.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 203

Град
    Варна
    ХаХАХаХа... Ставаш за писателка на еротични романи
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бианка върви и ебе наред.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Бианка браво и от мене ама я постни един пик да знаем момчетата кво да си предствавяме

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Бианка върви и ебе наред.
    Къде,къде!?
    Light The Universe

Град
    Пловдив

Re: секс в трамвая по време на блъсканица

Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от бианка
    пиков час, лудница в трамвай двойка вземам го от централни хали посока орландовци
    на лъвов мост се качва едно мургаво момче и застава зад мен
    аз съм с доста къса пола
    по едно време усещам нещо твърдо да се опира в мен, момчета ме гледа странно, но аз не се дърпам, то няма и на къде...
    в един момент усетих, че си го е вкарал исках да извикам но ми стана хубаво и се отказах
    после лекичко застенах
    слезе на жп завода
    усетих как спермата му се стича по краката ми..

имали ли сте подобни случки?
    Ох колко лесно ще докажа че темата е ебавка....Там няма ЖП завод....Има ХЛАДИЛЕН Завод......Бе ти мани ама циганите не са толко прости да е**т в трамвая...Тфа за тях си е цел ритуал
    ти не прочете ли останалите мнения? всички вече разбраха че това са само разкази измислени от авторката Бианка (май по едно време още някой се включи...ама не съм сигурна) ! няма кво да доказваш.
    Може съжалявам...Мързеше ме да чета 10 страници...Извинявам се...
    нищо нищо...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    и на яве и на сън - не
    мен цигани не ме ебът,било то в трамвай или нейде другаде
    мн ме накефи

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Малеее
    Много яки тез работи ве..
    Момиче, фани и напиши някой роман и го издай! Ще намерим кой да те спонсорира!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

леле отде го измисли това бе.Не както гледам може верно да е истина.
    Тебе си те чукат на всякво място напрао дет отидеш както гледам.
    Кеф ти е аре да приключим въпроса.
    Преслава е №1 певица в България.

(към по-долния)
    Застреляй се, малко тъпо лапенце.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Постни си своя тема

Guest
    Така като гледам Бианка има потенциял в нея може да направим нещо миксирано с нея

Имам регистрация тук но ще пиша като анонимен умишлено!!!

Хехх прочетох някои от историйките,има какво да се забележи в тях Искам и аз секс историйка обаче за...(дано това никой да не го е казал-съмнявам се някой да се е сетил) негърка и китаец,срещнали се на готварски курс

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Така като гледам Бианка има потенциял в нея може да направим нещо миксирано с нея

Имам регистрация тук но ще пиша като анонимен умишлено!!!
    Пу не съм аз!
    Light The Universe

Зверчето
    Guest
    Беше хубав, летен ден, ведър и негорещ. Разхождах се в парка, за да търся удоволствия за погледа и евентуално плътността, да не кажа плътта си. Вятърът нежно се прокрадваше между вътрешната част на късите ми панталонки и прясно обръснатите ми ташаци. Мухи пикираха около жълтия ми плодов сладолед, но не ги гонех, защото се чувствах мръснишки. Пясък влизаше в чехлите ми, но ми правеше необикновен масаж на ходилата, докато стъпвах, а това повишаваше тонуса ми. Озовах се в парк предназначен за деца, където съзрях млада жена да се люля. Тоест да се люлее, да се развява и най-точно казано да си мандахерца тялото напред и назад. Стори ми се любопитно и безшумно се приближих. Застанах отзад – на разстояние, при което не можеше да ме фрасне с люлката, но все едно ме фраскаше. Движех се лекичко напред, когато се приближаваше и назад, когато се отдалечаваше. Играех така около 3 минути, докато не ми се разтече сладоледа.
    Реших да я заговоря и както се люшкаше на-пред на-зад аз хванах люлката и я спрях. Тя се обърна и се гледахме право в очите.
    Попитах я как се каза и тя каза само приятно ми е Бианка.
    И друго непоследва тя слезна от люлката и дирекно ми се насочи към късите панталонки, дръпна ги набързо и започна да ми духа беше много добра така горе долу след 6 минути духане аз я хванах и вдигнах нагоре късата и бяла рокличка и скъсах черните и прашки почнах да я лижа тя започна да стене леко осещаше се че и беше приятно. Започнах да я жула анално и с едната рака я бях хванал за косата личеше си че беше много опитна секса с нея беше невероятен когато после се проснахме на тревичката тя почна да ме целува по гърдите и да ме драска с черно лакираните си нокти....
    Какво стана на там сигурно се питате???? мхм с Бианка ще ви разкажем по натам!!!

Олеле това последното хич не ми хареса...тъкмо като се зачетох в началото си викам л'лка-аха,интересно,а то кво се оказа...сорри,ама смятам,че е лишена от всякаква тръпка тая история...да зема аз да си пусна своите истории,че да видите кво значи ли...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    да зема аз да си пусна своите истории,че да видите кво значи ли...
    чакам с нетърпение
    и си виж ЛС-кутията

Guest
    Олеле това последното хич не ми хареса...тъкмо като се зачетох в началото си викам л'лка-аха,интересно,а то кво се оказа...сорри,ама смятам,че е лишена от всякаква тръпка тая история...да зема аз да си пусна своите истории,че да видите кво значи ли...
    Трябва първо да го опсъдя с бианка и тогава ще си позволявям повече може да не е съгласна за тва нещо по леко иначе имам голяма фантазия тва за 3 мин го надрасках

Абе,някой ден...може би... Seizure of Power провери си и ти ЛС

Guest
    Абе,някой ден...може би... Seizure of Power провери си и ти ЛС
    А иначе в началото с късите панталонки хареса ли ти ???

Супер фен
    Град
    Мбабане
    много е посредствено

А аз бях застанала на леглото,с къса поличка и без бельо отдолу,като леко се забелязваше....ми,което вече се беше намокрило от вълнение..дали защото леко го докосвах или притисках краката си един в друг...ахх Мда,това ми дойде като муза и отговор на онова твоето за ташаците , бе как да е,смятам,че има доста по-заинтригуууващи начини да изразиш мислите си .

хаххаахахаха не мога повече. Момиче ти си ебати изпадналото да дадеш на некав гнусен мангал да те ебе ти си ЛУДААААААА

А аз бях застанала на леглото,с къса поличка и без бельо отдолу,като леко се забелязваше....ми,което вече се беше намокрило от вълнение..дали защото леко го докосвах или притисках краката си един в друг...ахх Мда,това ми дойде като муза и отговор на онова твоето за ташаците , бе как да е,смятам,че има доста по-заинтригуууващи начини да изразиш мислите си .
    ОоОоО скъпа що не си ми казала

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Това дете има някакъв странен талант.
    Дам,определено...
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    ОоОоО скъпа що не си ми казала
    Прости ми ;( Сега ти го казвам,но теб те няма, ще ходя да си набия 1 чикия,че не мога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си