- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силиконки
бихти ли си сложили искуствини гърди?
аз да, защото приятиля ми иска турски чики пък са ми малки за таквиз все ощи
остави го да си иска турски
по-добре е да си с естественото, но все пак е както ти си решиш м/у другото на колко си ГОДИНИ??
вжното е да се плъзга , пък другото не е важно. кажи на приятеля си да му омекне и така ще стане
mi az lichno bih si slojila,no sled kato rodq,makar ,che kazvat che nqmalo problem da karmish sas silikon,ama ne mi se vqrva
bih si slojila,poneje ne sam ot nai-nadarenite,daje nqmam koi znae kolko cici.....vse pak ,ako tova shte ti pomogne da si vdignesh samochuvstvieto-zashto ne
obache tva za turskite e mnogo glupav argument,che da iskash silikon,a po-dobre mu vratni edna svirka![]()
и аз като родя ще си грухам патката с силикон![]()
Подкрепям напълно!Първоначално написано от ResTarT
Mi az ne bih si slojila ne 4uvstvam neobhodimost ,a busta mi ne e malak sredno polojenie koeto mi stiga.Ne biva da gleda6 kvo iska priatelqt ti a kakvo iska6 ti.
Ми аз не бих си сложила, защото не ми и трябва.. Ама ако ми трябваше, нямаше да си сложа само заради некви турски![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
аз си сложих... на 16 съм
аз пък се чудя не са ли твърди тез' гърди и не са ли неприятни за пипане от страна на момчетата..'се пак не е естествено.. и я няма онази 'мекота'![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хахаа ми следващия ти приятел ако иска да си с малки кфо прайш тогава....ти заради самата себе си ли би си сложила или за да му прайш турски чикии!момиче зле сиииииииииииПървоначално написано от Фокси
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Стига бр Гейбриел ще го боли много или ти искаш да го настигнеш :РрРрПървоначално написано от Твърд
Е и ГЕЙбриел ще си сложи да са квитПървоначално написано от tocata
![]()
![]()
По принцип е модерно да има момичето силикон, де факто не е препоръчително обаче. Въпрос на избор.
ot opit znam 4e doktorite zabranqvat turskite, kogato ima6 silikonki...taka 4e mila tfa ne e re6enieto![]()
![]()
![]()