.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 203

Град
    в сърцето му ... :)
    хахахх евалааааа ..
    How can you break my fucking heart & tell me
    you still love me ?!?!?!

бианка
    Guest
    ..четейки много теми във форума често се възбуждам, потичат ми сокчетата, пyсито ми се навлажнява, не издържам и започвам да си търкам бясно клитора вдъхновена от сексуалните теми тук...

днес сутринта правех същото, когато ненадейно на вратата се позвъни..

бяха момчетата от кабелната...искаха да опъват някакъв кабел... аз си помислих, а защо да не опънат междувременно и мен...

така и стана.. 3 часа се опъвахме до като стана около 11ч. и реших да изляза да се поразходя....

пресичам си в 11:15 Мария Луиза на ъгъла с ул. Симеон и някакъв джип така ме загледа, че се натряска в две коли и предизвика верижна катастрофа, та спряха трамвайте....

това много ме притесни и реших да в ляза в първия Бутик на Витошка за да си купя дрешки... там има един шеф на бутика дето срещу свирки ми дава дрешки на Гучи и Прада, водя му и мой съученички и така ми дава допълнително хонорар в дрехи...

не бях правила секс за пари само за материални неща...

тоя път обаче един циганин дето проси и си влачи краката увити в найлон по улицата, като ме видя с неприлично късата ми пола ми предложи 20 лв. да ме нaебе... съгласих се, защото ми трябваха спешно пари да си купя блутут за новия телефон нокиа дето ми подариха онзи ден от м тел на промоцията 4 444

врътнах свирка на мангала и той ма притисна в един входа на кооперацията със солунска дето много става течение, която е правила от вас свирки там се сеща за кво говоря...

по едно време до като циганина ме разклащаше така, за сметка на обездвижените си почти крака имаше доста дебела и голяма пишка и ми беше хубаво...

се появи и още някакъв пенсионер... направо си разля тубите с минерална вода като ни видя, но аз не се поколебах... сгащих и него и направо му го налапах въпреки пенсионерския и доста така побелял вече пенис...

омърсена, но и доволна напуснах входа на кооперацията и се отправих съм книжния пазар на Славейков...

майка ми ми звънна по глобул екстрийм въпреки с Танчето имах безплани минути и си говорехме за шопинг, гаджета и други интересни неща... тая простата ми майка ми поръча яйца да купя за Великден...

а аз парите похарчих за книги по Славейков защото много обичам да чета литература...

влязох в Бонжур и кви ти яйца... топките на продавач бяха големи... Сашко направо ми ги наниза от зад като ме видя, още в склада... а и си спомни какво бях направила миналото лято с него...

взех си яйцата и се качвам на трамвая...

а там пак блъсканица... пълно със селяни пътуват за гарата и говорят на меко...

ох един от харманли,дебел, мазен... много потен и смърдящ...така вонящо се упря в мен че не издържах... исках да се развикам да се разкара...ама в туй момент усещам нещо твърдо....и .. сещате се...

изклати ме чак до надлез надежда и си изпусна влака човека, но беше доволен...

е това е от мен за днес... тези дни, ще ви разкажа какво съм правила през празничните дни

весело прекарване и много се чукайте с яйцата

ahahahaha 4ak ne moga da nasmogna da pro4eta postoqnno ima novi mneniq
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Тва последното беше гнусно... ,ина4е браво!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хехехех, весели празници и на теб, Бианка.
    Супер весели неща пишеш.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Хора,вече се плаша за Бианка Ами ако е болна от нещо

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Хора,вече се плаша за Бианка Ами ако е болна от нещо
    Е най-много да дойде при мен да я излекувам!!!
    Light The Universe

3224

това е поредната неуместна ебавка ... едвали некой нормално момиче нема да извика а ще се остави некакъв циганин да я оправя в транвая

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Весели да са...
    Тая историйка беше весела, ама това с мангала беше кофти. Иначе много забавнуу...

Re: 3224

Цитирай Първоначално написано от zubi
    това е поредната неуместна ебавка ... едвали некой нормално момиче нема да извика а ще се остави некакъв циганин да я оправя в транвая
    Така е! Ех zubi мн си прав във всичко!

Супер фен
    Историйките са забавни, обаче някои са доста гнуснички

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

bravo bianka =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    bianka да не си от Харманли.

