.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    ..във един измислен свят..
    Ох....да ти имам приятелките и аз Не им се доверявай ,щото виж кво правят

ПФф и тия ги наричаш приятелки?Тия са едни големи използвачки и кучки не те заслужават!!

Smqtam che tezi tvoi rpiqtelki edinstveno mojem da gi obvinim v tova che ti razkazvat. Ti ne mojesh d aim zabranish akkvo da pravqt a i vie veche ste skusali s vaprosnoto momche haide sega zashtoto ti si bila s nego za dulgo vreme polovinata grad da ne moje da trugne s nego zashtoto te poznavat da rechem tova sa pulni gluposti. E da ne vqrvam da ti e priqteno ako gi vidish zaedno zashtoto dori da ste skusali vse pak shte imash neshto ot tozi chovek v surchiceto si zavinagi ama jivota produljava. Nqma kakvo da im se surdish za tova koeto pravqt a im se surdi za tova che ti go razkazvat vse pak sa ti priqtelki i bi trqbvalo pone v takav sluchai da budat malko po diskretni . I nai-dobriqt varqnte da se pravish che ne te ineteresuva i te shte sprat rano ili kusno no ako produljish d aobshtuvash s tqh shte e dobre da si imash vinagi edno na um kakvo sa ti govorili.

Голям фен
    имам два въпроса към които немога да си отговоря .. явно като ти разказват и самия факт че се виждат с него те дразни... заще не си с него а сте се разделили .. а др въпрос е - какви приятелки са тия госпожи .. аз колкото и да се чудя немога да открия нищо добронамерено в постъпките им

Ако си го обичаш и той има някакви чувства към теб.. защо не бъдеш находчива и не се опитате на ново.

Имаше една подобна тема. Само че тя скъсала с приятеля си и се ядосва, че приятелката й тръгнала с него, но до колкото знам при тях нещата не са били толкова задълбочени и за това я покритикувах, че ни в клин ни в ръкав и е кефа на момичето. Все пак в тая история са намесени 2 момичета (като в другата се предполага, че бившия с приятелката й са влюбени) мога само га кажа, че бих йм теглила по една майна и да си сядат на задниците или да решават какво да правят, а не само да те ядосват умишлено..

Казва се че приятелството не се намира туку така. Ако зареди това те е бъз да йм кажеш нещо.. не се тревожи те не са ти приятелки.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Tova ne sa nikakvi priqtelki!Po-dobre gi zareji da si govorqt kakvoto iskat,moje i naro4no da te lujat
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си