Първоначално написано от
temito
ISKAM ISTORIQ ZA GEIBRIAL I TVARDIQ

Хубаво...
Твърдия ми писа Лично Съобщение във форума и ми предложи да излезем на кафе, аз естествено се съгласих, защото принципно не отказвам на момчетата, такава съм си от малка, ако можех да казвам не щяха да ме пратят да уча в чужбина, но тате реши да съм му тука под контрол, въпреки, че трудно може да ме контролира, защото идват едни батковци с квадратни джипчета да ме вземат от нас и ме водят в денс център Син Сити.
та излизам аз с Твърдия и се чакаме на пилоните на НДК.. знаете там често си правим среща и други момчета могат да потвърдят...
до като чаках Твърдия на полоните дойде един да ми иска огънче, банална свалка но понякога действа... понеже беше много кльощав не ми се видя надежден и се размина само с огънчето... в това време се появи Твърдия и се затича към мен като бобъра от рекламата на Нестле... направо ме пльосна на плочките тоя...
..верно беше твърд, признвавам си...
някво момче беше там с гаджето си и я изостави за да ми се претече на помощ... до като се изправях ми се представи като Габриел... предложи да ми поръча такси, защото бях ожулила колената си... но аз отказах, като си спомних какво направих последния път с един таксиметров шофьор, защото не ми достигаха два лева... както и да е.
върнах се към Твърдия и му предложих да изпием по едно мартини с водка на Фритьоф Нансен... то пък в заведението тоя се издаде, че няма 18 и сервитьорката отказа да ни донесе... тогава се ядосах и я последвах по петите до зад бара... тя ме изгледа но аз бях категорична...
дай пиенето кучко!
блъснах я към касите и започнахме да се скубем, но в един момент и бръкнах под полата и тя започна да се укротява... не можех да повярвам че го правя с жена ... за първи път бях активната... от както с Гери в училище... нали знаете вече..

.. в този момент до като ние със сервитьорката, казваше се Албена, се натискахме между касите с кока-кола , при нас влезе Твърдия....
...беше му мек.. гледаше ни и....двете с Албена клекнахме и започвахме да му го облизваме и лапаме едновременно...аз съм руса, тя е черна...Твърдия каза, че сме наслада за очите му... и май така си и беше... супер ни става забавно, а и на него дейсдтвително му се втвърди...до като не се появи и Габриел... той ни бил проследил... застаал в ълъга и мастурбира... но вече не издържа и подходи към мен... смъкна панталона ми... той е от онези ластичните и... бързо става...и направо ми го ннавря... беше огромен... изохках от това проникване но мчи стана добре... Албена лижеше топките му до като Габриел ме чука, а Твърдия натвърдяваше Албенка на задна...
...оказало се че има много завистливни и злобни хора... колегата на Албена... келнерчето Методи... взело че извикало куките...
и по едно време..ама тъкмо да получа множествения си оргазъм и чувам..
Главен сержат Стойчев - документите ви!!!
настръхнах... сержанта с още две по млади сержантчета се бяха строили в коридора и...
изваждаха.... белезниците си...
2-3 мин. по-късно се озовах в патрулката между сержант Тошев и сержант Маринов, а от пред ни караше Стойчев... Албена, Твърдия и Габриел ги натоварихав един камион на конната полиция.. тъкмо беше свършил някакъв мач Левски - ЦСКА и имаше и такива...
до като пътувах с патрулкат към РПУ-то тия двете полицайчета почнаха да ме опипват по краката...а единия ми прошепна, че няма да ме арестуват, само ще трябва да престоя 24 часа с тях...но ако не искам може да си ходя...а Стойчев се заксхили под мустакс на предната сдедалка..
как зпродължи историята с униформените ще ви разкажа друг път