- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс в трамвая по време на блъсканица
хахахх евалааааа ..
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
..четейки много теми във форума често се възбуждам, потичат ми сокчетата, пyсито ми се навлажнява, не издържам и започвам да си търкам бясно клитора вдъхновена от сексуалните теми тук...
днес сутринта правех същото, когато ненадейно на вратата се позвъни..
бяха момчетата от кабелната...искаха да опъват някакъв кабел... аз си помислих, а защо да не опънат междувременно и мен...
така и стана.. 3 часа се опъвахме до като стана около 11ч. и реших да изляза да се поразходя....
пресичам си в 11:15 Мария Луиза на ъгъла с ул. Симеон и някакъв джип така ме загледа, че се натряска в две коли и предизвика верижна катастрофа, та спряха трамвайте....
това много ме притесни и реших да в ляза в първия Бутик на Витошка за да си купя дрешки... там има един шеф на бутика дето срещу свирки ми дава дрешки на Гучи и Прада, водя му и мой съученички и така ми дава допълнително хонорар в дрехи...
не бях правила секс за пари само за материални неща...
тоя път обаче един циганин дето проси и си влачи краката увити в найлон по улицата, като ме видя с неприлично късата ми пола ми предложи 20 лв. да ме нaебе... съгласих се, защото ми трябваха спешно пари да си купя блутут за новия телефон нокиа дето ми подариха онзи ден от м тел на промоцията 4 444
врътнах свирка на мангала и той ма притисна в един входа на кооперацията със солунска дето много става течение, която е правила от вас свирки там се сеща за кво говоря...
по едно време до като циганина ме разклащаше така, за сметка на обездвижените си почти крака имаше доста дебела и голяма пишка и ми беше хубаво...
се появи и още някакъв пенсионер... направо си разля тубите с минерална вода като ни видя, но аз не се поколебах... сгащих и него и направо му го налапах въпреки пенсионерския и доста така побелял вече пенис...
омърсена, но и доволна напуснах входа на кооперацията и се отправих съм книжния пазар на Славейков...
майка ми ми звънна по глобул екстрийм въпреки с Танчето имах безплани минути и си говорехме за шопинг, гаджета и други интересни неща... тая простата ми майка ми поръча яйца да купя за Великден...
а аз парите похарчих за книги по Славейков защото много обичам да чета литература...
влязох в Бонжур и кви ти яйца... топките на продавач бяха големи... Сашко направо ми ги наниза от зад като ме видя, още в склада... а и си спомни какво бях направила миналото лято с него...
взех си яйцата и се качвам на трамвая...
а там пак блъсканица... пълно със селяни пътуват за гарата и говорят на меко...
ох един от харманли,дебел, мазен... много потен и смърдящ...така вонящо се упря в мен че не издържах... исках да се развикам да се разкара...ама в туй момент усещам нещо твърдо....и .. сещате се...
изклати ме чак до надлез надежда и си изпусна влака човека, но беше доволен...
е това е от мен за днес... тези дни, ще ви разкажа какво съм правила през празничните дни
весело прекарване и много се чукайте с яйцата![]()
ahahahaha 4ak ne moga da nasmogna da pro4eta postoqnno ima novi mneniq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Тва последното беше гнусно...![]()
,ина4е браво!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Хехехех, весели празници и на теб, Бианка.
Супер весели неща пишеш.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хора,вече се плаша за БианкаАми ако е болна от нещо
![]()
Е най-много да дойде при мен да я излекувам!!!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Light The Universe
това е поредната неуместна ебавка ... едвали некой нормално момиче нема да извика а ще се остави некакъв циганин да я оправя в транвая![]()
![]()
![]()
![]()
Весели да са...![]()
Тая историйка беше весела, ама това с мангала беше кофти. Иначе много забавнуу...![]()
Така е! Ех zubi мн си прав във всичко!Първоначално написано от zubi
Историйките са забавни, обаче някои са доста гнуснички![]()
bianka да не си от Харманли.
boje s koq r1ka da se prekr1stq nze tyva be6e e gati i prostotiqta... nqmam dumi i pita6 dali ni se e slu4valo o boje....
![]()
Лудите движат света.
/me умира олигавен от смях![]()
![]()
![]()
![]()
biqnka napravo sum izumen ot tvoite vulnuvashti prejivqvaniq
iimash li da razkajesh neshto po taka mrusno i izvruteno
neshto kato duble anal gang bang
Ох колко лесно ще докажа че темата е ебавка....Там няма ЖП завод....Има ХЛАДИЛЕН Завод......Бе ти мани ама циганите не са толко прости да е**т в трамвая...Тфа за тях си е цел ритуалПървоначално написано от бианка
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ти не прочете ли останалите мнения? всички вече разбраха че това са само разкази измислени от авторката Бианка (май по едно време още някой се включи...ама не съм сигурна) ! няма кво да доказваш.Първоначално написано от rubi
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Може съжалявам...Мързеше ме да чета 10 страници...Извинявам се...Първоначално написано от <black soul>
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ааа,да,верно...!Първоначално написано от temito
![]()
![]()
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
![]()
моля ти се разкажи по-подробно историята за момчетата които са ти оправяли кабелите на нета или там квото беше и по вазможност да са високи и двамата а единия със сини очи [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
иначе евала за фантазията
xax mnogo mi e stranno 4e tolkova hora se vruzvat i edva li ne po4vat da psuvat avtorkata...aide malko se osuznaite i razberete 4e vsi4ko tova e edin bazik - aman ot 13 godi6ni pikli moralistki koito ne znaqt kakvo imat v ga6tite si! Istoriikite sa mnogo veseli i NQMAT predpolagam cel da vi vazbujdat - prosto se zabavlqvaite! Izkarahte momi4eto nqkakva kurva...moje prosto da ima feti6 kum...golemi pi6ki hxaxyhxa![]()
![]()
Brao macka, produljavai vse taka
![]()
![]()
![]()
за Бианка-тъй като полседната ти история малко се поизложи(на мен лично никво впечатление не ми направи,но др ти разкази бяха добри =D>),може да приемаш теми и идеи от нас,а ти да ги доразвиваш
![]()
Взе ми думите от устата =D> Тия другите като не сте прочели 10 стр. не се изказвайте така остро по нечий адресПървоначално написано от Summer`LoVe
Аз видях че е яка темата и всичко прочетох, не си изгубих времето
Евала й права на Биянка-много си добра мацко =D>
...it's WilD ObseSSioN...