.
Затворена тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 203
    da i ti ni6to ne useti dokato ti go vkarva6e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от мацка от класа
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    А аз бях застанала на леглото,с къса поличка и без бельо отдолу,като леко се забелязваше....ми,което вече се беше намокрило от вълнение..дали защото леко го докосвах или притисках краката си един в друг...ахх Мда,това ми дойде като муза и отговор на онова твоето за ташаците , бе как да е,смятам,че има доста по-заинтригуууващи начини да изразиш мислите си .
    ОоОоО скъпа що не си ми казала
    Прости ми ;( Сега ти го казвам,но теб те няма, ще ходя да си набия 1 чикия,че не мога
    Аре да одариш 2 чикийки :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А аз бях застанала на леглото,с къса поличка и без бельо отдолу,като леко се забелязваше....ми,което вече се беше намокрило от вълнение..дали защото леко го докосвах или притисках краката си един в друг...ахх Мда,това ми дойде като муза и отговор на онова твоето за ташаците , бе как да е,смятам,че има доста по-заинтригуууващи начини да изразиш мислите си .
    Прости ми ;( Сега ти го казвам,но теб те няма, ще ходя да си набия 1 чикия,че не мога
    Жалко, че съм Ф. Щеше да ми е интересно ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Жалко, че съм Ф. Щеше да ми е интересно ...
    Не е жалко че си Ф имаш ли скайпе да пишем и да опсъдим да напишем някоя яка история :P

Имам скайп,ама не си го давам на всеки

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    хаххаахахаха не мога повече. Момиче ти си ебати изпадналото да дадеш на некав гнусен мангал да те ебе ти си ЛУДААААААА
    Ако беше прочел/а поне 2-3 коментара шеше да разбереш че темата е ебавка

ООООООЛе,не майна...Тая тема може да е голяма ебавка даже обаче определено се скъсах да се хиля-не само от разказите ами и от коментарите изобщо Наистина Бианчето има някъв интересен талант,и дори може да направи интересно четиво за малки и...по-скоро-големи!
    Let the beats control your soul...

Guest
    Имам скайп,ама не си го давам на всеки
    да ти дам майл дам и го пратиш или ти кажи правилата :P

