсалли той може да излиза с която си иска.....но е кофти от страна на "приятелките ти"....а ти още ли го харесваш? ако да...кажи им просто 4е не ти е приятно!
Щом сте скъсали значи негова работа си е какво прави с тях ,но щом те ти разказват това значи искат да те дразнят ,но ти се прави ,че не ти пука !