.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 203
    ами айде разказвай тогаз за оня къв беше пешо тупалката

Твърд
    Guest
    пак ми се втвърди

Eeee какви хубави еротични разкази Може ли един и за мен
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

бианка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от temito
    iskam i az da si poracham razkaz ,ako moje

obache neka da bade za nqkoq zvezda primerno,nqkoe turne ala-bala
    ..на турнето на Планета Мега Мура, бях на стадион локомотив в София... беше невероятна блъсканица, но имам един познат от охранителната фирма (друг път ще ви разкажаза него) та този Вальо ме вкара най-отред до ограждения да съм близо до звездите...

така се случи че видях Борис Дали и му помахах с надеждата да резбера кой сега до него заспива... оказа се свястно момче и ми предложи да ми покаже гримьорната си, съгласих се естествено защото съм му голяма фенка...

по коридорите се разминахме с Константин, следван плътно от Райна, въпреки това той ми намигна, а оная го ощипа за задника.
    с Бобчо Дали влязохме в гримьорната и той ми каза да седна на едно диванче, започна да се гримира и гизди с лъскавите си дрешки но гледаше и краката ми...

бях с много къса пола, почти ми се виждаха прашките... в туй време от вратата се отвори и се показа носа на Милко Калайджиев... като ме видя, въобще не обърна внимание на Дали, а само подсвирна закачливо, в стил "оо пиленце" аз му се усмихнах и леко се изчервих...

...минути след това Калайджиев седеше до мен на диванчето и ми говореше колко съм хубава и как от мен ще стане голяма звезда, аз муказах че съм просто обикновена фенка... Борис Дали в туй време седна от другата ми страна и двамата с Милко ме притиснаха някак така, че поличкта ми съвсем се вдигна и се виждаха черните ми прашки. Калайджеев направо се наведе без да пита и прокара език по мен...

настръхнах, този мустакат чичка лижеше страхотно, осмука основно клитора ми, след това пое дължината на цялата цепка като леко езикът му вибрираше и плътно го вкарваше вече в разтварящата ми се мокра дупчица...

в туй време Дали задигна потничето ми и облиза зърната на гърдите ми... започна да ги смуче, а аз с ръка масажирах пениса му....

... и тогава влезе Ивана да поиска червило че си го забравила, а Дали имал нейния цвят...
    Ивана ококори ей такива очи... и...

много горещо става, а форума все пак, не мога да разкажа повече от тази си случка... друг път

Град
    София
    hahahahhahaahahahah
    sedq i si se smeq sama a mama vliza i mi vika "ti dobre li si?"
    hahahahahah leleleee bravo be macka =D> =D> =D>

еиииииииииииии таман на най-интересното спираш е мамка му давай разказвай не се притеснявай.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ResTarT
    еиииииииииииии таман на най-интересното спираш е мамка му давай разказвай не се притеснявай.....

\/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

\/
    дам, искам историята до край.

dobre e...ubiva6 me...ti kfo da ne i s bratov4edite ti da go prai6...
    Bezmisleno e da se sujalqva za ne6ty na tozi svqt!Ni6to ne moje da se vurne i da se popravi ina4e vsi4ki 6tqhme da budem svetci.Jivotut nqma za cel da ni pravi suvur6enni.Suvur6enstvoto e za muzeite!

Град
    Пловдив
    искаме още! още! още! още! още! [-o< [-o< [-o< рядко се смея така! браво момиче, браво!!! =D> =D> нещо друго???...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

бианка
    Guest
    ...до като пишех веднъж разказ по време на час по Информационни технологии и системи, учителят Благоев погледна зад гърба ми и видя какво пиша... в първия момент аз не го забелязах, но сетне се обърнах и видях че гледа захласнато а панталона му се е издул.

явно му харесваше, но в часа бяхме се излъгали да влезем 5 човека, още една съученичка и трима зубрачи с очила, единия с два предни изкочили зъба, голям математик между другото.

Благоев се опомни какво става и се развика като каза на другите, елате да я видите какви мръсотии пише тая...
    нагоре от всичко изпрати зубъра Иван да викне директорката Карева.

ужасно се притесних, но съученичката ми Гери се гушна в мен и ми прошепна че всичко ще бъде наред и щяла да ми помогне... тъмо да я попитам какво има предвид и....

Гери просто нави нагоре не много късата ми пола, притисна се плътно към мен и пред очите на Благоев и съучениците, вътре бяха Мариян и Димо, почнахме да се целуваме двете с език и да се обарваме...

Димо беше по отворен от другия и пръв се присъедини към нас, с вече изваде пенис и Гери клекна да му го полапа, до като той бъркаше с два пръста между краката ми...

Благоев беше позинал и невярваше на очите и ушите си... търкаше пениса си през панталоните и гледаше...а Мариян направо се опитваше да говори нещо нечленоразделно но никой не го разбра... за съжаление...

... в този момент влезе г-жа Карева и зубъра Иван... тя понечи нещо да каже, а сетне всякаш се замисли и...обърна се, заключи вратата на класната стая и...

не вярвах на това което виждам...

Карева свали сакото и блузата си, махна сутиена си...а големите и гърди на 40 годишна жена се разлюляха пред погледите ни...зубъра Иван обаче не и обърна внимание... той се притискаше от зад на така заслепения и възбуден информатик Благоев...а Димо вече ме клатеше анално, до като Гери и Карева започнаха да се целуват страстно, прегърнати заедно с Мариян...

Повече няма да кажа, защото си правя автоцензура все пак..а и оставам на вашата фантазия да си го доразвиете... Аз съм го преживяла, вие поне помечтайте... Успех!

Твърд
    Guest
    И мен Димо ме е клатил анално, но после пак се ръгахме в остите

А аз ще повърна за вас не знам!

моля ти се продължавай моля ти сееееееееееее или поне кажи от де ги зимаш

Град
    София
    shto shte povrashta
    az se zabavlqvam,hahaha iskame oshte

axaxaxaxax bravy =D>
    Bezmisleno e da se sujalqva za ne6ty na tozi svqt!Ni6to ne moje da se vurne i da se popravi ina4e vsi4ki 6tqhme da budem svetci.Jivotut nqma za cel da ni pravi suvur6enni.Suvur6enstvoto e za muzeite!

shto shte povrashta
    Е как може..С Директорката

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    shto shte povrashta
    Е как може..С Директорката

e da,ama moje da e bila nqkva seksi direktorka

Твърд
    Guest
    Повърни 1 път и за моя приятел - Гейбриел

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Твърд

a geibrial oshte li e pripadnal i s meka pishka?

bianka 6o sprq davai 4e mi sku4no i bez tfa

Град
    София
    ISKAM ISTORIQ ZA GEIBRIAL I TVARDIQ

Твърд
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Твърд

a geibrial oshte li e pripadnal i s meka pishka?
    Той само като е свестен е с мека пишка, като е припаднал не с твърда

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Това дете има някакъв странен талант.

кое от двете???И за двамата мога да кажа доста извратен талант

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си