Аз съм имал подовен случай (момче съм), но сигорно беше някъв гей нямаше как да ми го вкара щото не нося поли =))
Та значи да ви расправям какво стана (няма лъжа няма измама) Отишъл съм аз на екскурзия в Италия (Рим) и се расхождам с майками с метрото да гледам/е забележителности. На прибиране в метрото фулллл догоре няма слузащи няма качващи толкова беше пълно (Понеже повечето хора се придвижват с този транспорт и за това така остави другото ама свършваше работния ден). Аз кво що майками на растояние от мен 1-2 метра по едно време усещам нещо твърдо отзад обръщам се някъв ме зяпа. К'во що ще правя... пак си се обърнах, ама тоз не се предава така лесно. Усетих аз, че е накокорчил патока дъфи и е готов за.... Аз пак го изгледах и викнах по мама (понеже тя знае езика аз не се справях тогава много добре с него... можех само да го препсувам друго незнаех ) И майка ми почна да вика там нещо по тоз педофил и той веднага слезе на следващата спирка.

Това е мойто преживяване, ако искате ми вярвайте пари не ви давам за това, но после 1-2 часа ми беше някво гадно понеже не ми се е случвало до тогава. От тогава до сега (2 години) не ми е зор. Някой като ме пита си му расправям и се сцепва от смях и не ми пука =).

Поне като съм почнал да Ви расправям случки ще ви кажа още една много смешна извън темата. =)
Прибирам се аз с рейса с майками ама супер многооо ми се пърди. Бяхме 3ма човека в целия рейс. Понеже тръгвахме от началната му спирка и нямаше много пътници. Шофьора се качва и потегляма. Аз няма на къде и се испуснах от супер много напрежение. По едно време няма накъде да ходя а то.... да не ви расправям какво беше. (бях на най задната седалка). По едно време гледам само шофьора и един пич до него седеше как се потъркват по челата и шофьора отвара прозореца, ама някъв супер смях. Момчето слезе веднага на следващата спирка, а хората качи ли се.... искаха веднага да слязат.... Можете да си прецтавите за каква вуня става на въпрос =)))

Айде това беше от мен, че ми се доспа много. Чао и умната по рейсовете да не Ви го боцват "черномръскави" хора.