хахаха какви разкази какво нещо поне има кои да ни забавлява
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Варна
    Ееее....стига де!!!!Тъкмо ми стане интересно и прекъсваш историята и не я доразказваш Бианка!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Ееее....стига де!!!!Тъкмо ми стане интересно и прекъсваш историята и не я доразказваш Бианка!
    e tq ako q prodalji nqma da e int...a taka prosto te ostavq da si fantazirash kvo moje da stane po natatuk.....mn e zabavno no ot edna strana vs pak e kofti...:/
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Дейзи
    Guest
    Знаете ги тия малки квартални магазинчета, най-четсо преустроени гаражчета, мазета или приземни етажи на къщи, представляващи семейния бизнес на обитателите на тази къща. А обитателите в общия случай са приблизително 40 годишен мъж с видимо, изкушавам се да кажа очебийно бирено шкембенце, дебел черен мустак, оредяваща, но за сметка на това мазна коса и потник на дупки с отдавна неясен първоначален цвят и неговата съпруга, не по-финна дама, често появяваща се пред клиентите по шарен пеньоар с огромни цветя и ролки на косата.
    Близо до нас се намираше точно едно такова магазинче, собственост на мазния чичо Петко и досадната леля Христина. Те общо взето се вписваха в гореспоменатите рамки, като към имиджа на чичо Петко можеше да се добави и жабешко зелени шушлекови горни гащи, почти стигащи до коляното. Често пазарувах в тяхното магазинче, защото беше най-близо.
    В един от най-горещите юлски дни отивах там за малко безалкохолно.
    Слънцето печеше безмилостно и за това почувствах вледеняващ студ, когато влязох в мазето, представляващо магазин.
    Зад тезгяха учудващо не стояха нито чичо Петко, нито леля Христина. Там бе Митака, по-големият им син. Почти го бях забравила откакто влезе в казармата, но явно скоро се бе уволнил. Той ме поздрави учтиво и вместо да ме попита какво искам ме покани на малката пластмасова масичка, на която се търкаляше пакет наелонови чашки и кана прясно кафе. Митака ми беше симпатичен, май и аз не му бях безразлична. Той сръчно наля две чаши кафе и ми подаде едната. Седнах на мекото столче и се заговорихме... Това момче ми влияеше странно. По едно време съвсем престанах да го слушам, котето ми бе мокро, а зърната ми се бяха втвърдили от студа в магазинчето и ясно прозираха под леката ми лятна рокличка. Климатика се грижеше температурата вътре да не надвишава 19 градуса, не носех сутиен и настръхнлите ми зърна явно не бяха убягнали от погледа на Митака.
    Не знам колко време бе минало, но той вече бе изпил кафето си, аз също, следвайки машинално неговите движения. В главата ми се въртеше само една мисъл "Искам да ме чукаш! Ооооо, даааа..."
    Той отново мина зад тезгяха и попита:
    -Какво ще искаш?
    Ах, какво ли?!
    -Две бутилки Derby вишна.-отговорих му аз, а той се огледа и каза:
    -Имам Derby вишна, но е в склада. Ела да ми помогнеш да го намеря.
    Последвах го в обширното помешение, което изпълняваше ролята на склад, а той затвори вратата зад мен и дръпна ръждивото резе.
    Опря ме до стената, знаейки, че не съм в състояние да му кажа не. За секунда прокара езика си между устните ми, а ръцете му намериха пътя към сочния ми задник. После засмука врата ми, а котенцето ми продължаваше да се мокри все повече и повече. Ръцете му с едно движение смъкнаха презрамките на рокличката ми и тя се свлече на пода. Започна да смуче втвърдените ми зърна, а аз свалих хавайската му риза. Пред мен се откри гледката на потдържаната му мускулатура и татуировката скорпион на лявата му плешка. Той застана на колене пред мен и свали червените ми прашки после прокара езика си по цялата дължина на цепнатинката ми, а след това започна бясно да целува, ближе и смуче пулсиращия ми клитор. Докато езика му шареше по клитора и срамните ми устни аз забих ноктите си в гърба му и оставих там почти кървави следи. Гърчех се и стенех от удоволствие, въпреки че грубата тухлена стена драскаше дърба ми.
    Той се изправи и ръцете ми инстинктивно се спуснаха към издутината на дънките му. Бързо извадих от там еректиралия му пенис и паднах на колене. Поех го бързо в устата си, чак докато стигна до сливиците ми. Той започна да гали косата ми и да го вкарва още по-дълбоко в гърлото ми. Усещах, че престоя в казармата му се е отразил доста и сега това младо, здраво войниче щеше да ме клати като за последно.
    По едно време той леко бутна главата ми назад, така че цялото му надървено достойнство, което между другото далеч не бе малко, излезе от устата ми. Митака ме хвана малко грубичко за раменете и ме изправи. Опрях се до стената, а той леко разтвори бедрата ми. Намести пениса си между тях и започна отново да смуче зърната ми, като междувременно търкаше клитора и срамните ми устни с достойнството си. Не издържах повече. Исках го в себе си час по-скоро. Стенех все по-шумно и се гърчех, като по този начин се търках още по-силно в твърдия му пенис. Той леко ме повдигна, така че аз обхванах кръста му с краката си. Най-сетне го почувствах в себе си голям твърд и горещ. Той почти го изкарваше до край, а после го вкарваше целия с толкова бясно темпо, с каквото никой преди това не ме бе чукал. Едната му ръка мачкаше задника ми, а другата си играеше с клитора ми. Усещах как пениса му стимулираше стените на влагалището ми и чувствах всяко негово движение вътре в мен все по-силно. Гръбнака ми се изви на дъга и мускулите на влагалището ми се свиха, простенах от нечовешкото удоволствие, а той продължаваше със същото темпо. Около три минути след първия ми оргазъм, той ми подари и втори.
    След това, усетил, че ми е доставил удоволствието, за което копнеех той се "разкопча" от хватката на краката ми и ме натисна отново надолу. Едва бях засмукала пениса му, когато усетих как той започна да се празни в устата ми. Погълнах всичко. Капчица не излезе навън. Той изръмжа доволен и се избърса в една салфетка от някакво пакетче къчпички, мотаещи се в склада.
    Облякохме се набързо и на излизане от склада той се обърна към мен:
    -Цигара?
    -Да, мерси!
    Тръгнах си, а Derby вишна така и не купих...

