.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    green lady
    Guest

brasnene po intimnite chasti

zdravete momicheta iskam da vi pitam vseki den li se brasnete otdolu?za6toto az kato se obrasna i na drugia den sa naboli pak i kato vzema da se brasna pak pocvam da si razraniavam kozata i stva lo6o/ slucva li vi se tova na vas?i kakvo pravite za da vi e vinagi glatko i hubavo otdolu?
    help

Голям фен
    ee vseki den e prekaleno..oshte poveche che tam kojata e mn nejna i vzemesh li s taq samoobrusnachka...naistina kojata mn se precakva...nz no izchakvai nqkolko dni i togava pak gi mahai..a inache za da e suvsem gladko za produljitelno vreme reshenieto e kola maska ili epilator no ne znam koi bi ponesul takava bolka...az pone ne moga

Guest
    пръскай си сливата с veet струва 12 лв ама няма ад ти никнат 7-8 дена изобщо. А така със тая самообрасначка сигурно вече са ти станали като дървета здрави космалаците пък и всеки ден то аз бръдътъ не си я бръсна всеки ден пък .....

Цитирай Първоначално написано от NSpi4
    пръскай си сливата с veet струва 12 лв ама няма ад ти никнат 7-8 дена изобщо. А така със тая самообрасначка сигурно вече са ти станали като дървета здрави космалаците пък и всеки ден то аз бръдътъ не си я бръсна всеки ден пък .....
    1. NSpi4 помогна на някой- ДА СЕ ЗАПИШЕ(нищо лично)
    2. На сичкото отгоре е прав
    3. И аз не си бръсна брадата и мустака всеки ден бе...
    4. Виит ще ти помогне
    5. Н'дей така да се бръснеш всеки ден...ще станад дебили и твърди като оная раота на гаджето ти*
    -
    * Предимства - ако станат такива ще можеш да одрежеш един със сатъра и да мастурбираш с него...
    Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
    -
    http://6lyokavitza.org/index.html

Offf, ne gi slushai tiq....
    Veet spray-q e samo za kraka i to samo do kolqnoto, shtoto na drugite mesta kojata e prekaleno nejna.
    No ne se brasni vseki den, moje prez 2-3.
    Drugite metodi sa naistina dosta mazohistichni.
    Be angel, Be devil, Be fame

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    verno si e tam kojata e mnou nejna! vnimavkai i ne se brasni tolkova 4esto!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    burgas

:)

eeee stiga e seki den chak e mnogo presileno ako pitash mene 2 pati v sedmichata mislq che e normalno edinstveniqt variqnt za da ne rastat tolkova barzo e da otidesh na kozmetik tam ima i drugi metodi osten kola maska i tem podobni

Голям фен
    az ne se brasna vseki den.
    naistina kojata ti 6te stane na ni6to.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

ami az re6ila da hodq na kola maska ve4e...6toto mi pisna seki den s taq samobrusna4ka.kolkoto i da boli se svikva
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

bii si uspokoitelno i davai s epilatora taka 6te gi brysne6 1 pyt na 2 sedmici

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    tva e mnogo umno

az si brasna bradata i mustacite okolo 2 pati na sedmica
    ti 6te mi se brasne6 dolu seki den...
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

shmatka_s_patka
    МнениеПуснато на: Вто Апр 03, 2007 8:04 pm Заглавие:
    miss_survivor написа:

tva e mnogo umno

az si brasna bradata i mustacite okolo 2 pati na sedmica
    ti 6te mi se brasne6 dolu seki den... Shock

ami taka de

Град
    там където залязва слънцето
    Вийт наистина помага,или пък ползвай кремчета за обезкосмяване,все пак ти като се бръснеш всеки ден кожата ти ще стане на нищо!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си