- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е ...
Здравейте на всички тийнове ! Проблемът е следния : аз съм момиче в 7ми клас и съм на 13 години , но съм твърде малка . Висока съм 1.37и съм 30 кг. Ходила съм на изследвания даже и в София с наще и казаха ,че съм ок. Всеки , с който се запознавам си мисли , че съм най-много на 10 години , а аз съм на 13. Знам ,че може да е наследствено , но родителите ми не са много ниски и не толкова слаби.Баща ми е висок 1.74 , а майка ви 1.63.Вие какво ще ме посъветвате
![]()
![]()
след 2 години ще ти викат щъркел спох
ти си на 13 кво искаш,ти растеш не си на възраст която си прекалено голяма,за да започнеш да се притесняваш.Успокой се за 1 или 2 год. ще израснеш
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
като те хване пубертета гледай какво става, вземи да хапваш повечко!
ако искаш пусни една твоя снимка да те видим и да преценим!
еи сладур4е споко вс е ок и аз бяь така а са сум на14 и ве4е сум 1 и 55
Не се бой!и аз съм твърде ниска;момичетата от нашия клас са върлини-175 и 60 килограмаПървоначално написано от Анонимко
това нормално ли е според теб.То и аз съм дребна (155 см),ама баща ми казва,че колкото по-късно-толкова по-добре.Моите съученички са тамън,а като станат на 25-ще станат все едно са на 35;а ти ще изглеждаш на по-малко.СПОКО
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
vse pak si o6te na 13.nqkoi hora po-kasno zapo4vat da rastat.nqma stra6no...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Xx azz kw00 da kajaaa katyyy sum 1.74 a summ 7 klasss![]()
![]()
.. tkaa cheee spxx shh p0rasneshh .. :P
преди две години бях много ниска но вече се опраих бях 1.46-47 ся съм и 55 няма страшно малките парфюмчета са най-скъпи![]()
![]()
За всеки влак си има пътници, Варненче!!!!!Първоначално написано от varnen4e