.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

гери иванова
    Guest

7 години нещастна любов

едно огледало се счупва, ти се оглеждаш в него и следват 7 години нещастна любов...

баба ми и майка ми вярват в това, а вие?

stripbg. com

Град
    Пловдив
    мога само да кажа ХА.ХА.ХА ....какви са тея суеверни измишльотини...няма нищо подобно...аз хич не вярвам в такива простотии

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Пфф само някви си суеверия

Мега фен Аватара на sasha_90
    нэ...не съм чупила огледало,пък и не см била кой знае колко щаслива

az sam 4ypila ogledalo no nz dali da vqrvam ili ne na teq syeveriq
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    дадения сайт е доста добър

Guest
    mi az s4upih 3 v ramkite na 1 sedmica...xaxaax tova trqbva da ozna4ava 4e 21 godini az nqma da namerq istinskata si liubov??? ne mislq 4e 6te si ostana "stara moma" xaxaxa ne vqrvai na tezi ne6ta :} dori na sledva6tiq den sled koito s4upih 2roto ogledalo trygnah s edno mom4e i ve4e 4 meseca sme si zaedno i sme mnogo 6tastlivi :}

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не, не вярвам
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

По принцип съм малко суеверна , оба4е това не ми се вярва
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Хехе За два месеца счупих две огледала.... Ама аз и преди това не съм била особено щастлива, тъй че не мога да съпоставя нещата - преди и след... Ама според мен това е пълна глупост.. 7 години нещастие, 7 години нещастна любов или 7 по броя на парчетата, на които се е счупило огледалото Хаха Не Е вярНо Пък и като се замисля, майка ми е счупила огледало точно след като се е омъжила, а с баща ми са от повече от 20 години... Прави си изводите :P
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

преживяла
    Guest
    вярно е

Фен
    Град
    София
    Мне не вярвам
    Който иска нека да вярва и като си го набие в главичката наистина да стане така
    Всичко опира до самовнушение...

Абе я си представи някое по пакостливо дете почти всеки месец чупи огледало-това значи ли че ще е нещастен цял живот.Мне нали? Това е суеверие....обикновенно те са далеч от реалността.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Суеверието носи лош късмет
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Манчестър Юнайтед
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Суеверието носи лош късмет
    Мен котка ми мина път и после се спънах и едно такси щеше да ми премаже главата, ама имах късмет... Искам да кажа, че не до суеверието само. Все пак хората за да го казват явно има нещо. Не е от вчера измислено или от нас, от векове идва това прозрение за огледалата и разни други работи... Не всичко е суеверие

Град
    РЮАР
    На баба и на дедо суеверното момиченце..

Фен
    Град
    sofia
    s4upi edno ogledalo i posle mi kaji kakvo e stanalo!?...poprincip sam sueverna no 4ak sedem godini ne6tstna lubov ne mi se vqrva...
    a ti vqrva6 li?...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    При положение, че 10 мига нещастие отговарят на 1 миг щастие, къв ви е проблема?!

абе вие луди ли сте? такова нещо няма

Ако тряяше да броя огледалата, които съм чупил, нарочно и не нарочно...цял живот да съм ерген, ма не съм

Guest
    вярвайте си

spokoino az sam 4upila ogledalo ama ni6o ne se e slu4ilo pak i imam kasmet s lubovta taka 4e tova e samo soeverie SPOKOINO

по принцип вярвам само в опеделени суеверия..и това е едно от в които вярвам...случвало ми се е 2-3 пъти да чупя огледало ама преди около 10 год...

Не вярвам!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах, че аз ако вярвам на това трябва цял живот да съм нещастна. Всяко едно огледало, което е имало, има и ще има у нас е/ ще бъде счупено от мен. На огледала не ми върви от малка, та ще гледам да не вярвам... лелеее за всяко огледало по 7 години... аз да се загробя от сега тогава .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си