=D> =D> =D> =D>
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

позор, пачавра такава
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Анна^бибока
    Guest
    Незнам за Дейзи но аз получих световъртеш

Дейзи
    Guest
    Хехх прочетох някои от историйките,има какво да се забележи в тях Искам и аз секс историйка обаче за...(дано това никой да не го е казал-съмнявам се някой да се е сетил) негърка и китаец,срещнали се на готварски курс
    С Джордан се преместихме в България преди малко повече от година. Надявахме се тук да намерим спокойствието, което ни липсваше в лудницата на Съединените Щати.
    Вече доста добре се справях с българския език, но не и с българската кухня. Джордан обаче я обожаваше. Както знаете, любовта на мъжа минава през стомаха, за това и в леглото не се представяше особено добре в последно време.
    Скандалите, породени главно от неспособността ми да готвя гювеч и мусака го накараха да ме запише на доста скъп готварски курс. Казват, много известен готвач го водел, казват, най-известните и богати хора ходели там...
    Първият ден когато отидох на курса, на масата до моята видях приблизително 22 годишен мъж с много тъмна коса и азиатски черти. Беше едър и атлетичен.
    Веднага ми хвана окото, а май и той ме забеляза, защото често ми хвърляше влажни погледи. Все пак за черна перла като мен бе трудно да остане незабелязана.
    След края на часа той се доближи и с плътен глас ме попита:
    -Госпожице, може ли да се запознаем?
    От доста време не ме бяха наричали "госпожице". Бързо мушнах ръката си в джоба и свалих халката си.
    -Джамелия. За мен е удоволствие!-подадох най-накрая ръката си.
    -Ники, наричат ме Китаеца. Май не сте от тук?-подаде в отговор ръката си и той. -Ще възразите ли да ви поканя на кафе някой ден?-свенливо попита той. Не му отиваше да е свенлив. Личеше си че е отворен.
    -Не, разбира се! Сега обаче трябва да тръгвам, чакат ме...
    -Няма проблем!-отговори Китаеца.-Мен също ме чакат.
    На излизане от сградата видях отпред паркиран луксозен черен джип. На задната седалка стоеше закръглен мургав човек с изрусени до бяло коса и катинарче и тънки вежди. Китаеца се качи при него и вдигна тъмното стъкло.
    На следващия ден точно преди готварския курс имах час при козметичката. Нейната асистентка обаче ми каза, че я нямало, наложило й се спешно да пътува. Вместо да се прибирам до вкъщи, директно отидох на курса.
    Залата бе празна. Имаше почти един час до започването на урока. Седнах на един от столовете и зачаках. По едно време вратата скръцна и в залата влезе Китаеца.
    -А, Джамелия!-възкликна той. Аз не казах нищо, просто се изправих, а той се доближи до мен. Без много приказки ме залепи за стената и ме целуна. След не дълго шарене по тялото ми, ръката му намери пътя към вече влажната ми... Отмести лентичката на прашките ми и започна да ме гали отдолу. Когато усети, че съм готова ме пренесе на ръце до най-близката маса, разбута набързо съдовете, които бяха отгоре, остави ме да легана и повдигна полата ми. Размера на надървеното му достойнство в сантиметри със сигурност надвишаваше 22! Вкара ми го целия! Започна да движи бързо, а аз затворила очи тихо стенех и дишах тежко. След малко усетих гореща течност стичаща се по голия ми корем. Изсипваше разтопен шоколад там... Облиза го и ме целуна. Сладкия вкус в устата ми остана дълго след това. После той ме издърпа на пода, така че застанах на колене и инстинктивно поех пениса му с уста. Усещах как се търка в устата ми... Това направо ме подлудяваше! После ме обърна за задна... Полудявах! Започнах да крещя и да се гърча... Случи се невероятното! Свършихме едновременно! Усещането от спермата му изливаща се в мен бе невероятно...
    Няколко дни след това усещах само шоколадов вкус в устата си.

...хора, не се гаврете така жестоко, че ще пукна от смях, особено оня, който твърди, че се е родил от такава история... ..ще умра от смях!!!! нечовешко е! я, кажи от где ги копираш тия историйки да зема да се посмеяоще малко! хахахахах

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ей не се спряхте с тея теми ейй

Дейзи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lii40
    ...хора, не се гаврете така жестоко, че ще пукна от смях, особено оня, който твърди, че се е родил от такава история... ..ще умра от смях!!!! нечовешко е! я, кажи от где ги копираш тия историйки да зема да се посмеяоще малко! хахахахах
    Отговорно заявявам че и двете истории са си лично МОИ!
    Само ще ви помоля да ми задавате теми щото тряя да има кво да си представям като пиша

Guest

бианке пиши още някои твоя случка , че да се посмеим сички..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    искамее ощееееееееее

ади е и аз искам !!!

Лудака
    Guest
    Дейзи искам история в която ти отиваш при гинеколог да те прегледа и там виж измисли си доктора да е Негар
    ще е много яко

ти си природен талант напиши книга !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си