Беше хубав, летен ден, ведър и негорещ. Разхождах се в парка, за да търся удоволствия за погледа и евентуално плътността, да не кажа плътта си. Вятърът нежно се прокрадваше между вътрешната част на късите ми панталонки и прясно обръснатите ми ташаци. Мухи пикираха около жълтия ми плодов сладолед, но не ги гонех, защото се чувствах мръснишки. Пясък влизаше в чехлите ми, но ми правеше необикновен масаж на ходилата, докато стъпвах, а това повишаваше тонуса ми. Озовах се в парк предназначен за деца, където съзрях млада жена да се люля. Тоест да се люлее, да се развява и най-точно казано да си мандахерца тялото напред и назад. Стори ми се любопитно и безшумно се приближих. Застанах отзад – на разстояние, при което не можеше да ме фрасне с люлката, но все едно ме фраскаше. Движех се лекичко напред, когато се приближаваше и назад, когато се отдалечаваше. Играех така около 3 минути, докато не ми се разтече сладоледа.
Реших да я заговоря и както се люшкаше на-пред на-зад аз хванах люлката и я спрях. Тя се обърна и се гледахме право в очите.
Попитах я как се каза и тя каза само приятно ми е Бианка.
И друго непоследва тя слезна от люлката и дирекно ми се насочи към късите панталонки, дръпна ги набързо и започна да ми духа беше много добра така горе долу след 6 минути духане аз я хванах и вдигнах нагоре късата и бяла рокличка и скъсах черните и прашки почнах да я лижа тя започна да стене леко осещаше се че и беше приятно. Започнах да я жула анално и с едната рака я бях хванал за косата личеше си че беше много опитна секса с нея беше невероятен когато после се проснахме на тревичката тя почна да ме целува по гърдите и да ме драска с черно лакираните си нокти....
Какво стана на там сигурно се питате???? мхм с Бианка ще ви разкажем по натам!!!