iskam da vi popitam ot kakvo zavisi rasteja na bradata i mustaka i t.n. kazvat che kolkoto po chesto se brasnesh tolkova poveche ti raste i t.n. naprimer az sam na 17 i da vi kaja imam malko mustak i brada otstrani nqmam i mi e edno tkaova stranno , iskam da popitam ima li nqkakav nachin da mi porasne![]()
![]()
hihi..mi ne s1m mn naqsno,ama..s vremeto moje da se posg1sti..stiskam palci![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
дам колко по често я бръсниш толкова по бързо и по гъста аз съм на 19 и напрао ужас пред 2-3 дена са бръсна![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
abe ti normal li si... az predpo4itam da nqmam brada 4e da ne q brasna... 6tot e ebati igra4kata ti iska6 brada.. ne si nared baceПървоначално написано от a.a.a.a.
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
офф и мене много ме мързи да се бръсна;( голяма играчка!!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!