.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: brysnene

a.a.a.a.
    Guest

brysnene

iskam da vi popitam ot kakvo zavisi rasteja na bradata i mustaka i t.n. kazvat che kolkoto po chesto se brasnesh tolkova poveche ti raste i t.n. naprimer az sam na 17 i da vi kaja imam malko mustak i brada otstrani nqmam i mi e edno tkaova stranno , iskam da popitam ima li nqkakav nachin da mi porasne

hihi..mi ne s1m mn naqsno,ama..s vremeto moje da se posg1sti..stiskam palci
    обичкам си наскоОо!!

дам колко по често я бръсниш толкова по бързо и по гъста аз съм на 19 и напрао ужас пред 2-3 дена са бръсна
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: brysnene

Цитирай Първоначално написано от a.a.a.a.
    iskam da vi popitam ot kakvo zavisi rasteja na bradata i mustaka i t.n. kazvat che kolkoto po chesto se brasnesh tolkova poveche ti raste i t.n. naprimer az sam na 17 i da vi kaja imam malko mustak i brada otstrani nqmam i mi e edno tkaova stranno , iskam da popitam ima li nqkakav nachin da mi porasne
    abe ti normal li si... az predpo4itam da nqmam brada 4e da ne q brasna... 6tot e ebati igra4kata ti iska6 brada.. ne si nared bace
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

офф и мене много ме мързи да се бръсна;( голяма играчка!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си