Град
    in the sky next to 7th cloud
    boje s koq r1ka da se prekr1stq nz e tyva be6e e gati i prostotiqta... nqmam dumi i pita6 dali ni se e slu4valo o boje....
    Лудите движат света.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    /me умира олигавен от смях

Guest
    biqnka napravo sum izumen ot tvoite vulnuvashti prejivqvaniq
    iimash li da razkajesh neshto po taka mrusno i izvruteno
    neshto kato duble anal gang bang

Re: секс в трамвая по време на блъсканица

Цитирай Първоначално написано от бианка
    пиков час, лудница в трамвай двойка вземам го от централни хали посока орландовци
    на лъвов мост се качва едно мургаво момче и застава зад мен
    аз съм с доста къса пола
    по едно време усещам нещо твърдо да се опира в мен, момчета ме гледа странно, но аз не се дърпам, то няма и на къде...
    в един момент усетих, че си го е вкарал исках да извикам но ми стана хубаво и се отказах
    после лекичко застенах
    слезе на жп завода
    усетих как спермата му се стича по краката ми..

имали ли сте подобни случки?
    Ох колко лесно ще докажа че темата е ебавка....Там няма ЖП завод....Има ХЛАДИЛЕН Завод......Бе ти мани ама циганите не са толко прости да е**т в трамвая...Тфа за тях си е цел ритуал
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от rubi
    пиков час, лудница в трамвай двойка вземам го от централни хали посока орландовци
    аз съм с доста къса пола
    по едно време усещам нещо твърдо да се опира в мен, момчета ме гледа странно, но аз не се дърпам, то няма и на къде...
    в един момент усетих, че си го е вкарал исках да извикам но ми стана хубаво и се отказах
    после лекичко застенах
    слезе на жп завода

Ох колко лесно ще докажа че темата е ебавка....Там няма ЖП завод....Има ХЛАДИЛЕН Завод......Бе ти мани ама циганите не са толко прости да е**т в трамвая...Тфа за тях си е цел ритуал
    ти не прочете ли останалите мнения? всички вече разбраха че това са само разкази измислени от авторката Бианка (май по едно време още някой се включи...ама не съм сигурна) ! няма кво да доказваш.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    аз съм с доста къса пола
    после лекичко застенах
    слезе на жп завода

ти не прочете ли останалите мнения? всички вече разбраха че това са само разкази измислени от авторката Бианка (май по едно време още някой се включи...ама не съм сигурна) ! няма кво да доказваш.
    Може съжалявам...Мързеше ме да чета 10 страници...Извинявам се...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от temito
    Цитирай Първоначално написано от ResTarT
    амиииии ОК

За секс в училище....
    хайде да те видя
    ama s daskalkata po informatika-tva e klasika vav foruma
    Ааа,да,верно...!
    Let the beats control your soul...

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    и на яве и на сън - не
    мен цигани не ме ебът,било то в трамвай или нейде другаде

кметицата:)
    Guest
    моля ти се разкажи по-подробно историята за момчетата които са ти оправяли кабелите на нета или там квото беше и по вазможност да са високи и двамата а единия със сини очи [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
    иначе евала за фантазията

xax mnogo mi e stranno 4e tolkova hora se vruzvat i edva li ne po4vat da psuvat avtorkata...aide malko se osuznaite i razberete 4e vsi4ko tova e edin bazik - aman ot 13 godi6ni pikli moralistki koito ne znaqt kakvo imat v ga6tite si! Istoriikite sa mnogo veseli i NQMAT predpolagam cel da vi vazbujdat - prosto se zabavlqvaite! Izkarahte momi4eto nqkakva kurva...moje prosto da ima feti6 kum...golemi pi6ki hxaxyhxa Brao macka, produljavai vse taka

за Бианка-тъй като полседната ти история малко се поизложи(на мен лично никво впечатление не ми направи,но др ти разкази бяха добри =D>),може да приемаш теми и идеи от нас,а ти да ги доразвиваш

Цитирай Първоначално написано от Summer`LoVe
    xax mnogo mi e stranno 4e tolkova hora se vruzvat i edva li ne po4vat da psuvat avtorkata...aide malko se osuznaite i razberete 4e vsi4ko tova e edin bazik - aman ot 13 godi6ni pikli moralistki koito ne znaqt kakvo imat v ga6tite si! Istoriikite sa mnogo veseli i NQMAT predpolagam cel da vi vazbujdat - prosto se zabavlqvaite! Izkarahte momi4eto nqkakva k***a...moje prosto da ima feti6 kum...golemi pi6ki hxaxyhxa Brao macka, produljavai vse taka
    Взе ми думите от устата =D> Тия другите като не сте прочели 10 стр. не се изказвайте така остро по нечий адрес Аз видях че е яка темата и всичко прочетох, не си изгубих времето Евала й права на Биянка-много си добра мацко =D>
    ...it's WilD ObseSSioN...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си